- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #5.001
Kızlar doğum sonrası giymek için pijama aldınız mı yada neler aldınız rahat bi eşofman takımı giysek olmaz mı yaa pijamadır geceliktir onlarla ortalıkta dolaşmayı hiç sevmem ben
Canım sen hangi doktora gidiyordun ya
Susledigim agacim ve kendi yaptigim bebek. Sekerlerim
Kızlar dun gece idrardan sonra 1 damla kan geldi peceteye sanirim idrar yaptigim yerde. Bugun olmadi dr a gtmek istemiyorum ya kotu bisey derde falan
Kızlar dun gece idrardan sonra 1 damla kan geldi peceteye sanirim idrar yaptigim yerde. Bugun olmadi dr a gtmek istemiyorum ya kotu bisey derde falan
Fikri ortaya attı kaçtı demeyin. 7.ayımızın bitişinden selamlar
Benim göbeğimi görenler erkek bebek göbeği gibi değil diyor.
Yok canm cok yormadim ama zaten vajinadan gelmedi kan. Idrar yaptigimiz yerden geldi ilginc olan buGeçmiş olsun canım çok mu yordun kendini.aman dikkat et canım. Bence bi doktora gorun yine de . benimde çatı kemiklerim agriyo büyük ihtimal bebiş buyuduğu içindir. Ama yinede riske atmamak lazim
Aa ne guzel minicik gobek benimki kocaman ya bende resim atayim aksamFikri ortaya attı kaçtı demeyin. 7.ayımızın bitişinden selamlar
Ay aman sorma bana da erkek göbeği gibi dedi eltim. Ama bebiş durmuyoki bi toplanıyor bi yatıyor.belli olmuyor yani artık sivri mi değil mi. Bizde sonuç almaya gidiyoruz annişler.inşallah temiz çıkar bakalım bende dönüşte atayim barı göbeciğimi
Aa ne guzel minicik gobek benimki kocaman ya bende resim atayim aksam
kız sen kaç kilo aldın. daha göbüş küçük.
Buda benim ayakta çekmedim işyerinde yim. Ayakta daha kocaman ve sivri oluyor.
Ohooo kilo dersen aldı başını gitti. 66 dan 77 ye çıktım. Sadece bu ay gram gram almışım. Niye yandan çektim sanıyorsun?
Bebiş geçen hafta 1100gr çıktı.
İç karnı geniş dediklerindenim galiba.
Benim de tam tersi oturunca çok çıkıyor ayakta az çıkıyor. Senin ki kadar var oturunca. Bol giyinince anlaşılmadığını söylüyorlar.
Uy maşallah maşallah annesi büyümüş kuzucukBuda benim ayakta çekmedim işyerinde yim. Ayakta daha kocaman ve sivri oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?