- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 173
- 39
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #1.321
Arkadaşlar genel kan tahlili kaçıncı haftada yaptirdiniz? Hangi testler yapıldı. ?
Bende daha yapilmadi. .3 hafta sonraya randevum var bakalımBenim bugun baya kan aldilar... Genel sanirim :)
Hangi testler canım bende bugün hastaneye gittim iki eksik testim varmis şeker bi de bisey dedi onu hatırlamıyorum kalp atislarini duyunca gitti benim kafaSenin de mi eksik varmış ilk kez mi yaptirdin 9 tüp kan alinmisti benim ilkinde.
Kızlar ben istanbuldayım nisa hastanesinde muhabbet hanıma gidiyorum iki defa gittik şimdilik Bi sıkıntı yaşamadık daha önce kendisine giden varmı? Varsa tecrübelerinizi paylaşırmısınız.
Merhaba arkadaşlar bende bu ay hamileliğimi öğrendim cuma günü ilk testler için gideceğim :)
Arkadaslar benim de tsh sonucum çok düşük çıktı ( 0.13 )inşallah bi sorun olmaz bebekle ilgili yaaa
Arkadaşlar genel kan tahlili kaçıncı haftada yaptirdiniz? Hangi testler yapıldı. ?
Inşallah canım ya insallahOlmaz cnm ins allahin izniyle dr goster mutlka sonucunu ilac fln verir
Istanbul da olan anne adayları hangi hastaneye gidiyorsunuz....
Nerde bu mediPol Mega? Ben de fatih üniversitesi hastanesinde devam etmek istiyorum ama uzak evime baya napsam bilemedimBen bi türlü karar veremedim. 23 aralıkta medipol mega ta randevu aldım. İnşallah orda devam ederim
Yenibosna nisa hastanesine gidiyorum dogum.yapanlar cok memnun dogum.uzerine agirlik bir hastaneIstanbul da olan anne adayları hangi hastaneye gidiyorsunuz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?