• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Çok güzeller güle güle giysin bebişin cnm esinsem esinsem kızlar sonunda alışverişimi tamamladım yarın da hem benim hem bebişimin kıyafetlerini yıkayıp ütülücem çantamızı hazırlıcam geç bile kaldık.. yalnız sormak istediğim bişey var tek kullanımlık lohusa külodu varya hasta bezi oluyo sanırım aynı şey.. normal doğumda Kaç tane gerekiyo sezeryanda kaç tane hastanede kullanmak için?? Normal ped de koymak gerekiyo mu onun yanında

Ben e bebekten kullan at lohusa külodu aldım 5 adet var içinde. Eklediğim resimdeki gibi. Hasta beziyle aynı şey değil sadece iç çamaşırı yerine giyiliyor.
Dün eczaneye hasta bezi almaya gittim. 10 adet varmış içinde o senin dediğin gibi giyilen türde ondan almadım.
Lohusalara verilen normal pedden daha uzun pedler varmış onu aldım sonra.

Eklentiler

• Screenshot_2016-06-09-16-43-01.png
    Screenshot_2016-06-09-16-43-01.png
    107 KB · Görüntüleme: 75
esinsem esinsem çok güzeller güle güle giydir inşallah.
Geçmiş olsun. Valla ne kadar zorlandın sen Allah yardımcın olsun. Eğer erken doğum riski falan varsa kullan ilaçlarını. Korkma bir şey olmaz bebeğe. İlaç içmek zorunda kalan çok hamile var. Bir şey olmaz Allah'ın izniyle.

Bunlarda benim kuzumun kiyafetleri yikandilar utulendiler yerlestiler...

Eklentiler

• P_20160609_164840.jpg
    P_20160609_164840.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 66
  • P_20160609_164830.jpg
    P_20160609_164830.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 62
  • P_20160609_164738.jpg
    P_20160609_164738.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 72
  • P_20160609_164820.jpg
    P_20160609_164820.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 68
  • P_20160609_164755.jpg
    P_20160609_164755.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 71
  • P_20160609_164745.jpg
    P_20160609_164745.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 63
  • P_20160609_164733.jpg
    P_20160609_164733.jpg
    69,8 KB · Görüntüleme: 70
  • P_20160609_164721.jpg
    P_20160609_164721.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 67
  • P_20160609_164712.jpg
    P_20160609_164712.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 60
  • P_20160609_164657.jpg
    P_20160609_164657.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 72
Biz de dolap konusunda aksilik yaşadık. :KK42:
İnternetten almıştık demonte olarak. Daha önce alışveriş yaptığımız site diye güvendik gönderici firma çok kötüymüş. 4 parçası kırık geldi. Şimdi iade ediyorum.
Haftasonu çıkıp başka yerden alacağız. Eşim odanın boyasını yeni bitirdi zaten.
Çamaşırları yıkıyorum kurutuyorum ama yerleştiremiyorum diye ütülemeye başlayamıyorum. :KK34:

Tesekkurler canim amin cümlemizin bebislerine inşallah. Hasta bezi konusunda bi fikrim yok acikcasi ben de merak ettim cevaplari canım.
Çok güzeller güle güle giysin bebişin cnm esinsem esinsem kızlar sonunda alışverişimi tamamladım yarın da hem benim hem bebişimin kıyafetlerini yıkayıp ütülücem çantamızı hazırlıcam geç bile kaldık.. yalnız sormak istediğim bişey var tek kullanımlık lohusa külodu varya hasta bezi oluyo sanırım aynı şey.. normal doğumda Kaç tane gerekiyo sezeryanda kaç tane hastanede kullanmak için?? Normal ped de koymak gerekiyo mu onun yanında

Gecmis. Olsun cnm. Ben ilk hamileligimde ayni sebepten antibiyotik icmistim malesef zararsiz ilaclar var dr na danis bence... Canini. Sikma bebis dogunca hepsini unutucaksin Allâh in izniyle
Teşekkürler canım. İnşallah daha baska seyler de çıkmasın artik tansiyon falan da. Bu olanlarla hamileliği tamamlayacagim artık. Idrar yolu enfeksiyonu için de kullanmıştım. Bebekler Allaha emanet. Ne kadar çürük çıktım diyorum kendime. Çok üzülüyorum :(

esinsem esinsem çok güzeller güle güle giydir inşallah.
Geçmiş olsun. Valla ne kadar zorlandın sen Allah yardımcın olsun. Eğer erken doğum riski falan varsa kullan ilaçlarını. Korkma bir şey olmaz bebeğe. İlaç içmek zorunda kalan çok hamile var. Bir şey olmaz Allah'ın izniyle.
Amin canım inşallah. Bu hamilelikte ilk 6 ay çok rahattım. 7. Aydan sonra bir hamilenin yaşayabileceği tüm sağlık sorunlari(tansiyon haric) geldi başıma. Allah kimseye vermesin. Tek tesellim dr bebek iyi diyor. O iyi olsun da biz herseye razıyız.

Bunlarda benim kuzumun kiyafetleri yikandilar utulendiler yerlestiler...
Maşallah eşim de bana ne çok kiyafet aldın diyordu. Resimleri göstereyim de az kafasina dank eder belki :) Allah güle güle giymeyi nasip etsin. Büyüyünce bile giyebileceği kiyafetler var sanırım canım. Masallah hem de 31. Haftada hepsini yerlestirmissin ne güzel.

Maşallah eşim de bana ne çok kiyafet aldın diyordu. Resimleri göstereyim de az kafasina dank eder belki :) Allah güle güle giymeyi nasip etsin. Büyüyünce bile giyebileceği kiyafetler var sanırım canım. Masallah hem de 31. Haftada hepsini yerlestirmissin ne güzel.

Ewet cnm 1 yasina kdr olanlarin hepsini hazirladik cok cabuk buyuyorlar çünkü

Biz de dolap konusunda aksilik yaşadık. :KK42:
İnternetten almıştık demonte olarak. Daha önce alışveriş yaptığımız site diye güvendik gönderici firma çok kötüymüş. 4 parçası kırık geldi. Şimdi iade ediyorum.
Haftasonu çıkıp başka yerden alacağız. Eşim odanın boyasını yeni bitirdi zaten.
Çamaşırları yıkıyorum kurutuyorum ama yerleştiremiyorum diye ütülemeye başlayamıyorum. :KK34:

Hepsi olur cnm hayirlisiyla biz esim gorevdeyken annemle yikadik utuledik hepsini... Hastane cantami hazirlamadim ama daha bu ay nasipse alisveris yapip haxirliycam az zamanimiz kalio artik... Tez canliyim ben biraz :) esim cok kizio bana ama yapi yani elimde degil herseyin hemen hazir olmasini istiyorum :)

Abimizden kalan cogu sey cnm... Yenide aldim tabiki ama cok bisi almama gerek kalmadi oglumun cok kiyafeti vardi hepside kaliteli seylerdi...

esinsem esinsem zinedila zinedila ne güzel cicileriniz...2 bebeğe daha yetecek kadar var masallah:) Benim bayağı az bunların yanında, 6 aylığa kadar aldım, alsam mı biraz daha sizce? Millet de hediye getirir dedi arkadaşlarım, almadık fazla o yüzden. ..
Ben de desende emici kulak aldım 1 paket, 1 paket de orkid aldım bari, gece mi almaz orkide normal ii sizce kızlar?

Günaydın güzel anneler hepiniz yorumları okudum bebişlerin kıyafetleri çok güzel bayıldım :) Bende ilk oğlumdan kalan eşyalarla birlikte 6. ayına giyecek kadar kıyafet aldım çok küçük almadım gerçekten daha ilk oğluma hediye gelip giydirmediğim şeyler olduğunu farkettim :anne: Ped içinse ilk doğum normaldi ve bir tane hastane pedi dışında kullanmadım sadece ondan sonra orkid gece olanı yeterli oldu ama herkesin bünyesi farklı çok kanama olabilir o yüzden garantiye almak da fayda var :KK31:

Back