• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Slm kızlar, gobişler çatlamasın diye bişi yapıo musunuz. Ben bugun başladım. Arkdaşım halis zeytinyağı getrmiş bana sağolsun her gece uyumadan surucem inşllh.. Her duşta da son durulamadan once tum vucuduma surup oyle durulanıcam. İnşşllh çatlaklar en aza iner. Bide kremi de bilerek almıyorum çunku ne kadar doğal şylerle temas edersek o kadar iyi bebişler için...

bide bi losyon kutum vardı o boşalmıştı iyşce yıkadım yağı onun içine koydum ki krem gibi rahatça kullanabileyim.. Bittikçe doldururum

Slm kızlar, gobişler çatlamasın diye bişi yapıo musunuz. Ben bugun başladım. Arkdaşım halis zeytinyağı getrmiş bana sağolsun her gece uyumadan surucem inşllh.. Her duşta da son durulamadan once tum vucuduma surup oyle durulanıcam. İnşşllh çatlaklar en aza iner. Bide kremi de bilerek almıyorum çunku ne kadar doğal şylerle temas edersek o kadar iyi bebişler için...

bide bi losyon kutum vardı o boşalmıştı iyşce yıkadım yağı onun içine koydum ki krem gibi rahatça kullanabileyim.. Bittikçe doldururum

Ben de bebe yağı aldım dün. Benim zaten biraz vardı çatlağım inşallah harita gibi olmam.

Ben unutmazsam doktora soracağım. O günlerde daha hareketli oluyor.
Dün akşam çok uyanık kaldığını hissettim mesela.

Benim oynamio yaa gecenlerde oynama degilde boyle kayma gibi oldu gezinio sanki gibi.... Oglum 17 haftalikken tekmelemisti bunda tik yok tembel bebegim... Bazen evhamlaniyirum neden oynamio die dr normal dedi ama bana normal gelmio :l

sorunca beni de etiketler misin canım :)

Etiketlerim canım ne demek. Soruları not almaya başladım bile. :KK19:

Benim oynamio yaa gecenlerde oynama degilde boyle kayma gibi oldu gezinio sanki gibi.... Oglum 17 haftalikken tekmelemisti bunda tik yok tembel bebegim... Bazen evhamlaniyirum neden oynamio die dr normal dedi ama bana normal gelmio :l

Sakin bir bebek olacaktır belki canım korkma. Daha yeni yeni başladı demek ki.
Mesela hep kayma gibi hissedersin diyorlar ama ben hep dürtme hissediyorum. Her bebek farklı işte.

Etiketlerim canım ne demek. Soruları not almaya başladım bile. :KK19:

Sakin bir bebek olacaktır belki canım korkma. Daha yeni yeni başladı demek ki.
Mesela hep kayma gibi hissedersin diyorlar ama ben hep dürtme hissediyorum. Her bebek farklı işte.

Insallah cnm 2.bebis ama sanki. Ilk gibi evham yapio korkuyorum.. Oglumda hic korkmadim anlamadim hamileligimi... Cahildim herhalde :)))

Bugün itibariyle 19+5 iz, bebeğim erkek :KK46::KK200::nazar:

Eklentiler

• Adsız.png
    Adsız.png
    468,1 KB · Görüntüleme: 61
Benimki gerçekten tam bir kız gobusuymus sizinkileri gorunce anladim :anneadayı: Bi de çevremde herkes ay 5 aylikken benim hic belli değildi deyince ben de benimki çok büyük zannetmisim normalmis büyüklüğü. Hepimizinki birbirine yakın :oops:

Back