- 5 Eylül 2015
- 199
- 115
- 33
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #1.341
Orada mi doğum yapmayı düşünüyorsunuz. Birçok kişiden duydum ben de nisa hastanesiniYenibosna nisa hastanesine gidiyorum dogum.yapanlar cok memnun dogum.uzerine agirlik bir hastane
Gunaydin kizlar... Ben de iki gundur inanilmaz depresiftim. Giremedim bugun hafif mide bulantisina ragmen guzel basladik gun :))sizler nasilsinizGünnaaaayyydıııııınnnnn
Nerde bu mediPol Mega? Ben de fatih üniversitesi hastanesinde devam etmek istiyorum ama uzak evime baya napsam bilemedim
Gunaydin kizlar... Ben de iki gundur inanilmaz depresiftim. Giremedim bugun hafif mide bulantisina ragmen guzel basladik gun :))sizler nasilsiniz
Rabbim.nasip ederse evet eltimde.iki dogumunu orda yapti kuzenimde benim bir erken.dogumum.var orda yaptim ilgililer birde bana yakin oldugu icin.tercih ettim.Orada mi doğum yapmayı düşünüyorsunuz. Birçok kişiden duydum ben de nisa hastanesini
Esenyurtta oturuyorum ben orası da uzakmış bana. Fatih Üniversitesinden insanlar çok memnun yorumlara baktım içime sindi. Pazartesi doktorumu değiştirip Fatih Üniversitesine gideceğim izlenimlerimi anlatırım inşallahNerde oturuyorsun cnm. Mega tem üzerinde batışehirin yada istoçun karşısında cnm. Fatih ünv. Nasıl.
Arkadaşlar genel kan tahlili kaçıncı haftada yaptirdiniz? Hangi testler yapıldı. ?
Bende daha yapilmadi. .3 hafta sonraya randevum var bakalım
Istanbul da olan anne adayları hangi hastaneye gidiyorsunuz....
Kolan hastanelerine genel olarak iyi diyorlar umarım memnun kalırsın. Allah hayirlisiyla kucağına almani nasip etsin cnmAvrupa yakasındayım. Bayrampaşa Kolan hospital a gidiyorum canım.
Cnm gecmia olsun gececek bugunlerBen sabah istifra ettim maalesef
Ay çok teşekkürler canim..bilmiyordum..doktorumu değiştim.eski düzgün ilgilenmiyor..evet genel kontrol için randevu yaptimGenel kan testinden mi bahsediyorsun?
Eğer 8 haftalıksan 3 hafta sonrası ikili tarama testi vaktin. 11 ve 14 haftalar arası yapılıyor kaçırmayasın.
Kolan hastanelerine genel olarak iyi diyorlar umarım memnun kalırsın. Allah hayirlisiyla kucağına almani nasip etsin cnm
Ay çok teşekkürler canim..bilmiyordum..doktorumu değiştim.eski düzgün ilgilenmiyor..evet genel kontrol için randevu yaptim
Hos buldum cnm evet ayni zamanda dogum yapicaz hayırlısi ile kucagimiza almayi nasip etsin rabbimHoşgeldin cnm. Hayırlı olsun bebişin. Seninle aynı zamanda doğum yapacağız inşallah :)
Hayır değil benim de var doktoruma sordum muayene etti ve fitil verdi. Ilaci aldım prospektusu okudugumda 0-3 aylık hamileler kullanmasin yazıyordu kullanmadim. Doktorumu arama fırsatım da olmadı hala devam ediyor maalesef. Geçer diye bekliyorum ama geçmiyor. Tekrar gideceğim bakalimbu arada benim sari renginde akintım var bu normal mı sizce
bendende var ama doktora soylemedim boyle devam ederse bende tekrar doktora gıdecegım insallah ama durumum cok sukur ıyı amaHayır değil benim de var doktoruma sordum muayene etti ve fitil verdi. Ilaci aldım prospektusu okudugumda 0-3 aylık hamileler kullanmasin yazıyordu kullanmadim. Doktorumu arama fırsatım da olmadı hala devam ediyor maalesef. Geçer diye bekliyorum ama geçmiyor. Tekrar gideceğim bakalim
Biz 10. Haftadayiz canım şükürbu arada sızın kac haftalık ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?