- 22 Mart 2015
- 1.112
- 1.316
- 133
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #1.361
canım demın doktoru arayıp sordum ve dedıkı kanama olmadıgı muddetce bu akıntı normalmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada benim sari renginde akintım var bu normal mı sizce
Öyle mi hadi insallahh bişi olmazcanım demın doktoru arayıp sordum ve dedıkı kanama olmadıgı muddetce bu akıntı normalmiş
Peki antibiyotik zarar vermez mi ki bebeğe ? Ben ilaç kullanmaktan daha fazla korkuyorumNormal değil. İdrar yolu enfeksiyonundan kaynaklı olabilir. Tam idrar tetkiki yapılırsa anlaşılır.
Sakın boşlama idrar yolu enfeksiyonu düşüğe veya anomaliye sebep oluyormuş.
Ben 2 hafta önce 1000mg. antibiyotik içmek zorunda kaldım. Şimdi idrar yolu temizleyici toz içiyorum.
Peki antibiyotik zarar vermez mi ki bebeğe ? Ben ilaç kullanmaktan daha fazla korkuyorum
Al benden de o kadar...kafam karıstı resmen ya hadi hayırlısı
ama sımdı doktoru aradım ve normal dedı sorun olmaz dedı ve doktor masallah gayet ıyı bırı
ya beni yanlış anlayın allah razı olsun sızden yardımcı olmaya caliştınız tesekkurler bu arada ben cuma gunu idrar tahlili verdim sonuc bende ama enfeksıyon oldugunu hangı degerden anlarım
yok canımdaha gormedı o gun yoktu
tamam canım allah razı olun bu benim inşallah ilk cocuk olacak allahın ıznıyle o yuzden tedırgınım
GünaydınGünaydın mutlu pazarlarrrr
Benim ilk 5. Haftada yapilmisti da canım o yüzden sordum. Şeker yuklemesinden bahsettiler mi yaptiracakmisiniz kimisi zararlı diyo kimisi bisey olnaz diyo yani herkes bisey soyluyo :) napacaksakcnm ben ilk kez yaptırıyorum. bilmemki ne eksik ne fazla
Akintinin rengi ve de vajinada kasinti olup olmamasi onemli. Pelte gibi her zamankinden farkli bi akinti varsa ve de kasinti sikayetin varsa o zmn mantar enf dusunulur. Sik sik camasirinizi degistirp utulenmis camasir giymenizi tavsiye ederim bu mantar enf.dan koruyucu.tamam canım allah razı olun bu benim inşallah ilk cocuk olacak allahın ıznıyle o yuzden tedırgınım
Benim ilk 5. Haftada yapilmisti da canım o yüzden sordum. Şeker yuklemesinden bahsettiler mi yaptiracakmisiniz kimisi zararlı diyo kimisi bisey olnaz diyo yani herkes bisey soyluyo :) napacaksak