• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Biri buyuk gobek mi dedi :))) Benimde gecen hafta 3 gun icinde epeyce buyudu ve ben henuz 3 kilo aldim..Bu arada asiri ödemim var..Daha simdiden elim ayagim sisti..Bol su icmem lazim ama su mide bulantisi yapiyo bende..Baska yapabilecegim bisey varmidir.Birde carpintim var cok..Normal mi bilemiyorum

Biri buyuk gobek mi dedi :))) Benimde gecen hafta 3 gun icinde epeyce buyudu ve ben henuz 3 kilo aldim..Bu arada asiri ödemim var..Daha simdiden elim ayagim sisti..Bol su icmem lazim ama su mide bulantisi yapiyo bende..Baska yapabilecegim bisey varmidir.Birde carpintim var cok..Normal mi bilemiyorum
;) Canım ben de 3 kilo aldım sadece ama göbeğe gitti herhalde hepsi...
Bende de çarpıntı oluyor, sordum doktoruma, ne zaman oluyor dedi, yemekten sonra uzanıyorum o zaman dedim kızdı. ..Hemen yatmamak gerekiyormuş;) Sen de dikkat et...Ben cok şu içiyorum, işyerinde sisem var litrelik, sabah 1 öğleden sonra 1 şişe içiyorum, akşam da 1 lt. İçiyorumdur..zorla biraz kendini, şu çok önemli çünkü. ..

Ya dr bebek icin hersey normal diyo ama ben pert oluyorum :))) Elimden geldigince inan su icmeye calisiyorum ama sonrasinda hep agzimin tadi bozuluyo midem bulaniyo..carpintimi genelde gece yattigimda cok hissediyorum ama takip etcem..

Kizlaaar nasılsınız kac gundur giremiyorum. Islerim cok yogun evde olmama ragmen. Ben 5 kilo aldim simdiden cok mutsuzum diyetmi yapsam bebekte önden gidiyor 2 hafta iri olmamasi icin ne yapmaliyim

Hayırlı sabahlar herkese bana dua edin iki gündür kuru öksürük tutmuş beni birazdan göğüs hastalıklarına gideceğim insallah. Dunden beri bebeğin hareketleri azaldı sanki yada ben çok öksüruyorum diye mi fark etmiyorum anlamadım ve bu kuru oksuruk nasıl gecer ya .göğsümde yara var gibi cok kötü insallah bebegime zarar vermez :((

günaydın hanımlarrr. :KK66:

bende diyim bari biri göbekmi dedi :KK66: kızlar benimde göbüş son bi haftada aldı başını gitti. 12 sene önceki hamileliğimde bu haftalarda kızken giydiğim pantolonları giyiyordum şimdi bu halim öncekinde 8 aylık halim gibi :KK66: :))

Ilk hamilelik baska oluyo cnm ya kiz gobegi oluyo hemen genislemio... Bunda benim hemen cikti ama eski pantolonlarimi giyebiliyorum hala beli lastikli olanlari...

Hayırlı sabahlar herkese bana dua edin iki gündür kuru öksürük tutmuş beni birazdan göğüs hastalıklarına gideceğim insallah. Dunden beri bebeğin hareketleri azaldı sanki yada ben çok öksüruyorum diye mi fark etmiyorum anlamadım ve bu kuru oksuruk nasıl gecer ya .göğsümde yara var gibi cok kötü insallah bebegime zarar vermez :KK43:(

Gunaydin cnm... Gecmis. Olsun bal pekmez ye... Korkma hayirlisi ile bisi olmaz bebise sarsintidan uyuyodur belki icerde :)

Hayırlı sabahlar herkese bana dua edin iki gündür kuru öksürük tutmuş beni birazdan göğüs hastalıklarına gideceğim insallah. Dunden beri bebeğin hareketleri azaldı sanki yada ben çok öksüruyorum diye mi fark etmiyorum anlamadım ve bu kuru oksuruk nasıl gecer ya .göğsümde yara var gibi cok kötü insallah bebegime zarar vermez :KK43:(
çok geçmiş olsun bende 3. ayımda çok şiddetli gribe yakalanmıştım ve öksürük vardı çok fazla. siyah bir turbun içini kaşıkla oy ve içine bal koy onu bir tabağa yada bardağa oturt sabah akan suyu iç içindeki balda sulanacak onuda kaşıkla iç faydası oluyor.

çok geçmiş olsun bende 3. ayımda çok şiddetli gribe yakalanmıştım ve öksürük vardı çok fazla. siyah bir turbun içini kaşıkla oy ve içine bal koy onu bir tabağa yada bardağa oturt sabah akan suyu iç içindeki balda sulanacak onuda kaşıkla iç faydası oluyor.
Tamam canim teşekkür ederim insallah öyle yaparım ama bunun bebeğe zararı olmaz mi

cnm acil şifalar sana. boğazında ağrı varsa tuz su ve karbonatı karıştırıp gargara yapınca mikropları öldürüyor . o öksürme hissini azaltıyor. ada çayı demle ama içme ada çayı ile balı karıştırıp sıcağa yakın ılık halini gargara yap oda süper iyi geliyor. birde ıhlamur iç sıkı sık boğazını hep ılık tut.

Kizlaaar nasılsınız kac gundur giremiyorum. Islerim cok yogun evde olmama ragmen. Ben 5 kilo aldim simdiden cok mutsuzum diyetmi yapsam bebekte önden gidiyor 2 hafta iri olmamasi icin ne yapmaliyim

Bende 5kg aldım canım haftamiza gore normal yapacak bisey yok. Bebek yapılı olacak demekki maşallah kuzuya

Canım bal ye kaşık kaşık öksürük artınca yerdim ben birde boza iyi geliyo dediler di bana. Oksurukten hissedemiyorsundur bebişi. Dert etme. Ben 2kere hastalık kamışlık boyunca çok sukur teyzesi kıpır kıpır. Aklına kotu bisey getirme ha birde limonu kabuğuyla robottan geçirip yemistim ben . dedemin tavsiyesi

Benim de ellerim ayaklarım şiş hep.yürüyüş yapmak gerekiyo galiba ama yürürken de zorlanıyorum şişlikten dolayı.bende çok su içemiyorum ama zorluyorum kendimi

Back