• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

esinsem esinsem @zinedila ne güzel cicileriniz...2 bebeğe daha yetecek kadar var masallah:) Benim bayağı az bunların yanında, 6 aylığa kadar aldım, alsam mı biraz daha sizce? Millet de hediye getirir dedi arkadaşlarım, almadık fazla o yüzden. ..
Ben de desende emici kulak aldım 1 paket, 1 paket de orkid aldım bari, gece mi almaz orkide normal ii sizce kızlar?
Bana da çok kıyafet alma hediye gelir dediler. Annem almış ben sadece hastane çıkışı ve 2-3 takim almıştım. Hediye de gelir bence. Hasta bezi ya da kullan at kulot almadim daha. Hastaneden isteyince veriyorlarmış sanırım. O yuzden sadece gece pedi aldim uzun olanlardan.

Merhaba kızlar. Sizi sürekli takip ediyorum ama her zaman yazamıyorum. Allah hepimizi bebişlerimize sağ salim kavuştursun. Birçoğunuz çantanızı hazırlamışsınız, ne güzel. Ben de sizlerden görüp başladım kızımın kıyafetlerini yıkayıp ütülemeye. Çantaya bebiş için kaç takım kıyafet koydunuz? Ben hastane çıkışı dışında 5'li iki tane koymayı düşünüyorum.
Bir konu daha var size sormak istediğim. Ben 31+2de doktora gittiğimde bebişim 2 kg idi. Doktorum tombik bi bebek geliyor dedi. Ben normal doğum istiyorum ve doktorum haftasını doldurursa normal zor olur, normal istiyorsan 36-37 de doğurmaya bak dedi :) ben minyon yapılıyım, kızım da babasına çekmiş. İnşallah normal olur yaa. Sizin bebişleriniz 31-32 haftada ne kadardı?

Merhaba kızlar. Sizi sürekli takip ediyorum ama her zaman yazamıyorum. Allah hepimizi bebişlerimize sağ salim kavuştursun. Birçoğunuz çantanızı hazırlamışsınız, ne güzel. Ben de sizlerden görüp başladım kızımın kıyafetlerini yıkayıp ütülemeye. Çantaya bebiş için kaç takım kıyafet koydunuz? Ben hastane çıkışı dışında 5'li iki tane koymayı düşünüyorum.
Bir konu daha var size sormak istediğim. Ben 31+2de doktora gittiğimde bebişim 2 kg idi. Doktorum tombik bi bebek geliyor dedi. Ben normal doğum istiyorum ve doktorum haftasını doldurursa normal zor olur, normal istiyorsan 36-37 de doğurmaya bak dedi :) ben minyon yapılıyım, kızım da babasına çekmiş. İnşallah normal olur yaa. Sizin bebişleriniz 31-32 haftada ne kadardı?

Amin inşallah. :dua:
Ben de şimdi çantaya koyacaklarımın ütüsünü bitirdim. Ben 10'lu ve 5'li hastane çıkışından hariç 1 adet tulum koydum.
Zaten hariçten 2 iç zıbın ve 2 çıtçıtlı badi koydum. Bence fazla bile.

Benim 32+1 de 1900gr dı doktor normal demişti. Yarın kontrolümüz var bakalım ne kadar olmuş çok merak ediyorum.

Çatı muayenesi yaptı mı doktor nereden anladı senin bebeği normal doğuramayacağını?

Kızlar bebeğin ilk kıyafetinin içine çıtçıtlı badi mi? yandan bağlamalı iç zıbın mı koydunuz?
Karar veremedim badi göbeğini rahatsız eder mi?

Cnm zıbın olmalı .ben hem zıbın hemde zıbın şeklinde badi aldım.

Bebislerin kilosunu sormuşsunüz. Benim bebisim 29+4 de 1500, 30+2 de 1800 gr di 33+4 de 2245 gr di maalesef son gittiğimde kilo aldiramamisim çünkü kendime hiç dikkat etmediğim gibi çok da yorulmuşum. 5 günde 300 gr alan bebeğim. Sonraki kontrolde 23 günde 445 gr alabilmiş. Üstelik artık daha hızlı kilo alabilme döneminde. . :((

Cnm zıbın olmalı .ben hem zıbın hemde zıbın şeklinde badi aldım.

Bebislerin kilosunu sormuşsunüz. Benim bebisim 29+4 de 1500, 30+2 de 1800 gr di 33+4 de 2245 gr di maalesef son gittiğimde kilo aldiramamisim çünkü kendime hiç dikkat etmediğim gibi çok da yorulmuşum. 5 günde 300 gr alan bebeğim. Sonraki kontrolde 23 günde 445 gr alabilmiş. Üstelik artık daha hızlı kilo alabilme döneminde. . :KK43:(

Karar veremedim ikisini de koydum ilk verilecek kıyafetlerin içine. Çıtçıtlı badiyi çıkarayım o zaman.

Amin inşallah. :dua:
Ben de şimdi çantaya koyacaklarımın ütüsünü bitirdim. Ben 10'lu ve 5'li hastane çıkışından hariç 1 adet tulum koydum.
Zaten hariçten 2 iç zıbın ve 2 çıtçıtlı badi koydum. Bence fazla bile.

Benim 32+1 de 1900gr dı doktor normal demişti. Yarın kontrolümüz var bakalım ne kadar olmuş çok merak ediyorum.

Çatı muayenesi yaptı mı doktor nereden anladı senin bebeği normal doğuramayacağını?
Maşallah kuzuya. Çatı muayenesi yapmadı ama kızımın kilosu önden gittiği için haftasını doldurursa zor olur dedi. Bebeğin kilosu arttıkça normal doğum zorlaşacak. Bu arada çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyor?

Maşallah kuzuya. Çatı muayenesi yapmadı ama kızımın kilosu önden gittiği için haftasını doldurursa zor olur dedi. Bebeğin kilosu arttıkça normal doğum zorlaşacak. Bu arada çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyor?

Bana 'doğum şekline 38. haftada karar veririz' demişti bir kaç ay önce.
Sanırım bu durumda hafta kesin olmaz ama doğumdan önceki muayenede yapılır.

Kızlaaarr geceden beri ölüyorum sancıdan hiç uyuyamadım.. adet sancısından daha şiddetli bi vuruyo bi daha gitmek bilmiyo etlerim birbirinden ayrılıyo resmen.. alt kısım ve karın bölgesi özellikle.. bir iki haftaya doğurursam şaşırmam..
Canim nasilsinnn sancilar icin hastaneye gidip bi nst ye girsen iyi olur bence..
Ayyy bise dicemmm farkindamisiniz onceleri midemiz bulaniyodu sonra tekmeleri hiasettikmi diye konustuk alinacak esyalari danistik ve yavas yavas sona yaklasiyoruss ve simdide sancilar ve dogumlarla 9 ayi beraber tamamliyoruss :) Allah hepimize kolayca dogurmayi evlatlarimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin ins

Canim nasilsinnn sancilar icin hastaneye gidip bi nst ye girsen iyi olur bence..
Ayyy bise dicemmm farkindamisiniz onceleri midemiz bulaniyodu sonra tekmeleri hiasettikmi diye konustuk alinacak esyalari danistik ve yavas yavas sona yaklasiyoruss ve simdide sancilar ve dogumlarla 9 ayi beraber tamamliyoruss :) Allah hepimize kolayca dogurmayi evlatlarimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin ins
Amin inşallah cnm :) şu an iyiyim çok şükür

Back