- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #1.641
Teşekkür ederim canım bat 19 aralık ben 25 aralıkta öğrendim Allahım bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıklı kucagimiza almayi nasıp etsin inşallah canım25 aralık battan kaç gün önce yada sonra cnm. ? ayrıca hayırlı olsun
Bende bir sorun bulamadılar ama kan pihtilasmasi olabilir dediler canım bende 3 gündür kullanıyorum daha önceden iki tane bebegimin kalbi durmstu senin bebeğin ne kadarlık canım gebelik kesesini görebildi mi doktor bu arada hayırlı olsun canımBende o igneyi kullanıyorum. Doktorum doguma kadar kullanicaksin dedi. Bacagimda damar tıkanıklığı var bu yüzden doguma kadar
Bi ay boyunca yattım canim ben biraz dolansam hemen kanamam oluyodu. Geçti çok şükür su an iyim. dinlen bol bol calismiyosan stres yapmamaya çalış geçer biraz sabret bende cok korkmustum Uyuyamiyodum bile ama gecti cok şükür seninki de gececek inşallah
Kızlar aman deyim dikkat edin kendinize . üşütmusum hafta sonu nu yatarak geçirdim
. iğne ilaç ta vermedi Dr . aman dikkat edin
Kizlaaarr gunaydin nasilsiniz bakalimm. Varmi tarama testine giden. Bebislerin durumu nasil. Cinsiyet tahmini ogrenen varmi.
Benim bebegun eşi rahim ağzını kapatiyomus iliski hala yasak zamanla yukari cikar dedi bilmiyorum artik
Teşekkür ederim canım bat 19 aralık ben 25 aralıkta öğrendim Allahım bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıklı kucagimiza almayi nasıp etsin inşallah canım
Teşekkür ederim canım bat 19 aralık ben 25 aralıkta öğrendim Allahım bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıklı kucagimiza almayi nasıp etsin inşallah canım
Saol canım benim içimi rahatlattı ben 25 aralıkta gittiğimde kan değeri 1392 çıktı ama keseyi göremedi iki gün sonra 3115 e çıktı erken mi ondan mi göremedim acaba sence kaç aylık olabilir canımcnm değerlerin gayet güzel o zaman. battan 6 gün sonrası için 1000 li rakamlar normal
Bu hamilelik değerleri benim kafamı çok karıştırıyor anlayamıyorumhamilelik takvimini kaydetsene cnm
Saol canım benim içimi rahatlattı ben 25 aralıkta gittiğimde kan değeri 1392 çıktı ama keseyi göremedi iki gün sonra 3115 e çıktı erken mi ondan mi göremedim acaba sence kaç aylık olabilir canım
Bu
Bu hamilelik değerleri benim kafamı çok karıştırıyor anlayamıyorumçok teşekkür ederim ilgilendiğin cvp verdiğin için Allahım sana da sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
Gözün aydın canım Allah razı olsun inşallah Allahım hayırlısıyla sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip eylesin inşallah canım benimCnm bende 6 haftada sadece kese gozukmustu bebek gozukmuo daha 15 gun sonra tekrar gel demişti... Geçenlerde dusuk tehlikem oldu dr vaginal bakti 6+5 te duydum kalp atisini... Ins sende duyarsin hayirlisiyla cnm
Teşekkürler. Biz gördük keseyi hayırlısıylaBende bir sorun bulamadılar ama kan pihtilasmasi olabilir dediler canım bende 3 gündür kullanıyorum daha önceden iki tane bebegimin kalbi durmstu senin bebeğin ne kadarlık canım gebelik kesesini görebildi mi doktor bu arada hayırlı olsun canım
Gozu
Gözün aydın canım Allah razı olsun inşallah Allahım hayırlısıyla sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip eylesin inşallah canım benim
Amin inşallah canım saolasinAmin cnm insallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım bebeklerimizi....
Saol canım benim içimi rahatlattı ben 25 aralıkta gittiğimde kan değeri 1392 çıktı ama keseyi göremedi iki gün sonra 3115 e çıktı erken mi ondan mi göremedim acaba sence kaç aylık olabilir canım
Adem gunesin annelik sanati diye bi kitabini almistm ben de bunu okiim senin tavsiyeni de okucam insGüvenli baglanma var canım Adem gunes in tavsiye ederim güzel kitap
Selamlar hanımlar. Aramıza yeni katılan hamilelerin de hayırlı olsun bebişleri. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
B bebegim seni bekliyorum a katılıyorum.
4 haftalıkken kese görülebilir ama kalp atışlarını duymak için 6 haftayı doldurmadan gitmeyin bence. Boşu boşuna strese girersiniz.
Bu progestanı kullandığımdan beri mide bulantılarım geri geldi ya hiç tadım tuzum yok. Dün akşam kendi yaptığım bir tabak yemeği yiyemedim. Sanırım yemek kokusu beni kötü yapıyor. Önüme getirseler ya hep.
Cnm esim doktor benim cok bulantin oluyosa al gerekmekdikce kullanma dediYaaa ay simdi vok uzuldum ama annemde icmis onu bize hamileyken... Dr hic bir zarari yok dedi bana rahatlikla icebilirsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?