• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Günaydın kızlar
Dün ev süpürdüm dinlene dinlene yaptım ama yok artık eski gücümde değilim. Çok çabuk yoruluyorum. :temizlik:
Evi süpürene kadar 2 kere dinlendim. Banyo tuvalet temizlerken de 1 kere dinlendim. Belim çok zorluyor beni. Akşam yattım ama kalktıkça kalçamdan ağrı giriyordu.
Eşim de kızdı zaten ondan gizli iş yaptım diye. Adam soruyor yapıyor ama onun yaptığı işten ben bir şey anlamıyorum ne yapayım? :olamaz:

Kızlar doğum sonrası giymek için pijama aldınız mı yada neler aldınız rahat bi eşofman takımı giysek olmaz mı yaa pijamadır geceliktir onlarla ortalıkta dolaşmayı hiç sevmem ben

Daha kendim için hiç alışveriş yapmadım hep bebeğe odaklandım. Artık almam lazım bu ay sonu çantamızı hazır edeceğim kısmetse.
Gecelik şart aslında ama ben de pijama yerine rahat eşofman tarzı bir şeyler istiyorum. Lohusa geceliği diye tuhaf tuhaf dantelli modelleri çıkarıyorlar. Ben daha sade bir şey alacağım.

Fikri ortaya attı kaçtı demeyin. 7.ayımızın bitişinden selamlar :anneadayı:

Benim göbeğimi görenler erkek bebek göbeği gibi değil diyor.

Eklentiler

• 20160502_105411.jpg
    20160502_105411.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar dun gece idrardan sonra 1 damla kan geldi peceteye sanirim idrar yaptigim yerde. Bugun olmadi dr a gtmek istemiyorum ya kotu bisey derde falan:KK42:

Geçmiş olsun canım çok mu yordun kendini.aman dikkat et canım. Bence bi doktora gorun yine de . benimde çatı kemiklerim agriyo büyük ihtimal bebiş buyuduğu içindir. Ama yinede riske atmamak lazim

Ay aman sorma bana da erkek göbeği gibi dedi eltim. Ama bebiş durmuyoki bi toplanıyor bi yatıyor.belli olmuyor yani artık sivri mi değil mi. Bizde sonuç almaya gidiyoruz annişler.inşallah temiz çıkar bakalım bende dönüşte atayim barı göbeciğimi

Geçmiş olsun canım çok mu yordun kendini.aman dikkat et canım. Bence bi doktora gorun yine de . benimde çatı kemiklerim agriyo büyük ihtimal bebiş buyuduğu içindir. Ama yinede riske atmamak lazim
Yok canm cok yormadim ama zaten vajinadan gelmedi kan. Idrar yaptigimiz yerden geldi ilginc olan bu

Ay aman sorma bana da erkek göbeği gibi dedi eltim. Ama bebiş durmuyoki bi toplanıyor bi yatıyor.belli olmuyor yani artık sivri mi değil mi. Bizde sonuç almaya gidiyoruz annişler.inşallah temiz çıkar bakalım bende dönüşte atayim barı göbeciğimi

Aa ne guzel minicik gobek benimki kocaman ya bende resim atayim aksam

Ben enine genişledim de ondan sivri çıkmıyor göbüşüm. Önden çekmedim genişliğimi görmeyin diye :lülülü:

günaydın kızlar öğlen de oldu ama. ben bugün ancak girebildim. sabah ikinci şeker yüklemem yapıldı 50liğin sonucu biraz yüksek çıkınca 100lük yapıldı. bakalım bu nasıl olacak. bu arada ben de doğumdan sonra giymek için bir takım şöyle orta halli bir pijama takımı bir de eşofman takımı düşünüyorum.

Buda benim ayakta çekmedim işyerinde yim. Ayakta daha kocaman ve sivri oluyor. ;)

Eklentiler

• 20160502_150727.jpg
    20160502_150727.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 55
kız sen kaç kilo aldın. daha göbüş küçük. :KK66:

Ohooo kilo dersen aldı başını gitti. 66 dan 77 ye çıktım. Sadece bu ay gram gram almışım. Niye yandan çektim sanıyorsun? :ıslık:
Bebiş geçen hafta 1100gr çıktı.
İç karnı geniş dediklerindenim galiba. :KK45:

Buda benim ayakta çekmedim işyerinde yim. Ayakta daha kocaman ve sivri oluyor. :KK66:

:nazar::nazar::nazar:
Benim de tam tersi oturunca çok çıkıyor ayakta az çıkıyor. Senin ki kadar var oturunca. Bol giyinince anlaşılmadığını söylüyorlar. :63:

Ohooo kilo dersen aldı başını gitti. 66 dan 77 ye çıktım. Sadece bu ay gram gram almışım. Niye yandan çektim sanıyorsun? :ıslık:
Bebiş geçen hafta 1100gr çıktı.
İç karnı geniş dediklerindenim galiba. :KK45:

:nazar::nazar::nazar:
Benim de tam tersi oturunca çok çıkıyor ayakta az çıkıyor. Senin ki kadar var oturunca. Bol giyinince anlaşılmadığını söylüyorlar. :63:

kız hiç 77 durmuyorsun. hiç inanasım gelmiyor. ben şu anda 67 kiloyum. ama sen benden daha zayıf duruyorsun. boyun kaç senin benim 1,62

Kızlar bunlarda benden. Bana da yorum yapın nasıl duruyor. Bende 11kg aldım bugün tam 30+0 günlüğü z .

Eklentiler

• IMG_20160502_172314.jpg
    IMG_20160502_172314.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20160502_172258.jpg
    IMG_20160502_172258.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20160502_172226.jpg
    IMG_20160502_172226.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20160502_172215.jpg
    IMG_20160502_172215.jpg