Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Bazen karnım çok sert oluyor kızlar sizde de oluyor mu? Gaz hissetmiyorum başka bir şeyden olabilir mi?
Bugün de öyleydi aşağıya baskı yapıyor gibiydi.

Benim tam gobek deligimin ustunde bir yer var orasi tas gibi neden anlayamadim... Dr hep sorucam unutuyorum... Bu arada gobuse masallahh... Gayet normal gobus cnm olmasi gerektigi gibi :)

Benim tam gobek deligimin ustunde bir yer var orasi tas gibi neden anlayamadim... Dr hep sorucam unutuyorum... Bu arada gobuse masallahh... Gayet normal gobus cnm olmasi gerektigi gibi :)

Bir yerlerini dayıyorlar diyeceğim de o kadar büyük değiller ki daha. Rahat hareket ediyorlar.
Sor bakalım. Ben de detaylı ultrason sonucumu alınca tekrar gideceğim sorarım gerginliğin sebebini.
Soracaklarımı unutuyorum zaten not alacağım artık.

Ins unutmassam cnm sorucam agrilarimda oluyo cati agrisi mi bilmiorum ama cok yuruyemiorum kasiyo bacagim... Ay oglumda hic boyle degildim yaa yas ilerleyince zor oluyomus o zmn 22 dim simdi 30

Ins unutmassam cnm sorucam agrilarimda oluyo cati agrisi mi bilmiorum ama cok yuruyemiorum kasiyo bacagim... Ay oglumda hic boyle degildim yaa yas ilerleyince zor oluyomus o zmn 22 dim simdi 30

Benim de bel ağrım olurdu hep ama özellikle haftasonundan bu yana bacağımda geçmeyen bir kasılma var. Ayak kemiğim semsert sanki üstüne bir şey düşmüş gibi.
Doktor normal dedi. Şimdiden böyleyse ilerde ne yapacağım bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…