Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

bu arada benim sari renginde akintım var bu normal mı sizce

Normal değil. İdrar yolu enfeksiyonundan kaynaklı olabilir. Tam idrar tetkiki yapılırsa anlaşılır.
Sakın boşlama idrar yolu enfeksiyonu düşüğe veya anomaliye sebep oluyormuş.

Ben 2 hafta önce 1000mg. antibiyotik içmek zorunda kaldım. Şimdi idrar yolu temizleyici toz içiyorum.

Peki antibiyotik zarar vermez mi ki bebeğe ? Ben ilaç kullanmaktan daha fazla korkuyorum

Peki antibiyotik zarar vermez mi ki bebeğe ? Ben ilaç kullanmaktan daha fazla korkuyorum

Her antibiyotiği doktor vermez zaten merak etme. Yasak olan antibiyotikler sınıfına girmiyor hamilelere verilenler.
Ben de ilaç içmekten hiç hoşlanmam ama doktor 'bu başımıza iş açar' dedi o da bana yetti.

ama sımdı doktoru aradım ve normal dedı sorun olmaz dedı ve doktor masallah gayet ıyı bırı

Akıntı normal ama sarı renkli akıntıya direk olarak normal demesi bana tuhaf geldi.
Neyse doktordan daha iyi bilecek değilim ama yerinde olsam gider idrar tetkiki yaptırırdım. Yüksek bir ücret değil sonuçta.

ya beni yanlış anlayın allah razı olsun sızden yardımcı olmaya caliştınız tesekkurler bu arada ben cuma gunu idrar tahlili verdim sonuc bende ama enfeksıyon oldugunu hangı degerden anlarım

ya beni yanlış anlayın allah razı olsun sızden yardımcı olmaya caliştınız tesekkurler bu arada ben cuma gunu idrar tahlili verdim sonuc bende ama enfeksıyon oldugunu hangı degerden anlarım

Dansite diye bir değerin yazması lazım. Doktor test sonucunu gördüyse zaten gerisi teferruattır.

tamam canım allah razı olun bu benim inşallah ilk cocuk olacak allahın ıznıyle o yuzden tedırgınım
Akintinin rengi ve de vajinada kasinti olup olmamasi onemli. Pelte gibi her zamankinden farkli bi akinti varsa ve de kasinti sikayetin varsa o zmn mantar enf dusunulur. Sik sik camasirinizi degistirp utulenmis camasir giymenizi tavsiye ederim bu mantar enf.dan koruyucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…