- 8 Aralık 2015
- 778
- 1.255
- 28
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #5.621
Olsun sanırım o kasilmalardan dolayı sancı çıkıyor bende de vardı kasılma şimdi daha da arttı doktora gidince bie ne diyecek bakalım. Kendini kasma dua ediyorum izin için. Bizi haberdar et mutlakaHayırlı ramazanlar kızlar dualariniza ihtiyacım var :// bugün çalışabilir raporu ixin dr a geldik 32+3 uz . Usg de hersey xok iyi cikti erken dogum riski yok dedi 1930 gr 42 cm olnus kizim Rapor ixin nst istedi dr 15 dk da 3 tane büyük sancı çıktı dr yatış yapmam lazim dedi . Bebeğin ciger gelişimi için erken doğum riski ne karşı ilaç yapmaları gerekiyormus şok oldum xok kötü oldum ben ağrı sizi hissetmiyorum sadece kasılma var bu gece burda kalacağım yarına Allah Kerim kızım daha xok kuxuk lütfen erken gelmesin :// dua edin kızlar çok dua edin banada kendinizede:/
Aman iyi bari beklesin biraz daha ya ne acelesi varsa bu bebişlerin. Ablam da ilk bebeğinde evde düştü 32.haftada doğuruyordu az daha ilaçla 38.haftaya kadar durdu. Bir şey olmaz yat dinlen iş falan yapma.
Benim de bazen karnım öyle bir sertleşiyor, aşağı öyle baskı yapıyorki sanki çıkmaya çalışıyor gibi. Yatakta falan dönerken kasığıma kramp giriyor korkuyorum valla
Canım çok geçmiş
Olsun sanırım o kasilmalardan dolayı sancı çıkıyor bende de vardı kasılma şimdi daha da arttı doktora gidince bie ne diyecek bakalım. Kendini kasma dua ediyorum izin için. Bizi haberdar et mutlaka
Erken degil mi8 haftalık doğum iznine çıktım hele şükür Zaman be çabuk geçti
Erken degil mi
8 haftalık doğum iznine çıktım hele şükür Zaman be çabuk geçti
Doktor progestan verdi var mı kullanan arkadaşlar?? Diğer oglum 36 haftalık doğunca risk var dedi ama alıp almaması kararsiz kaldım.
Çok fazla sersemlik yapıyormuş sizde nasıldı ?? İş yerinde içmiycem ona göreBen 10. haftada kanamam olduğu için içmiştim. Hatta gündüz fitil olarak akşam ağızdan alıyordum.
İleriki haftalarda da işe yaradığını bilmiyordum. O yüzden ne desem boş doktorun daha iyi biliyordur. İçin rahat değilse başka doktora sor.
Çok fazla sersemlik yapıyormuş sizde nasıldı ?? İş yerinde içmiycem ona göre
32. Haftam bitti canım daha fazla bebeği zorlamayayım sıcaklarda diye izni kullanmaya karar verdim . Sen 37. Haftaya kadar çalışacak mısın ?32.haftada çıktın yani değil mi? Hayırlısı olsun.
Evet aylar çabucak geçti ama benim şu son 2 hafta geçmiyor sanki. Çok sıkıldım şirkette. Rahat oturamıyorum nefes darlığı çekiyorum. Ayak bileklerim ayakkabının üstünden taşıyor sanki.
37 ye kadar çalışmak isterdim ama doktor da dahil herkes dinlenmen lazım dedi. Ben de ssk açısından kendimi riske atmak istemiyorum rapor sakata gelebilir diye. 20 Haziran'ı bekliyorum.
32. Haftam bitti canım daha fazla bebeği zorlamayayım sıcaklarda diye izni kullanmaya karar verdim . Sen 37. Haftaya kadar çalışacak mısın ?
cok şükür gözün aydın canm :)Bugün taburcu olduk sancılar normale döndü sayılır ilaçlar sayesinde . Ev istirahat i verdi dr . Her hafta gideceğiz dr a
cok şükür gözün aydın canm :)
canım idyerinde icme bence kisiye gore degiisyomus ama genelinde bas donmesi mide bulantısı yapıyomuş. ben ilk haftalarda her gün fitil olarak kullaniyofum bi kac kez de ignesini olmustumÇok fazla sersemlik yapıyormuş sizde nasıldı ?? İş yerinde içmiycem ona göre
Dua et canm bol bol. icini ferah tut Allahın izniyle gecer bu gunlerde ben bi ay yattığımı biliyorum hic gecmeyecek saniyodum her gun ayri kabustu ama bak coj sukur 33. haftaya kadar geldim. stres gerginlik hem bizi hem bebeklerimizi cok olumsuz etkiliyo. rahat olmaya çalış Rabbim nasip ettiyse kimse alamaz dualarimiz seninle..Sağol canım ama evde de xok tedirginim ayaktayken sürekli geriliyor Karnım uzanirken daha iyi ama yinede 10 dakikada 1 sertlik oluyor dr la görüştüm muhtemelen yine sancin var dedi bol su iç dinlen dedi ama xok korkuyorum ani bişey olurda anlamam diye . Nasıl geçecek bu süreç bilmiyorim :/
Dua et canm bol bol. icini ferah tut Allahın izniyle gecer bu gunlerde ben bi ay yattığımı biliyorum hic gecmeyecek saniyodum her gun ayri kabustu ama bak coj sukur 33. haftaya kadar geldim. stres gerginlik hem bizi hem bebeklerimizi cok olumsuz etkiliyo. rahat olmaya çalış Rabbim nasip ettiyse kimse alamaz dualarimiz seninle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?