- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.049
- 198
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #5.021
kız hiç 77 durmuyorsun. hiç inanasım gelmiyor. ben şu anda 67 kiloyum. ama sen benden daha zayıf duruyorsun. boyun kaç senin benim 1,62
Kızlar bunlarda benden. Bana da yorum yapın nasıl duruyor. Bende 11kg aldım bugün tam 30+0 günlüğü z .
Valla ben de 11kg aldım ama senin daha az duruyor. Ben enine çok kalınlaştım.
7 buçuk aya göre gayet iyisin bence.
Bende 1.64 um bu arada kızlar.Canım bende alt taraftan alıyorum kiloyu. Bacaklarim hep catladi gormelisin. Bide sanırım gobecikler foto da küçük çıkıyor.
Ayni seyler bndede var canm hemde 3 4 haftadr. Kuyruk sokumum ve cati kemigim agriyor. Aheste aheste yuruyorum.Bende 1.64 um bu arada kızlar.
Ben birkaç gündür popomun üstüne sabit oturamiyorum ,ayrıca geceleri bel ağrısının ustune birde çatı ağrısı eklendi. Bugün gündüz de AĞRIDI devam ediyor hala. Kaplumbağa gibi aheste aheste yürüyorum. Hız yapmak imkansız oldu.ayak tırnaklarını zar zor kestim dün.eğilmek ve oturmak zulüm oldu kızlar.bendeki bu belirtiler normalmi. Ha birde bugün sonuçlarınızı aldık . idrar kültüründe enfeksiyon çıkmadı çok sukur.sağlık ocaginda lökosit yüksek çıkmıştı dedim o normal ,korkulacak bisey yok.burda negatif gorunuyo dedi. Sukur kurtuldu bu korkudan da. Şimdi de âğri sizi çok olacak mı endişesi var .ağirlasiyoruz günden güne. Allah yardımcımız olsun
Sizlerde varmı değişiklikler.nasıl gidiyo hamişlik.
Kızlar bunlarda benden. Bana da yorum yapın nasıl duruyor. Bende 11kg aldım bugün tam 30+0 günlüğü z .
Kızlar doğum sonrası giymek için pijama aldınız mı yada neler aldınız rahat bi eşofman takımı giysek olmaz mı yaa pijamadır geceliktir onlarla ortalıkta dolaşmayı hiç sevmem ben
Kızlar dun gece idrardan sonra 1 damla kan geldi peceteye sanirim idrar yaptigim yerde. Bugun olmadi dr a gtmek istemiyorum ya kotu bisey derde falan
Çook şeker
Güzel olmuş baya emek vermişsin.
Sagdan soldan üstün koru cektim :) holterimin kablolari ve makineside cikti badiden kusura bakmayin :)
Sanirim asagida biraz 5 dk bir cişteyim. Ve catikemigim falan agriyo. Kotu bisey mi acaba
Canım senin bebiş aşağıda mı duruyor resimde mi öyle geldi yoksa?
Gttim cnm bugun konak tepecige attim.kendimi. ordanda kemeraltina:))Cnm gecmis olsun icin rahatlasin diye bence bi dr gorun cnm
Gttim cnm bugun konak tepecige attim.kendimi. ordanda kemeraltina:))
Ayy tam erkek göbeği dediklerinden valla.
Çok şirin duruyo.
Bnde uygun olsun diye gezdim baya bi. Bi tane pijama takimi 40 tl ye aldim. Ayni pijamanin geceligi 25 liraydi almadim pisman oldum cunku 40 tan asagi gecelik yok. Pijama buOh iyi yaptin cnm kemerlatinda bildigin guzel fiyatlari uygun camasir pijama fln alabilcegim yer biliomusun cnm yaa. Ben pek bi yer bilmiorum orda bugun carsida sordum fiyat 30_40 degisio pijamalar. 2 yada 3 tane alicagimdam orda indirim yaptrma sansim ve uygunaa bulma sansim daha cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?