- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 173
- 39
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #3.661
Kızlar şimdi fark ettim göbek deligimin için hafiften kavramış normalmis acaba
Gobek deligin nolmus cnm anlamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar şimdi fark ettim göbek deligimin için hafiften kavramış normalmis acaba
Gobek deligin nolmus cnm anlamadim
Aşı için erken değil mi cnm sağlık ocağı bana 20.haftada gel yapalım dedi doktoruma sordum o da 24.haftada yaptır dedi. Şeker yüklemesi de yaptırmayı düşünmüyorum ben ama yine de dr umuza sormak lazım o ne düşünüyo
Kararmış canım yeni fark ettim .
Kararmış canım yeni fark ettim .
Sen yazınca açıp göbeğime baktım bende var mı diye
Bazı gebelerde siyah çizgi oluyor ya onun gibi bir şey olacak herhalde sende. Belki onun başlangıcıdır.
Geçen gün akrabalar erkek olduğunu duyunca karnımda çizgi oluştu mu diye sordular. Bende yok. herkeste olmuyor. Belki ilerleyen zamanlarda çıkar.
Bende de yok cnm sadece gerildi gobek deligim gobek buyudu diye :)
Cokmu kararmis
Ay erkek bebekle alakalimiymiş.
Valla bana o şekilde sordular cinsiyetini söyleyince. Yok deyince herkeste olmuyor demek ki dediler. Ki daha erken de olabilir.
Kuzular gunaydin bu arada gece bebişi hareketli olan varmı bizimki her VC ye kalktığımda maşallah kıpır kıpır .gayet enerjik sizlerde durum ne
Benim miniğim erkek ve göbeğimde çizgi oluştu
Ay meraklandim işte nerede tam bu çizgiBenim miniğim erkek ve göbeğimde çizgi oluştu
Benim miniğim erkek ve göbeğimde çizgi oluştu
Ay meraklandim işte nerede tam bu çizgi
Kuzular gunaydin bu arada gece bebişi hareketli olan varmı bizimki her VC ye kalktığımda maşallah kıpır kıpır .gayet enerjik sizlerde durum ne
Kaçıncı haftada oluştu çizgi?
Tam ortada oluyor canım. Göbek deliğinden başlayıp dikine iniyor.
Her erkek bebekte olmuyormuş yalnız seni yanıltmasın.
Halk arasında bir tabiri var ama unuttum.
canım erken daha ondandır. benim de bugun daha 19 hafta oldu. bende gün içinde pek hissetmiyorum. ancak akşam yemekten sonra sırtüstü uzanınca hissedebiliyorum. zaten öncekinde de ilk hareketini 20. haftadan sonra hissetmiştim.Benimkinde daha kipirlik yok sakin olcak herhlde oglum boyle değildi bu farkli
Benim de şimdiden kocaman karnım oldu ya hayretler içerisindeyimBende çizgi de yok, kararma da yok, normal şişko gobek Şaka bir yana, baya bir göbeğim çıktı benim, ilk gebelik olunca "insan gerçekten hayret ediyor"