• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Aşı için erken değil mi cnm sağlık ocağı bana 20.haftada gel yapalım dedi doktoruma sordum o da 24.haftada yaptır dedi. Şeker yüklemesi de yaptırmayı düşünmüyorum ben ama yine de dr umuza sormak lazım o ne düşünüyo

20.hafta erken değil. İlk dozu geçen hafta oldum ben. İkinci dozu 24. haftada yaptıracağım. Üçüncü doz doğumdan 2 ay sonra yapılıyormuş. Sonraki 2 doz yılda bir oluyormuş.

Şeker yüklemesi benim de kafamı kurcalıyor kızlar. Doktor bir şey söylemedi henüz ama neye göre yaptırmam istenir bilmiyorum.
Ben hamileliğin başında açlık şekerime baktırmıştım normal çıkmıştı bu baz alınır mı yükleme için?

Kararmış canım yeni fark ettim .

Sen yazınca açıp göbeğime baktım bende var mı diye :KK48:
Bazı gebelerde siyah çizgi oluyor ya onun gibi bir şey olacak herhalde sende. Belki onun başlangıcıdır. :KK64:

Geçen gün akrabalar erkek olduğunu duyunca karnımda çizgi oluştu mu diye sordular. Bende yok. herkeste olmuyor. Belki ilerleyen zamanlarda çıkar.

Sen yazınca açıp göbeğime baktım bende var mı diye :KK48:
Bazı gebelerde siyah çizgi oluyor ya onun gibi bir şey olacak herhalde sende. Belki onun başlangıcıdır. :KK64:

Geçen gün akrabalar erkek olduğunu duyunca karnımda çizgi oluştu mu diye sordular. Bende yok. herkeste olmuyor. Belki ilerleyen zamanlarda çıkar.

Ay erkek bebekle alakalimiymiş.

Kuzular gunaydin bu arada gece bebişi hareketli olan varmı bizimki her VC ye kalktığımda maşallah kıpır kıpır .gayet enerjik sizlerde durum ne

Gece uyanırsam hissediyorum. Ya da onun dürtmesine mi uyanıyorum bilemiyorum.
Zaten günü gününe de uymuyor. Bazen çok hareketli bazen sakin oluyor bebişim. :KK46:

Benimkinde daha kipirlik yok sakin olcak herhlde oglum boyle değildi bu farkli
canım erken daha ondandır. benim de bugun daha 19 hafta oldu. bende gün içinde pek hissetmiyorum. ancak akşam yemekten sonra sırtüstü uzanınca hissedebiliyorum. zaten öncekinde de ilk hareketini 20. haftadan sonra hissetmiştim.

Bendede çizgi oluşmadı ama göbek deliğim hafiften dışa doğru çıktı :( ilerleyen haftalarda kıyafetlerimden bile belli olacak .. Benimde göbek deliğimin içinde hafiften kararma morarma var gibi .. Bol bol lierac sürüyorum ..

Back