- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #4.981
Sen hangi ildesin.hangi dr a gidiyosun veya hangi hastane8500 muui. Cok degilmi yaaa. Ben 3000 vericem 10 kere dusunuyom cokmu diye.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen hangi ildesin.hangi dr a gidiyosun veya hangi hastane8500 muui. Cok degilmi yaaa. Ben 3000 vericem 10 kere dusunuyom cokmu diye.
Ben izmirdeyim canim. Tinaztepe hastanesine gidiyorumSen hangi ildesin.hangi dr a gidiyosun veya hangi hastane
Hastanede yapıyorsun canim 24 ile 28 hafta arasinda yapiliyorKızlar bu şeker testini hastane mi yapıyo sağlık ocağı mı bana kimse bişey demedi de
Kızlar bu şeker testini hastane mi yapıyo sağlık ocağı mı bana kimse bişey demedi de
Merhabalar kızlar... Bende ayin 6 sinda devlete gidicem muhtemelen seker testini soylucek ama ben yaptrmak istemiyorum ailede de yok sukur seker hastasi olan.bir sansimi deniycem ins yapmaz... Ozel dr ada 10 unda randevumuz vardi fakat esim 20 gun goreve gidio yarin o yokken bende gitmek istemiyorum 23 unden sonra gelsem olurmu dedim dr a oda kardiyoloji. Sonuclarin guzel cikarsa olur demisti...
Gecen gittim ekg cekildi dr kalbime bakti ultrasonla cok sukur hersey normal cikti... Ama ogun ritm bozuklugu ciktigi icin holter takalim dedi yarin gidicem sabah takcaklar salı gunu cikarcaklar 24 saat vucudumda kalicak ins onlarda normal cikar...
Aldigim agaci susledim ve yaptigim sekerlerden deneme amacli astim ustune ben cok begendim sizce nasil :)
Bu arada dogum konusunda ben devlette yapmak istiyorum gecen ayrintilida özel dr un hast gittik çınarliya cok hoslasmadim hastaneden. Devlet bana daha guvenilir gelio nedense tecrube bakimindan... 6 sinda gittigimde dr sorucam bakalim o giriomu nasil oluyo vs diye ne dicek... Ins pirt diye cikaririz hepimiz hayirlisiyla kuzucuklarimizi
Çok şeker olmuşlayyy. Beğendim inşallah sağlicakla dogururuzSusledigim agacim ve kendi yaptigim bebek. Sekerlerim
Çok şeker olmuşlayyy. Beğendim inşallah sağlicakla dogururuz
Cok tatlılar annesi.. ellerine sağlık :)Susledigim agacim ve kendi yaptigim bebek. Sekerlerim