• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Canım çok geçmiş
Hayırlı ramazanlar kızlar dualariniza ihtiyacım var :// bugün çalışabilir raporu ixin dr a geldik 32+3 uz . Usg de hersey xok iyi cikti erken dogum riski yok dedi 1930 gr 42 cm olnus kizim Rapor ixin nst istedi dr 15 dk da 3 tane büyük sancı çıktı dr yatış yapmam lazim dedi . Bebeğin ciger gelişimi için erken doğum riski ne karşı ilaç yapmaları gerekiyormus şok oldum xok kötü oldum ben ağrı sizi hissetmiyorum sadece kasılma var bu gece burda kalacağım yarına Allah Kerim kızım daha xok kuxuk lütfen erken gelmesin :// dua edin kızlar çok dua edin banada kendinizede:/
Olsun sanırım o kasilmalardan dolayı sancı çıkıyor bende de vardı kasılma şimdi daha da arttı doktora gidince bie ne diyecek bakalım. Kendini kasma dua ediyorum izin için. Bizi haberdar et mutlaka

32. Hafta çalışabilir raporu aldim 37. Haftaya kadar çalışabilir yazıyor. O kadar dayanırmıyım bilmiyorum yürürken bile nefes nefese kalıyorum 34. Hafta olmazsa ayrilicam:duduk: çok uyuyorum ama dinlenemiyorum :KK12:

Aman iyi bari beklesin biraz daha ya ne acelesi varsa bu bebişlerin. Ablam da ilk bebeğinde evde düştü 32.haftada doğuruyordu az daha ilaçla 38.haftaya kadar durdu. Bir şey olmaz yat dinlen iş falan yapma.

Benim de bazen karnım öyle bir sertleşiyor, aşağı öyle baskı yapıyorki sanki çıkmaya çalışıyor gibi. Yatakta falan dönerken kasığıma kramp giriyor korkuyorum valla

Ay canım aynı beni anlatmişşin tüm vücudunu birden kasıp hareket ediyor birden geriliyo sanki alttan çıkacak belime vuruyo ağrısı.bide akintim oluyo o yuzden

Canım çok geçmiş

Olsun sanırım o kasilmalardan dolayı sancı çıkıyor bende de vardı kasılma şimdi daha da arttı doktora gidince bie ne diyecek bakalım. Kendini kasma dua ediyorum izin için. Bizi haberdar et mutlaka

Sağol canım bu aksam taburcu olduk şükür evdeyiz . Çalışamaz raporu verdi dr bol istirahat önerdi bundan sonra her hafta kontrole gideceğim. Yürüyüş yasak çünkü yürudukce kasiliyorum evde gezcem en fazla umarım kızım dayanır biraz daha

8 haftalık doğum iznine çıktım hele şükür Zaman be çabuk geçti

32.haftada çıktın yani değil mi? Hayırlısı olsun.

Evet aylar çabucak geçti ama benim şu son 2 hafta geçmiyor sanki. Çok sıkıldım şirkette. Rahat oturamıyorum nefes darlığı çekiyorum. Ayak bileklerim ayakkabının üstünden taşıyor sanki.
37 ye kadar çalışmak isterdim ama doktor da dahil herkes dinlenmen lazım dedi. Ben de ssk açısından kendimi riske atmak istemiyorum rapor sakata gelebilir diye. 20 Haziran'ı bekliyorum.

Dün akşam bebişimin kıyafetlerinin ilk postasının yıkadım. Ev mis gibi koktu gelip gidip kokluyorum. Şu dolap kurulsa da ütüleyip yerleştirsem artık :)
Asarken farkettim ne kadar çok aldığımı. Ortada değilken sanki kıyafet yetmeyecekmiş gibi geliyor. Çorap, eldiven, şapka, body bolluğu varmış.

Doktor progestan verdi var mı kullanan arkadaşlar?? Diğer oglum 36 haftalık doğunca risk var dedi ama alıp almaması kararsiz kaldım.o_O

Doktor progestan verdi var mı kullanan arkadaşlar?? Diğer oglum 36 haftalık doğunca risk var dedi ama alıp almaması kararsiz kaldım.o_O

Ben 10. haftada kanamam olduğu için içmiştim. Hatta gündüz fitil olarak akşam ağızdan alıyordum.
İleriki haftalarda da işe yaradığını bilmiyordum. O yüzden ne desem boş doktorun daha iyi biliyordur. İçin rahat değilse başka doktora sor.

Ben 10. haftada kanamam olduğu için içmiştim. Hatta gündüz fitil olarak akşam ağızdan alıyordum.
İleriki haftalarda da işe yaradığını bilmiyordum. O yüzden ne desem boş doktorun daha iyi biliyordur. İçin rahat değilse başka doktora sor.
Çok fazla sersemlik yapıyormuş sizde nasıldı ?? İş yerinde içmiycem ona göre

32.haftada çıktın yani değil mi? Hayırlısı olsun.

Evet aylar çabucak geçti ama benim şu son 2 hafta geçmiyor sanki. Çok sıkıldım şirkette. Rahat oturamıyorum nefes darlığı çekiyorum. Ayak bileklerim ayakkabının üstünden taşıyor sanki.
37 ye kadar çalışmak isterdim ama doktor da dahil herkes dinlenmen lazım dedi. Ben de ssk açısından kendimi riske atmak istemiyorum rapor sakata gelebilir diye. 20 Haziran'ı bekliyorum.
32. Haftam bitti canım daha fazla bebeği zorlamayayım sıcaklarda diye izni kullanmaya karar verdim . Sen 37. Haftaya kadar çalışacak mısın ?

32. Haftam bitti canım daha fazla bebeği zorlamayayım sıcaklarda diye izni kullanmaya karar verdim . Sen 37. Haftaya kadar çalışacak mısın ?

35. hafta bitince çıkacağım. 20 haziran dedi doktor. Doğum iznini toplam 16 hafta mı kullanacaksın?
Ben özel sektörde çalıştığım için 16 haftadan fazla kullanamıyorum. Bu yüzden 37 ye kadar durmak isterdim ama güvenemiyorum ağırlaşmaya başladım.

cok şükür gözün aydın canm :)

Sağol canım ama evde de xok tedirginim ayaktayken sürekli geriliyor Karnım uzanirken daha iyi ama yinede 10 dakikada 1 sertlik oluyor dr la görüştüm muhtemelen yine sancin var dedi bol su iç dinlen dedi ama xok korkuyorum ani bişey olurda anlamam diye . Nasıl geçecek bu süreç bilmiyorim :/

Sağol canım ama evde de xok tedirginim ayaktayken sürekli geriliyor Karnım uzanirken daha iyi ama yinede 10 dakikada 1 sertlik oluyor dr la görüştüm muhtemelen yine sancin var dedi bol su iç dinlen dedi ama xok korkuyorum ani bişey olurda anlamam diye . Nasıl geçecek bu süreç bilmiyorim :/
Dua et canm bol bol. icini ferah tut Allahın izniyle gecer bu gunlerde ben bi ay yattığımı biliyorum hic gecmeyecek saniyodum her gun ayri kabustu ama bak coj sukur 33. haftaya kadar geldim. stres gerginlik hem bizi hem bebeklerimizi cok olumsuz etkiliyo. rahat olmaya çalış Rabbim nasip ettiyse kimse alamaz dualarimiz seninle..

Dua et canm bol bol. icini ferah tut Allahın izniyle gecer bu gunlerde ben bi ay yattığımı biliyorum hic gecmeyecek saniyodum her gun ayri kabustu ama bak coj sukur 33. haftaya kadar geldim. stres gerginlik hem bizi hem bebeklerimizi cok olumsuz etkiliyo. rahat olmaya çalış Rabbim nasip ettiyse kimse alamaz dualarimiz seninle..

Allah razı olsun canim ins hersey güzel olur kızım zamanında gelir . Sanki artık daha az hissediyorum kizimin hareketlerini psikolojik mi bilmiyorum ama çok garip hissediyorum kendimi . Allah hepimizin yardımcısı olsun .

Herkese merhabalar. ..
Ve 32. hafta geldi sonunda doğum oncesi iznime ayrıldım, kesinlikle doğru karar kızlar, yorulunca ayaklarımı uzatıp dinlenme sansim oluyor, herkese öneririm. .. Bebeğe kıyafet aldım tecrübeli arkadaşlarımla, bu hafta eşim sürpriz yapmış, tatile geldik, havuz yasak bu arada, deniz serbest...Haftaya kontrolum var, kalan alışverişlerimızı de yapicam hala iyiyken, chicco LightWay alıcam puset olarak uzun incelemeler sonucunda, kendime pijama, bebeğe oda mobilyası ve salon için park yatak..Sonrası misafirlere dağıtılmak üzere hediyelikler, çikolatalar vs. kalacak. ..
Ayy ya çok heyecanlıyım ve korkuyorum, neler bekliyor bizi acaba? İlk çocuk ya eşim de ben de çok feci saskiniz

Back