- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.049
- 198
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #5.661
Çok güzeller güle güle giysin bebişin cnmesinsem kızlar sonunda alışverişimi tamamladım yarın da hem benim hem bebişimin kıyafetlerini yıkayıp ütülücem çantamızı hazırlıcam geç bile kaldık.. yalnız sormak istediğim bişey var tek kullanımlık lohusa külodu varya hasta bezi oluyo sanırım aynı şey.. normal doğumda Kaç tane gerekiyo sezeryanda kaç tane hastanede kullanmak için?? Normal ped de koymak gerekiyo mu onun yanında
Bunlarda benim kuzumun kiyafetleri yikandilar utulendiler yerlestiler...
Çok güzeller güle güle giysin bebişin cnmesinsem kızlar sonunda alışverişimi tamamladım yarın da hem benim hem bebişimin kıyafetlerini yıkayıp ütülücem çantamızı hazırlıcam geç bile kaldık.. yalnız sormak istediğim bişey var tek kullanımlık lohusa külodu varya hasta bezi oluyo sanırım aynı şey.. normal doğumda Kaç tane gerekiyo sezeryanda kaç tane hastanede kullanmak için?? Normal ped de koymak gerekiyo mu onun yanında
Amin inşallah cnmCok guzeller cnm iyi gunlerde giysin kuzucugun
Teşekkürler canım. İnşallah daha baska seyler de çıkmasın artik tansiyon falan da. Bu olanlarla hamileliği tamamlayacagim artık. Idrar yolu enfeksiyonu için de kullanmıştım. Bebekler Allaha emanet. Ne kadar çürük çıktım diyorum kendime. Çok üzülüyorumGecmis. Olsun cnm. Ben ilk hamileligimde ayni sebepten antibiyotik icmistim malesef zararsiz ilaclar var dr na danis bence... Canini. Sikma bebis dogunca hepsini unutucaksin Allâh in izniyle
Amin canım inşallah. Bu hamilelikte ilk 6 ay çok rahattım. 7. Aydan sonra bir hamilenin yaşayabileceği tüm sağlık sorunlari(tansiyon haric) geldi başıma. Allah kimseye vermesin. Tek tesellim dr bebek iyi diyor. O iyi olsun da biz herseye razıyız.esinsem çok güzeller güle güle giydir inşallah.
Geçmiş olsun. Valla ne kadar zorlandın sen Allah yardımcın olsun. Eğer erken doğum riski falan varsa kullan ilaçlarını. Korkma bir şey olmaz bebeğe. İlaç içmek zorunda kalan çok hamile var. Bir şey olmaz Allah'ın izniyle.
Maşallah eşim de bana ne çok kiyafet aldın diyordu. Resimleri göstereyim de az kafasina dank eder belki :) Allah güle güle giymeyi nasip etsin. Büyüyünce bile giyebileceği kiyafetler var sanırım canım. Masallah hem de 31. Haftada hepsini yerlestirmissin ne güzel.Bunlarda benim kuzumun kiyafetleri yikandilar utulendiler yerlestiler...
Maşallah eşim de bana ne çok kiyafet aldın diyordu. Resimleri göstereyim de az kafasina dank eder belki :) Allah güle güle giymeyi nasip etsin. Büyüyünce bile giyebileceği kiyafetler var sanırım canım. Masallah hem de 31. Haftada hepsini yerlestirmissin ne güzel.
Biz de dolap konusunda aksilik yaşadık.
İnternetten almıştık demonte olarak. Daha önce alışveriş yaptığımız site diye güvendik gönderici firma çok kötüymüş. 4 parçası kırık geldi. Şimdi iade ediyorum.
Haftasonu çıkıp başka yerden alacağız. Eşim odanın boyasını yeni bitirdi zaten.
Çamaşırları yıkıyorum kurutuyorum ama yerleştiremiyorum diye ütülemeye başlayamıyorum.
Maşallah eşim de bana ne çok kiyafet aldın diyordu. Resimleri göstereyim de az kafasina dank eder belki :) Allah güle güle giymeyi nasip etsin. Büyüyünce bile giyebileceği kiyafetler var sanırım canım. Masallah hem de 31. Haftada hepsini yerlestirmissin ne güzel.
Ben ilk uc ay kullandim canimDoktor progestan verdi var mı kullanan arkadaşlar?? Diğer oglum 36 haftalık doğunca risk var dedi ama alıp almaması kararsiz kaldım.
yatarken alıyorum çok çarpmadı erken gelmesin diye kullanıcam artık canım saolBen ilk uc ay kullandim canim
Yok ya sersemlik falan yapmadi gahet de cin gibiydim ama duzenli kullanmam gerektiğini saatine dikkat etmem gerektigini soylemisti drÇok fazla sersemlik yapıyormuş sizde nasıldı ?? İş yerinde içmiycem ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?