• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Canım en erken belirti sürekli idrara çıkmaktı. Ama öyle boyle değil. Her bir saatte tuvalete gidiyordum resmen. Bir de çok yorgun ve uykulu hissediyorsun. Benim son adet tarihim 18 ekimdi. Hamilelik testini 17 kasimda yaptim. Bariz iki çizgi çıktı :)
benim hiç bi belirtim yok :( tek belirti göğsüm ağrıyor bugün adetim geçti 3 gün önce test yaptım çıkmadı 3 günde fark edderi mi acab yaapsam cıkar mı ki bugün yada sabah idrarıyla dahamı kesin cıkar akşam yapamda cıkar mı

benim hiç bi belirtim yok :KK43: tek belirti göğsüm ağrıyor bugün adetim geçti 3 gün önce test yaptım çıkmadı 3 günde fark edderi mi acab yaapsam cıkar mı ki bugün yada sabah idrarıyla dahamı kesin cıkar akşam yapamda cıkar mı
Adetin 3 gün gecikince yap cikar. Benim öyle cikti. Ben öğleden sonra yapmıştım.

Kızlaarr onca mide bulantısının üstüne bide kayınpederim geldi. Eşimde öğretmen buhün veli Toplantısı vardı bana hiç yardımcı olamadı. Temizlik ve zorla yapılan yemeğin ardından kendimi yatağa attım şimdi .:(

Kızlaarr onca mide bulantısının üstüne bide kayınpederim geldi. Eşimde öğretmen buhün veli Toplantısı vardı bana hiç yardımcı olamadı. Temizlik ve zorla yapılan yemeğin ardından kendimi yatağa attım şimdi .:KK43:

Yat dinlen cnm :( benimde midem fena bugun karnim ac ama midem bulaniyor canim hicbisi istemio bi cikarsam rahatliycam sanki :( tat almiyorum hicbisiden :( yarin dr gidip kan sonuclarimi alicam bende bakalim ins guzel cikmistir hepsi.... Sizler kac haftakikken duynustunuz bebisinizin kalp atislarini

Yat dinlen cnm :KK43: benimde midem fena bugun karnim ac ama midem bulaniyor canim hicbisi istemio bi cikarsam rahatliycam sanki :KK43: tat almiyorum hicbisiden :KK43: yarin dr gidip kan sonuclarimi alicam bende bakalim ins guzel cikmistir hepsi.... Sizler kac haftakikken duynustunuz bebisinizin kalp atislarini

Cnm ben 6+0 da duydum kalp atışını miniğimin ;)

Yat dinlen cnm :KK43: benimde midem fena bugun karnim ac ama midem bulaniyor canim hicbisi istemio bi cikarsam rahatliycam sanki :KK43: tat almiyorum hicbisiden :KK43: yarin dr gidip kan sonuclarimi alicam bende bakalim ins guzel cikmistir hepsi.... Sizler kac haftakikken duynustunuz bebisinizin kalp atislarini
Gecer canım bebisimiz icin biraz daha sabır :) ben 6. Haftada gördüm ama daha çok küçük sonra dinleyelim dedi 9+4 te duydum :) kulagimdan gitmiyo o ses.. telaşlı telaşlı bi atışı var ;)

aaaa 3üz mü bekliyosunuz çok hoş allah bi solukta kurtarsın sağlıklı bişekilde evlatlarına kavuştursunnn ay ne güzelll darısı bana herkeze
Teşekkür ederim. Allah gönlünüze göre versin inşallah. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.

Nerde oturuyorsun cnm. Mega tem üzerinde batışehirin yada istoçun karşısında cnm. Fatih ünv. Nasıl.
Merhaba bugün fatih üniversitesi Tıp fakültesinde randevum vardı. Gayet güzel ilgilendi doktorum açıklayıcı şekilde bilgiler verdi. Çok memnun kaldım artık burda devam etmeyi düşünüyorum moralim çok yerine geldi. Hastane çok güzel temiz ferah...

Bu arada ikili tarama testi zamanı geldi benim doktorum yapmak isteyip istemeyecegimi sordu. Down sendromlu olup olmadığı ile ilgili bu test. Down sendromlu olsa da olmasa da kabullenecegimiz için yaptırmayı düşünmedim. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda???

kızlar ayva mideyi çok iyi rahatlatıyor 2-3 dilim bile yetiyo deneyin derim

Ben yiyorum ara ara... Ama ins gecer bulantilat hayirlisiyla.... Ins bende duyarim bebisimin kalp atisini ve kendisinide gorurum ins... Ocak 5 e randevu aldim... Bugun kan sonuclarim cikmis onlari aldim gene yuksek cikmis tsh bu sefer 5.05 cikmis telaslandim hemen baska bi dahiliye dr gittim carsamba zaten randvum vardi ama. Onu bekleyemezdim cok. Korktum... Cok yuksek olmadigini söyledi dr. Ilacimi hergun tam icmemi istedi... 1 ay sonra tekrar gidicem ins duser hayirlisiyla... Bundr cok sevdim cok tatli bir kadın... Carsamba randevunu iptal ettim... Artik bu dahiliye dr gidicem insallah...

Bu arada ikili tarama testi zamanı geldi benim doktorum yapmak isteyip istemeyecegimi sordu. Down sendromlu olup olmadığı ile ilgili bu test. Down sendromlu olsa da olmasa da kabullenecegimiz için yaptırmayı düşünmedim. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda???

Cnm ben oglumda yaptrmistim... Bu bebegimdede yaptiririm saniyorum... Tabikide kabullenmek ayri sey ama allah korusun bilmekte isterim.... Allah yasatmasin kimseye saglikla dogsun bebislerimiz....

Merhaba bugün fatih üniversitesi Tıp fakültesinde randevum vardı. Gayet güzel ilgilendi doktorum açıklayıcı şekilde bilgiler verdi. Çok memnun kaldım artık burda devam etmeyi düşünüyorum moralim çok yerine geldi. Hastane çok güzel temiz ferah...

Tam olarak yeri nerde . bide doktorun erkekmi cnm

cnm bende sninle aynı düşünüyordm. ama devlt hastanwsinde tanıdık bi doktor. dediki albinde yada fiziksl bel açıklığı falan varsa bunu önceden bilirsek doğum anında hazırlıklı olunur hemen müdahale ona göre yapılır dedi. öyle deyince kararsız kaldım.

cnm bende sninle aynı düşünüyordm. ama devlt hastanwsinde tanıdık bi doktor. dediki albinde yada fiziksl bel açıklığı falan varsa bunu önceden bilirsek doğum anında hazırlıklı olunur hemen müdahale ona göre yapılır dedi. öyle deyince kararsız kaldım.
Hımm ben de bugun doktoruma sordum ama sadece down sendromu için dedi. Siz öyle deyince ben de kararsız kaldım şimdi

Hanımlarr mide bulantılarım artmaya başladı ve çalışıyorum napıcam ben böylee:110::KK46::anneadayı:
Benim de gecen haftalar da artmistir. Ben 2 cozum buldum.1) 2 saate bi hafif bisiler yemek,cok acikinca mide bulantim daha d artiyordu hic bi sey yiyemedigi gibi basim da donuyordu. 2) gece yatinca olursa bi doktor arkadasimdan akupunktur noktasi ogrenmistim el bileginizden 3 parmaginizi koyup bittigi noktaya hafif degil ama cok olmamak kaydiyla caninizin birazck acidigini hissederk parmak ucuyla birkac dk bastirin.iyi geldigini goreceksiniz.

Back