• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Nerde oturuyorsun cnm. Mega tem üzerinde batışehirin yada istoçun karşısında cnm. Fatih ünv. Nasıl.
Esenyurtta oturuyorum ben orası da uzakmış bana. Fatih Üniversitesinden insanlar çok memnun yorumlara baktım içime sindi. Pazartesi doktorumu değiştirip Fatih Üniversitesine gideceğim izlenimlerimi anlatırım inşallah

Genel kan testinden mi bahsediyorsun?
Eğer 8 haftalıksan 3 hafta sonrası ikili tarama testi vaktin. 11 ve 14 haftalar arası yapılıyor kaçırmayasın.
Ay çok teşekkürler canim..bilmiyordum..doktorumu değiştim.eski düzgün ilgilenmiyor..evet genel kontrol için randevu yaptim

Kolan hastanelerine genel olarak iyi diyorlar umarım memnun kalırsın. Allah hayirlisiyla kucağına almani nasip etsin cnm

Amin canım hepimizinki hayırlısıyla doğsun inşallah.

Ay çok teşekkürler canim..bilmiyordum..doktorumu değiştim.eski düzgün ilgilenmiyor..evet genel kontrol için randevu yaptim

Ne demek canım rica ederim. 3 hafta yazısını görünce geç kalma diye uyarmak istedim. İkili tarama önce veya sonra yapılmıyor çünkü.

bu arada benim sari renginde akintım var bu normal mı sizce
Hayır değil benim de var doktoruma sordum muayene etti ve fitil verdi. Ilaci aldım prospektusu okudugumda 0-3 aylık hamileler kullanmasin yazıyordu kullanmadim. Doktorumu arama fırsatım da olmadı hala devam ediyor maalesef. Geçer diye bekliyorum ama geçmiyor. Tekrar gideceğim bakalim

Hayır değil benim de var doktoruma sordum muayene etti ve fitil verdi. Ilaci aldım prospektusu okudugumda 0-3 aylık hamileler kullanmasin yazıyordu kullanmadim. Doktorumu arama fırsatım da olmadı hala devam ediyor maalesef. Geçer diye bekliyorum ama geçmiyor. Tekrar gideceğim bakalim
bendende var ama doktora soylemedim boyle devam ederse bende tekrar doktora gıdecegım insallah ama durumum cok sukur ıyı ama

Back