Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Amin canım hayırlı kandiller olsun inşallah

kızlar gecelikle ben pek rahat edememiştim kızımda, bence pijama tarzı bir şey daha rahat olacaktır. doğum sonrasında hastanede koridorda gezmek falan gerekiyor. gecelik ondan dolayı pek rahat olmuyor bence.

Ben normal doğum yaptigimdab gecelikle daha rahat ettim. Gene ins oyle. Olursa hast icin gecelik alicam ev icin pijama

Bnde uygun olsun diye gezdim baya bi. Bi tane pijama takimi 40 tl ye aldim. Ayni pijamanin geceligi 25 liraydi almadim pisman oldum cunku 40 tan asagi gecelik yok. Pijama bu

Hadi ya bende uygun olur diye oraya gidim diyodum. Burda carsida 30 a buldum. Gene bi bakimde olmadi burdan alirim. Ama guzelmis pijaman gule gule giy cnm

Amin inşallah canım.

kızlar gecelikle ben pek rahat edememiştim kızımda, bence pijama tarzı bir şey daha rahat olacaktır. doğum sonrasında hastanede koridorda gezmek falan gerekiyor. gecelik ondan dolayı pek rahat olmuyor bence.

Ben de normalde rahat edemem ama pansuman kontrol falan olursa diye alacağım bir takım.

Ben tam erkek vucuduna dondum sanirim. 10 kilo.aldim yaaa(
Ilk oglun kac kilo dogdu canim bide zormu oldu dogumun kolaymiydi

Canım benim ilk bebiş olacak kısmetse. Ben 73bucuk oldum. Simdiden. Umarım 80i bulmaz doğuma kadar çünkü tasiyamiyorum kendimi bide tam sıcaklara geliyo son günler nefes bile alamam heralde.
Rabbim hastaneye girmemizle doğurmamizi bir eyler inşallah tek hayalim en büyük isteğim bu. O yüzden hiçbirşey yok gözümde. Ayrıca normal doğum yapan tecrübeli annişler gecelik şartmi kontrol felan yapılır mı doğumdan sonra alttan.ona gore bende alicam. Pijama düşünüyordum bende

Cnm eger normal olursa dogumun bence gecelik giy hastanede dr bana bakmisti alttan ve serum takilmisti bana oglumda surekli tuvaletim geliodu bi kere kalkmayi denedigimde cok basim döndüğü icin bidaha kalkamadim teyzem sagolsun altima süngü koymuştu hep gecelikle cok rahat etmistim o yuzden. Ama kaliteli bisi alma batip cikio zaten evde giyersin guzelini

Tünaydın hamişler
28.haftada kontrole gidenler bir daha hangi hafta gidecek. Doktor ne zaman çağırdı sizleri?
Bana '32.haftada rapor için geleceksin' dedi ama onu çalıştığım için bilgilendirme amaçlı söylemişti.
Ben direk Mayıs'ın son haftasını yani 32. haftamı mı bekleyeyim gitmek için?
Bütün testler yapıldı bize değil mi?

Cnm ben 26.haftada gitmiştim her zaman söylerdi bi daha ve zaman gideceğimi ama bu sefer benimki de söylemedi ben de 30.haftamda gitcem o yüzden.tüm testler bitti diye biliyorum.

Cnm ben 26.haftada gitmiştim her zaman söylerdi bi daha ve zaman gideceğimi ama bu sefer benimki de söylemedi ben de 30.haftamda gitcem o yüzden.tüm testler bitti diye biliyorum.

Ben de 32 yi bekliyeyim o zaman. Zaten 3 hafta var. Bakalım ne kadar daha çalışabilirim?

Bugün işyerinde çok bel ağrısı çektim. Aşırı halsizdim kemiklerim ağrıdı resmen. Oturduğum yerde uyukluyordum. İzin alıp eve gelecektim o derece zorlandım. Kaburgama çok baskı uyguladı sanki.

Artık çok zorlanıyoruz cnm kendine fazla yüklenme. Ben de bugün bayağı bi temizlik yaptım belim ve kalçam çok ağrıyo paşam da hiç durmuyo maşallah karnım inip inip çıkıyo gözle görülüyo iyice tekmeler bide çok ağırlaştım ben yaa kilodan galiba.kendimi zor taşıyorum resmen

Ilk normal dogum.uzun suruyo galiba degilmi. Senin kac kilo dogdu ilk bebegin kac saat surdu dogumun xanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…