- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #5.041
Tü tü maşallah canım çok tatlı.sende iyisin bacaklarından pek kg almamişsin.sende durum ne kaç kg aldin.
Hayırlı sabahlar ve hayırlı kandiller arkadaşlar. Rabbim dua ve ibadetlerinizi kabul etsin inşallah. mübarek üç ayların hürmetine hanemize sağlık huzur bereket gelsin. bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. AMİİNN
Maşallah canım senin minikte yatış pozisyonunda sanırım.Sagdan soldan üstün koru cektim :) holterimin kablolari ve makineside cikti badiden kusura bakmayin :)
kızlar gecelikle ben pek rahat edememiştim kızımda, bence pijama tarzı bir şey daha rahat olacaktır. doğum sonrasında hastanede koridorda gezmek falan gerekiyor. gecelik ondan dolayı pek rahat olmuyor bence.
Hayırlı sabahlar ve hayırlı kandiller arkadaşlar. Rabbim dua ve ibadetlerinizi kabul etsin inşallah. mübarek üç ayların hürmetine hanemize sağlık huzur bereket gelsin. bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. AMİİNN
kızlar gecelikle ben pek rahat edememiştim kızımda, bence pijama tarzı bir şey daha rahat olacaktır. doğum sonrasında hastanede koridorda gezmek falan gerekiyor. gecelik ondan dolayı pek rahat olmuyor bence.
Sanirim asagida biraz 5 dk bir cişteyim. Ve catikemigim falan agriyo. Kotu bisey mi acaba
Ben tam erkek vucuduna dondum sanirim. 10 kilo.aldim yaaaTü tü maşallah canım çok tatlı.sende iyisin bacaklarından pek kg almamişsin.sende durum ne kaç kg aldin.
Evet ilk oglumda yukardaydi karnim bunda hic yukari cikmadi. Baski yapiyo sanirim o yuzden agrim falan var. Bide suyum fazla ondan aşağı mi cekiyo ne:))Bence şu anda bir zararı yoktur. Öyle olsa doktor söylerdi bence.
Her bebeğin yerleşmesi farklı oluyor.
Ben tam erkek vucuduna dondum sanirim. 10 kilo.aldim yaaa(
Ilk oglun kac kilo dogdu canim bide zormu oldu dogumun kolaymiydi
Canım benim ilk bebiş olacak kısmetse. Ben 73bucuk oldum. Simdiden. Umarım 80i bulmaz doğuma kadar çünkü tasiyamiyorum kendimi bide tam sıcaklara geliyo son günler nefes bile alamam heralde.
Rabbim hastaneye girmemizle doğurmamizi bir eyler inşallah tek hayalim en büyük isteğim bu. O yüzden hiçbirşey yok gözümde. Ayrıca normal doğum yapan tecrübeli annişler gecelik şartmi kontrol felan yapılır mı doğumdan sonra alttan.ona gore bende alicam. Pijama düşünüyordum bende
Cnm ben 26.haftada gitmiştim her zaman söylerdi bi daha ve zaman gideceğimi ama bu sefer benimki de söylemedi ben de 30.haftamda gitcem o yüzden.tüm testler bitti diye biliyorum.Tünaydın hamişler
28.haftada kontrole gidenler bir daha hangi hafta gidecek. Doktor ne zaman çağırdı sizleri?
Bana '32.haftada rapor için geleceksin' dedi ama onu çalıştığım için bilgilendirme amaçlı söylemişti.
Ben direk Mayıs'ın son haftasını yani 32. haftamı mı bekleyeyim gitmek için?
Bütün testler yapıldı bize değil mi?
Cnm ben 26.haftada gitmiştim her zaman söylerdi bi daha ve zaman gideceğimi ama bu sefer benimki de söylemedi ben de 30.haftamda gitcem o yüzden.tüm testler bitti diye biliyorum.
Artık çok zorlanıyoruz cnm kendine fazla yüklenme. Ben de bugün bayağı bi temizlik yaptım belim ve kalçam çok ağrıyo paşam da hiç durmuyo maşallah karnım inip inip çıkıyo gözle görülüyo iyice tekmelerBen de 32 yi bekliyeyim o zaman. Zaten 3 hafta var. Bakalım ne kadar daha çalışabilirim?
Bugün işyerinde çok bel ağrısı çektim. Aşırı halsizdim kemiklerim ağrıdı resmen. Oturduğum yerde uyukluyordum. İzin alıp eve gelecektim o derece zorlandım. Kaburgama çok baskı uyguladı sanki.
Ilk normal dogum.uzun suruyo galiba degilmi. Senin kac kilo dogdu ilk bebegin kac saat surdu dogumun xanimCnm eger normal olursa dogumun bence gecelik giy hastanede dr bana bakmisti alttan ve serum takilmisti bana oglumda surekli tuvaletim geliodu bi kere kalkmayi denedigimde cok basim döndüğü icin bidaha kalkamadim teyzem sagolsun altima süngü koymuştu hep gecelikle cok rahat etmistim o yuzden. Ama kaliteli bisi alma batip cikio zaten evde giyersin guzelini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?