• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Istanbulda cok dr ve hastane arastirdim. Birinde dr gece doguma gelmez.birinde hastanenin fiziki sartlari yetersiz.birinde en ufak bi sıkışmada dogruca sezaryen.acibademde dr lar doymus ve ilgisiz.bi dr buldum cok iyi cok mukrmmel diye oyle bir tanisma hikayemiz oldu ki calistigi hastaneyi sikayet etmek durumunda kaldim.ve kendi doktoruma baktim.dogum olayini omdan dinledim.5000tl acibademe vermektense kendi dr umla 8500tl ye Türkiye hastanesinde dogum yapmayi tercih ettim.ablam da olur mu oyle şey bu kadar dogal bi olay icin bu kadar para verilir mi dedi.ama yok.tam temmuzun ortasinda dr un ben izne çıkıyorum deyip gitmesini kaldiramam.gece gelmeyip baskasina emanet etmesini.dr ve ekibi 6000aliyo.dr,ebe ve psikolog.dogum boyunca yanimda olucak.doğal doğum keskesiz doğum falan diye internetten bi bakin.ama cok okumayin.insan sonra bundan baska bisey kabul edemiyo.:110:

Arkadaslar istanbul da avrasya hastanedesinde tamer hoca diye bir doktor var .gerçekten mükemmel masallah.benim kuzenler hep orda doğum yaptı ama hastane fiyatlri ne kadardır bilemem ben istanbulda olsaydim ona giderdim.hatta doktorun hastaları için numarası var gece gündüz açık beni tanımamasına rağmen her mesaj atip soru sordugumda bana hemen dönüyor ve bilgi veriyor

S sfyvz için nasıl rahat ediyorsa öyle yap. Evet fiyat bana göre çok yüksek. Ama sen verebilirim diyorsan bizim ne dediğimiz çok da önemli değil.
Ben biraz akışına bıraktım. Doğum konusunda çok okumak geriyor beni. Bakalım zaman ne gösterecek? Hayırlısı olsun hakkımızda.

Kızlar ben bu hafta şeker testinin sonucunu telefonla öğrendim ne zaman kontrole gideceğimi konuşamadım. Önümüzdeki haftalarda herhangi bir test falan var mı? Yoksa ben 4 hafta sonra gideceğim kontrole.

Kızlar bu şeker testini hastane mi yapıyo sağlık ocağı mı bana kimse bişey demedi de

Ben gebeliğin en başında açlık şekerine baktırmıştım sağlık ocağında.
Bu haftaiçi hastanede hem açlık hem tokluk şekerime bakıldı. 24-28 haftalar arası yapılıyor sanırım.

Karnın açken 1 tüp kan alıp açlık şekerine bakılıyor. Ardından 50gr şekerli su içip 1 saat sonra tekrar kan alınıp tokluk şekerine bakılıyor.
Onun sonucuna göre doktor başka bir yüklemeye gerek var mı yok mu söylüyor.

Merhabalar kızlar... Bende ayin 6 sinda devlete gidicem muhtemelen seker testini soylucek ama ben yaptrmak istemiyorum ailede de yok sukur seker hastasi olan.bir sansimi deniycem ins yapmaz... Ozel dr ada 10 unda randevumuz vardi fakat esim 20 gun goreve gidio yarin :( o yokken bende gitmek istemiyorum 23 unden sonra gelsem olurmu dedim dr a oda kardiyoloji. Sonuclarin guzel cikarsa olur demisti...

Gecen gittim ekg cekildi dr kalbime bakti ultrasonla cok sukur hersey normal cikti... Ama ogun ritm bozuklugu ciktigi icin holter takalim dedi yarin gidicem sabah takcaklar salı gunu cikarcaklar 24 saat vucudumda kalicak ins onlarda normal cikar...

Aldigim agaci susledim ve yaptigim sekerlerden deneme amacli astim ustune ben cok begendim sizce nasil :)

Bu arada dogum konusunda ben devlette yapmak istiyorum gecen ayrintilida özel dr un hast gittik çınarliya cok hoslasmadim hastaneden. Devlet bana daha guvenilir gelio nedense tecrube bakimindan... 6 sinda gittigimde dr sorucam bakalim o giriomu nasil oluyo vs diye ne dicek... Ins pirt diye cikaririz hepimiz hayirlisiyla kuzucuklarimizi

Susledigim agacim ve kendi yaptigim bebek. Sekerlerim

Eklentiler

• P_20160428_164500.jpg
    P_20160428_164500.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 62
Merhabalar kızlar... Bende ayin 6 sinda devlete gidicem muhtemelen seker testini soylucek ama ben yaptrmak istemiyorum ailede de yok sukur seker hastasi olan.bir sansimi deniycem ins yapmaz... Ozel dr ada 10 unda randevumuz vardi fakat esim 20 gun goreve gidio yarin :KK43: o yokken bende gitmek istemiyorum 23 unden sonra gelsem olurmu dedim dr a oda kardiyoloji. Sonuclarin guzel cikarsa olur demisti...

Gecen gittim ekg cekildi dr kalbime bakti ultrasonla cok sukur hersey normal cikti... Ama ogun ritm bozuklugu ciktigi icin holter takalim dedi yarin gidicem sabah takcaklar salı gunu cikarcaklar 24 saat vucudumda kalicak ins onlarda normal cikar...

Aldigim agaci susledim ve yaptigim sekerlerden deneme amacli astim ustune ben cok begendim sizce nasil :)

Bu arada dogum konusunda ben devlette yapmak istiyorum gecen ayrintilida özel dr un hast gittik çınarliya cok hoslasmadim hastaneden. Devlet bana daha guvenilir gelio nedense tecrube bakimindan... 6 sinda gittigimde dr sorucam bakalim o giriomu nasil oluyo vs diye ne dicek... Ins pirt diye cikaririz hepimiz hayirlisiyla kuzucuklarimizi

Aminnnnnnnnnnnn

Back