- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #5.601
Hayırlı ramazanlar kızlar dualariniza ihtiyacım var :// bugün çalışabilir raporu ixin dr a geldik 32+3 uz . Usg de hersey xok iyi cikti erken dogum riski yok dedi 1930 gr 42 cm olnus kizim Rapor ixin nst istedi dr 15 dk da 3 tane büyük sancı çıktı dr yatış yapmam lazim dedi . Bebeğin ciger gelişimi için erken doğum riski ne karşı ilaç yapmaları gerekiyormus şok oldum xok kötü oldum ben ağrı sizi hissetmiyorum sadece kasılma var bu gece burda kalacağım yarına Allah Kerim kızım daha xok kuxuk lütfen erken gelmesin :// dua edin kızlar çok dua edin banada kendinizede:/
Kizlar mahmutpasada lohusalar icin herşeyin satildigi bi han var.evet pijama ve gecelikler pahali.ben orada 60 tl ye buldum aldim.110verdim galiba ikisine pazarlikla.ama hanin icinde daha uygun ve farklı modeller de vardi.sabahlik almadim.onun yerine %100 pamuk namaz elbiseleri var rengarenk desenli firfirli.sabahliklar hep duz renk.hastaneye gelirken yaninda oyle bisey olsun dedi dr..
Valla beni panik ettiler erken doğum olursa napcan diye. Korkudan çanta yaptim ama eksikler var hala. Bi de ben çok şiştim ve her gecen gün daha zorlasiyor hersey. 35. Haftada hareket edemez hale gelicem galibaBen bebişin giyeceklerini yıkadım ütüledim ama çanta hazirlamadim dahaşu saat oldu lohusa takımı ve bebeğin kalan kıyafetleri kurutma makinesinde
32+1de canım. Dr tam o güne randevu vermisti. Zaten bi gün once pazardi belki o yüzdendir.Canim tam okarak ne zmn aldin raporu?32+0 da mi yoksa 31+0 da mi
Tesekkurler canım. Cümlemize insallah :)Çok tatlılar . Sağlıkla güzel günlerde giysin :)
Benimki belis dolce sallanan büyüyen beşik. Istersen sabitlenme özelliği de var canım.Günaydın hamişler hayırlı ramazanlar..
Her ne kadar bu sene oruç farzından muaf olsak da Allah hepimize ramazan ayının bereketini ve güzelliğini yaşatsın inşallah.
Dikkat edin kızlar iş yapıyoruz diye doğuracaksınızçok zorlamayın kendinizi.
Sizce sallanan beşik mi? sallanmayan ikea modeli karyola mı?
Bebek ilk 6 7 ay bambu beşikte yatacak diye almak için acele etmedim ama artık almam lazım ki odası tam olsun.
Daha önce de atmıştım ama belki gormemissindir canim bi daha atiyorum. Ben n11'den aldim. Şık mecit ve Şahinler pijama diye. İndirim kuponum vardı. Yanlış hatirlamiyorsam iki takim bana 180 tl'ye geldi. Kirmizi takim tek basina 76 tl idi.Selamlarr
Hayırlı ramazanlar hepimize... Ramazan sonrasi yavas yavas dogurmaya basliycaz Allâh in izniyle kolayca saglikla bebislerimizi aliriz ins kucagimiza...
Cantami bende hazirlamadim daha malesef eksiklerim var kendime 2 adet pijama ve 1 adet gecelik hasta bezi bebek bezi vs almam. Lazim bu ay basi ins alicam hepsi ayni ay olmuyo malesef :)
Lohusa takimlariniz nasil ve nerden aldiniz kizlar cok pahali pijamalar gecelikler face de. Lohusa sepeti diye bir site buldum orda begendim pijamalar ama fiyatlari yuksek geldi biraz sonucta suan kiloluyuz sonrasında vericez ins pek giyilemeyecek yani...
Sizler naptiniz fikir istiyorum sizlerden
Havuzlu han ı söylüyorsun galiba. Bir cumartesi gitmiştik eşimle. Aşırı kalabalıktı hiç bir şey almadan çıkmıştık. Gidilecekse haftaiçi tercih edilmeli bence. Bir de pazar günleri kapalı.
Fiyatları da mağazalardan farklı değil.
Cok gecmis olsun canım. Dualarimiz seninle.Hayırlı ramazanlar kızlar dualariniza ihtiyacım var :// bugün çalışabilir raporu ixin dr a geldik 32+3 uz . Usg de hersey xok iyi cikti erken dogum riski yok dedi 1930 gr 42 cm olnus kizim Rapor ixin nst istedi dr 15 dk da 3 tane büyük sancı çıktı dr yatış yapmam lazim dedi . Bebeğin ciger gelişimi için erken doğum riski ne karşı ilaç yapmaları gerekiyormus şok oldum xok kötü oldum ben ağrı sizi hissetmiyorum sadece kasılma var bu gece burda kalacağım yarına Allah Kerim kızım daha xok kuxuk lütfen erken gelmesin :// dua edin kızlar çok dua edin banada kendinizede:/
Allah yardımcınız olsun ikinizin de.
Nedir son durum?
Aynen canim ya hurma cok faydaliŞifa Kaynağı Hurma!
Kadın Doğum Uzmanları, hurma yemenin doğuma yardımcı olduğunu belirtiyor. Hamileliğin 37. haftasından sonra günde 4 ya da 5 civarında hurma tüketilebilir. Hurmanın içinde yer alan protein ve vitaminin yanı sıra oksitosin hormonu bulunuyor. Oksitosin, doğum öncesinde süt yapımını arttırır ve rahmin kasılmasını sağlarken doğum sonrasında rahmin toparlanmasını sağlıyor. Kur’an-ı Kerim’de de “Doğum sancısı onu bir hurma dalına sürükledi. Dedi ki: ‘Keşke bundan önce ölseydim de, hafızalardan silinip unutuluverseydim.’ Altından (bir ses) ona seslendi: ‘Hüzne kapılma, Rabb’in senin alt (yan)ında bir ark kılmıştır. Hurma dalını kendine doğru salla, üzerine henüz oluşmuş-taze hurma dökülüversin. Artık ye, iç, gözün aydın olsun…’” (Meryem Sûresi, 23-26) buyrulmuştur. Burada Hz. Meryem’e doğum öncesinde taze hurmalardan yemesi tavsiye ediliyor. Gebelik boyunca sırt, bacak ve kol kaslarını çalıştırmak anne adaylarını hem ruhsal hem de bedensel olarak doğuma hazırlıyor. Ayrıca derin soluk alıp vermek, nefes tutmak da ağrının biraz daha az hissedilmesini sağlıyor.
Bugün taburcu olduk sancılar normale döndü sayılır ilaçlar sayesinde . Ev istirahat i verdi dr . Her hafta gideceğiz dr a
Evet dogru havuzlu han ben haftaiçi gittim internetten almak istemedim su an bedenimin ne oldugu belli degil gorup alayim dedim internet fiyatina gore daha uygun geldi bana severek aldimHavuzlu han ı söylüyorsun galiba. Bir cumartesi gitmiştik eşimle. Aşırı kalabalıktı hiç bir şey almadan çıkmıştık. Gidilecekse haftaiçi tercih edilmeli bence. Bir de pazar günleri kapalı.
Fiyatları da mağazalardan farklı değil.
Benimki belis dolce sallanan büyüyen beşik. Istersen sabitlenme özelliği de var canım.
Kizlar mahmutpasada lohusalar icin herşeyin satildigi bi han var.evet pijama ve gecelikler pahali.ben orada 60 tl ye buldum aldim.110verdim galiba ikisine pazarlikla.ama hanin icinde daha uygun ve farklı modeller de vardi.sabahlik almadim.onun yerine %100 pamuk namaz elbiseleri var rengarenk desenli firfirli.sabahliklar hep duz renk.hastaneye gelirken yaninda oyle bisey olsun dedi dr..
Daha önce de atmıştım ama belki gormemissindir canim bi daha atiyorum. Ben n11'den aldim. Şık mecit ve Şahinler pijama diye. İndirim kuponum vardı. Yanlış hatirlamiyorsam iki takim bana 180 tl'ye geldi. Kirmizi takim tek basina 76 tl idi.
Aman iyi bari beklesin biraz daha ya ne acelesi varsa bu bebişlerin. Ablam da ilk bebeğinde evde düştü 32.haftada doğuruyordu az daha ilaçla 38.haftaya kadar durdu. Bir şey olmaz yat dinlen iş falan yapma.
Benim de bazen karnım öyle bir sertleşiyor, aşağı öyle baskı yapıyorki sanki çıkmaya çalışıyor gibi. Yatakta falan dönerken kasığıma kramp giriyor korkuyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?