- 8 Aralık 2015
- 778
- 1.255
- 28
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #3.721
Bu da elifim ve ben
Sorma canim ya çoo geriliyorum bugün de kaldıklarında gerilmgerilmeler başladı bebisim buyuyorBuyumus cnm gobus masallah
Sorma canim ya çoo geriliyorum bugün de kaldıklarında gerilmgerilmeler başladı bebisim buyuyor
Bazen karnım çok sert oluyor kızlar sizde de oluyor mu? Gaz hissetmiyorum başka bir şeyden olabilir mi?
Bugün de öyleydi aşağıya baskı yapıyor gibiydi.
Benim tam gobek deligimin ustunde bir yer var orasi tas gibi neden anlayamadim... Dr hep sorucam unutuyorum... Bu arada gobuse masallahh... Gayet normal gobus cnm olmasi gerektigi gibi :)
zinedila yukleyemiyorumm yaa dosya boyutu fazla diyo niye anlamadım
O site hangisiydi canim unuttum.imajeshack mi hizliresimmiydiBende de öyle diyordu canım. Ben de önce internetten resim yükleme sitesine yükleyip oradan url kopyaladım. O yüzden büyük resim benimkiler.
O site hangisiydi canim unuttum.imajeshack mi hizliresimmiydi
Fotograf kalitesini dusurunce oldu
iste buda ben ve gobüşümm
Bir yerlerini dayıyorlar diyeceğim de o kadar büyük değiller ki daha. Rahat hareket ediyorlar.
Sor bakalım. Ben de detaylı ultrason sonucumu alınca tekrar gideceğim sorarım gerginliğin sebebini.
Soracaklarımı unutuyorum zaten not alacağım artık.
Evet ya cok cabuk buyuyoruz hem.bebis hem ben. 5 kilo aldim simdiden. Bebekte cok.kilo alsin istemiyorum ama elimizde degil sanirimAyy masallahh simdiye kdr en buyuk seninki sanırım.... Cok seker :)
Bende bu gebelikte cok agirlasrim ya belime kalcama vuruyo agri resmen direk gibi dumduz yuruyorumIns unutmassam cnm sorucam agrilarimda oluyo cati agrisi mi bilmiorum ama cok yuruyemiorum kasiyo bacagim... Ay oglumda hic boyle degildim yaa yas ilerleyince zor oluyomus o zmn 22 dim simdi 30
Ins unutmassam cnm sorucam agrilarimda oluyo cati agrisi mi bilmiorum ama cok yuruyemiorum kasiyo bacagim... Ay oglumda hic boyle degildim yaa yas ilerleyince zor oluyomus o zmn 22 dim simdi 30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?