• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

kız hiç 77 durmuyorsun. hiç inanasım gelmiyor. ben şu anda 67 kiloyum. ama sen benden daha zayıf duruyorsun. boyun kaç senin benim 1,62

Boyum 160cm.
Benim kemik yapım da çok iri mesela. Bacaklarım kalındır. Hamilelikten önce üstüm 38 altım 40 bedendi. Bakalım doğumdan sonra kaç olacağım. İnşallah 80 i çok geçmem.

Canım bende alt taraftan alıyorum kiloyu. Bacaklarim hep catladi gormelisin. Bide sanırım gobecikler foto da küçük çıkıyor.
Bende 1.64 um bu arada kızlar.
Ben birkaç gündür popomun üstüne sabit oturamiyorum ,ayrıca geceleri bel ağrısının ustune birde çatı ağrısı eklendi. Bugün gündüz de AĞRIDI devam ediyor hala. Kaplumbağa gibi aheste aheste yürüyorum. Hız yapmak imkansız oldu.ayak tırnaklarını zar zor kestim dün.eğilmek ve oturmak zulüm oldu kızlar.bendeki bu belirtiler normalmi. Ha birde bugün sonuçlarınızı aldık . idrar kültüründe enfeksiyon çıkmadı çok sukur.sağlık ocaginda lökosit yüksek çıkmıştı dedim o normal ,korkulacak bisey yok.burda negatif gorunuyo dedi. Sukur kurtuldu bu korkudan da. Şimdi de âğri sizi çok olacak mı endişesi var .ağirlasiyoruz günden güne. Allah yardımcımız olsun
Sizlerde varmı değişiklikler.nasıl gidiyo hamişlik.

Bende 1.64 um bu arada kızlar.
Ben birkaç gündür popomun üstüne sabit oturamiyorum ,ayrıca geceleri bel ağrısının ustune birde çatı ağrısı eklendi. Bugün gündüz de AĞRIDI devam ediyor hala. Kaplumbağa gibi aheste aheste yürüyorum. Hız yapmak imkansız oldu.ayak tırnaklarını zar zor kestim dün.eğilmek ve oturmak zulüm oldu kızlar.bendeki bu belirtiler normalmi. Ha birde bugün sonuçlarınızı aldık . idrar kültüründe enfeksiyon çıkmadı çok sukur.sağlık ocaginda lökosit yüksek çıkmıştı dedim o normal ,korkulacak bisey yok.burda negatif gorunuyo dedi. Sukur kurtuldu bu korkudan da. Şimdi de âğri sizi çok olacak mı endişesi var .ağirlasiyoruz günden güne. Allah yardımcımız olsun
Sizlerde varmı değişiklikler.nasıl gidiyo hamişlik.
Ayni seyler bndede var canm hemde 3 4 haftadr. Kuyruk sokumum ve cati kemigim agriyor. Aheste aheste yuruyorum.

Kızlar doğum sonrası giymek için pijama aldınız mı yada neler aldınız rahat bi eşofman takımı giysek olmaz mı yaa pijamadır geceliktir onlarla ortalıkta dolaşmayı hiç sevmem ben

Bende bu hafta bakicam nasipse. 2 takim pijama dogum icin gecelik birde mevludum icin gecelik istiyorum kemeraltina inip bakmak istiyorum carsamba nasipse

Sagdan soldan üstün koru cektim :) holterimin kablolari ve makineside cikti badiden kusura bakmayin :)

Eklentiler

• P_20160502_222137.jpg
    P_20160502_222137.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 78
  • P_20160502_222121.jpg
    P_20160502_222121.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 72
Gttim cnm bugun konak tepecige attim.kendimi. ordanda kemeraltina:))

Oh iyi yaptin cnm kemerlatinda bildigin guzel fiyatlari uygun camasir pijama fln alabilcegim yer biliomusun cnm yaa. Ben pek bi yer bilmiorum orda bugun carsida sordum fiyat 30_40 degisio pijamalar. 2 yada 3 tane alicagimdam orda indirim yaptrma sansim ve uygunaa bulma sansim daha cok

Oh iyi yaptin cnm kemerlatinda bildigin guzel fiyatlari uygun camasir pijama fln alabilcegim yer biliomusun cnm yaa. Ben pek bi yer bilmiorum orda bugun carsida sordum fiyat 30_40 degisio pijamalar. 2 yada 3 tane alicagimdam orda indirim yaptrma sansim ve uygunaa bulma sansim daha cok
Bnde uygun olsun diye gezdim baya bi. Bi tane pijama takimi 40 tl ye aldim. Ayni pijamanin geceligi 25 liraydi almadim pisman oldum cunku 40 tan asagi gecelik yok. Pijama bu

Back