- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #5.681
Canimm amin..insallah cok guzel olucak hepimiz icin vakit yaklasti.benim de ilk.nolucak bilmeden kosturmacayla geciriyoruz.bolca yurumeye calisiyorumKızlar günaydın
Biz iyice ağirlastik kasılmalar ve sancılar başladı. Suyu artırdım ama bakalım Dr ne diyecek. Bebek sanki kanala girmeye çalışıyor gibi hissediyorum.tık tık aşağı vuruyor. Kasilinca da belden ağrı giriyor
.adet sancısı gibi bacaklarimiza kadar inen sancılar da oluyo. Sanırım doğum yakın. Dualarinizda bizi de unutmayın EMI. Her an her şey olabilir
Benim gibi tecrübesiz arkadaslar ici n yazdım bunları çok dayanılmayacak ağrılar değil aksine bebeğinin halini dusunup nefes egzersizleri yaparak rahatlayabiliyorum.hepimizin allah yardımcısı olsun
Aynen kizlar.planli dogum o yyzden cok sikintiliymis.cunku dogumu kuzularimiz baslatiyomus.buradan cikma zamanim geldi diye rahime kasilma emri veriyomus vücuda emecegi sütün hazirlanmaya baslamasini emrediyomus minnaklarEvet öyleymiş. Ben de geçenlerde okudum biraz. Sürekli pozisyon değiştiriyormuş. Manevra falan yapıyormuş bebek.
Doğumun son anlarında anneye zaten ıkınma hissi otomatikman geliyormuş yani buna bebek sebep oluyormuş. Doktora da burada iş düşüyormuş.
Ikınmanın ne zaman yapılıp ne zaman durulması gerektiğini doktorun veya ebenin söylemesi gerekiyormuş. İstenmeyen yırtılmaya sebebiyet vermemesi için gerekliymiş bu.
Bunları okumak normal doğum isteyen biri olarak ben de fazladan tedirginliğe sebep olmadı açıkcası. Allah yardımcımız olsun.
Aynen kizlar.planli dogum o yyzden cok sikintiliymis.cunku dogumu kuzularimiz baslatiyomus.buradan cikma zamanim geldi diye rahime kasilma emri veriyomus vücuda emecegi sütün hazirlanmaya baslamasini emrediyomus minnaklar
Ay maşallah Allah razı olsun annelereimizden. Hiçbir eksiğini bırakmamış ki. Güle güle gitsin bebisin canım. Kaynanalardan bi iğne yok maşallah Allah ne etsin onları bizimki daha araması bileAnnem bana alacak birşey bırakmamış. Taa 14 saatlik yoldan gönderdi bunları. Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye boşuna dememisler.
Yirmilik dişim içerde kist oluşturmuş. Diş doktoru kurşun yelekle film çekti. Parol ve augmentin yazdi. Kadin doğum doktoruma sorduktan sonra kullanicam. Ateş yükselirse bebeğe zarar verirmiş. Annemin gönderdiği cicilere ragmen moralim çok bozuldu. Diş eti iltihabi erken doğuma sebep olurmuş. Antibiyotik kullansam bebege zarari var. Gercekten bu son aylar beni mahvetti. Sinir sıkışması, şeker yükselmesi, ödem ve şimdi de diş etinde kist. Artik başka birsey de çıkmasın kizlar hüngür hüngür aglamak istiyorum. Yemek yerken dişim, Yemek yaparken ellerim ağrıyor. İnsanın ailesinden uzakta gelin olması ne zormus. Kocası eşine kiyamayan insanlara da imreniyorum. Benimki çok az yardimci oluyor. Allahim artik başka hastalik falan çıkmasın dayanamiyorum kızlar ya
Güle güle giyinsin bebisBunlarda benim kuzumun kiyafetleri yikandilar utulendiler yerlestiler...
Normal canım maşallah bolbol sütün olsun inşallah darısı başıma.senin doğum nasıl olack belli mi pekiKızlar merhaba 2 3 gündür gogsumden süt geliyor camasirima geçiyor turuncu bi iz bırakıyor baktım cidden dokununca geliyor beyaz beyaz . SizCe normal mi bu dönemde ?
Normal canım maşallah bolbol sütün olsun inşallah darısı başıma.senin doğum nasıl olack belli mi peki
İnşallah canım aman sende bolbol dinlen ihmal etme 1ayin kalmiş sık dişiniSağol canım ins :) bizim artık erken doğum riski var ya hiç bir şey belli değil o yüzden canım diken ustundeyim sürekli dinleniyorum bebiş erken gelmesin diye . Ama son kontrolde doğum pozisyonundaydi bizim kiz ins vaktinde normal olur doğum
İnşallah canım aman sende bolbol dinlen ihmal etme 1ayin kalmiş sık dişini
Çok dikkat ediyorum zaten ya ufaklık xok korkuttu bizi hala kasilmalarim var farkındayım ama daha aZ yarın tekrar kontrol var ins sancı fln çıkmaz ya kizimin hazırlıklarını bile tamamlayamadim daha
Evet maalesef dr lari koruyan hic bir yasal duzenleme yok.o yuzden hic risk almiyorlar.insallah hic birimiz icin gerek kalmaz ama tabi ki de herseyin hayirlisi.bebegin ve tabi annenin sagligi icin ne gerekiyorsa oyle olucakİnşallah her şey doğal yollardan ilerler. İstisnai durumlar çok var tabi ki anne bebeğin sağlığı için gerek görülmesi gereken.
Dün birisiyle konuştum insanlar 15-20 sene önce ikizleri normal doğumla dünyaya getiriyormuş. Şimdi doktorlar neredeyse tek bebek için bile hemen sezaryene yönlendiriyor. Doktorlar da risk almaktan korkuyor artık.
Ben de her gun oturuyorum elimi karnima koyup kendisini karsima alip vaktinde gelmesini acele etmemesini tenbih ediyorum.daha çalışmamiz gerek biraz sabret yerinde otur diyorumOy kurban olurum onu yaratana bekler annesi stres yapma sen bolbol konuş minkle
Ben de her gun oturuyorum elimi karnima koyup kendisini karsima alip vaktinde gelmesini acele etmemesini tenbih ediyorum.daha çalışmamiz gerek biraz sabret yerinde otur diyorumkuzum benim zaman cabuk gecsin o da vaktinde gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?