Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kızlar bide benim göbeğimde aşırı bi tüylenme oldu çok rahatsız oluyorum epilasyon aletini vurmak istemiyorum zarar verirse bebişe diye.neyle almak lazım sizlerde durum nasıl??

Kizlaaar nasılsınız kac gundur giremiyorum. Islerim cok yogun evde olmama ragmen. Ben 5 kilo aldim simdiden cok mutsuzum diyetmi yapsam bebekte önden gidiyor 2 hafta iri olmamasi icin ne yapmaliyim

gebelikte diyet olmaz diye biliyorum ama doktoruna bi danış derim ben :)

ben 4 kg almışım ..

bu ay ve sonrasında daha da çok alacakmışız :)

Kızlar bide benim göbeğimde aşırı bi tüylenme oldu çok rahatsız oluyorum epilasyon aletini vurmak istemiyorum zarar verirse bebişe diye.neyle almak lazım sizlerde durum nasıl??
Ben de aynı şeyi yaşıyorum.
Eskiden belli olmayan ayva tüyleri siyah siyah görünür ve uzar oldu, çok rahatsız oluyorum.
Hatta daha önce lazer epilasyon yaptırmıştım tüm vücut ama yüzde 40 ı geri geldi tüylerin.
2 haftada bir ağda bantlarıyla alıyorum göbek bölgemi, hassas cilt olanlarını tercih ettim.
Size de tavsiye edebilirim.

Killanma olanlarin bebisleri erkekmi... Erkek bbebeklerde tuylenme olur diye duymustum ama ne kdr dogru bilmem

Tereyağ ve dut pekmezi karıştırıp ye. Bi de kirmizi turbun icini oy ve sonra icine bal doldur. Turbun altini del bir gece cay bardagina oturt beklet sabaha suyu akacak. Onu iç canım inşallah şifa olur.

Kızlar koca göbek demişsiniz de gözünüz gobus görsün. 20 haftalık ve bana 7 kilo aldırdı kızım sağolsun. Aşırı su iciyorum bu arada ve iki saatte bir tuvalete çıkıyorum. Kilo açısından halim ne olacak bilmiyorum

Eklentiler

• 20160308_165950_HDR-1.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 57

Ben vok kilo almadim ama dedigin gibi asiri tuvalete çıkıyorum

Masallahh :) cokta buyuk degil cnm normal bence

Maşallah kızlar. Ben akşam paylaşabilirim göbüş resmimi.

Ilk resim benden hadi bakalim :) sata gore 17 hafta 2 gunluk hamisim :)

Sizce gobegim kiz gobusumu erkek gobusumu :) basenleri cekmedim korkmayin diye :))

18.haftaya göre baya sivri karnın var canım senin. Daha çok erken ama erkek gibi görünüyor.

Göbek oranlarımız aynı gibi. Benim mideden itibaren çıktığı için sadece göbek değil koca karınlı diyebiliriz benimkine. 9 kilo aldırdı oğluşum bana. Akşam atayım da göbüş görün.

Evet denenebilir
daha önce hiç o bölgeyi almamıştım ama denicem bende mecbur teşekkür ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…