- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 173
- 39
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #3.681
Bende çizgi de yok, kararma da yok, normal şişko gobekŞaka bir yana, baya bir göbeğim çıktı benim, ilk gebelik olunca "insan gerçekten hayret ediyor"
Valla ekleyelim, iyi fikirBenimde buyudu baya bi ara gobuslerimizi ekleyelim :)
Biri buyuk gobek mi dedi :))) Benimde gecen hafta 3 gun icinde epeyce buyudu ve ben henuz 3 kilo aldim..Bu arada asiri ödemim var..Daha simdiden elim ayagim sisti..Bol su icmem lazim ama su mide bulantisi yapiyo bende..Baska yapabilecegim bisey varmidir.Birde carpintim var cok..Normal mi bilemiyorum
günaydın hanımlarrr.
bende diyim bari biri göbekmi dedikızlar benimde göbüş son bi haftada aldı başını gitti. 12 sene önceki hamileliğimde bu haftalarda kızken giydiğim pantolonları giyiyordum şimdi bu halim öncekinde 8 aylık halim gibi :))
Hayırlı sabahlar herkese bana dua edin iki gündür kuru öksürük tutmuş beni birazdan göğüs hastalıklarına gideceğim insallah. Dunden beri bebeğin hareketleri azaldı sanki yada ben çok öksüruyorum diye mi fark etmiyorum anlamadım ve bu kuru oksuruk nasıl gecer ya .göğsümde yara var gibi cok kötü insallah bebegime zarar vermez(
çok geçmiş olsun bende 3. ayımda çok şiddetli gribe yakalanmıştım ve öksürük vardı çok fazla. siyah bir turbun içini kaşıkla oy ve içine bal koy onu bir tabağa yada bardağa oturt sabah akan suyu iç içindeki balda sulanacak onuda kaşıkla iç faydası oluyor.Hayırlı sabahlar herkese bana dua edin iki gündür kuru öksürük tutmuş beni birazdan göğüs hastalıklarına gideceğim insallah. Dunden beri bebeğin hareketleri azaldı sanki yada ben çok öksüruyorum diye mi fark etmiyorum anlamadım ve bu kuru oksuruk nasıl gecer ya .göğsümde yara var gibi cok kötü insallah bebegime zarar vermez(
Tamam canim teşekkür ederim insallah öyle yaparım ama bunun bebeğe zararı olmaz miçok geçmiş olsun bende 3. ayımda çok şiddetli gribe yakalanmıştım ve öksürük vardı çok fazla. siyah bir turbun içini kaşıkla oy ve içine bal koy onu bir tabağa yada bardağa oturt sabah akan suyu iç içindeki balda sulanacak onuda kaşıkla iç faydası oluyor.
Yok canım doğal bir şey zaten zararı olmaz. Ayvayı kabuğu ve çekirdeğiyle kaynatıp iç öksürüğe iyi geliyor. Bol bol meyve olarakta tüket faydası oluyor geçmiş olsun tekrarTamam canim teşekkür ederim insallah öyle yaparım ama bunun bebeğe zararı olmaz mi
Ay meraklandim işte nerede tam bu çizgi
Tamam canim allah razı olsun deneyecegim insallahYok canım doğal bir şey zaten zararı olmaz. Ayvayı kabuğu ve çekirdeğiyle kaynatıp iç öksürüğe iyi geliyor. Bol bol meyve olarakta tüket faydası oluyor geçmiş olsun tekrar
Hayırlı sabahlar herkese bana dua edin iki gündür kuru öksürük tutmuş beni birazdan göğüs hastalıklarına gideceğim insallah. Dunden beri bebeğin hareketleri azaldı sanki yada ben çok öksüruyorum diye mi fark etmiyorum anlamadım ve bu kuru oksuruk nasıl gecer ya .göğsümde yara var gibi cok kötü insallah bebegime zarar vermez(
Kizlaaar nasılsınız kac gundur giremiyorum. Islerim cok yogun evde olmama ragmen. Ben 5 kilo aldim simdiden cok mutsuzum diyetmi yapsam bebekte önden gidiyor 2 hafta iri olmamasi icin ne yapmaliyim
Benim de ellerim ayaklarım şiş hep.yürüyüş yapmak gerekiyo galiba ama yürürken de zorlanıyorum şişlikten dolayı.bende çok su içemiyorum ama zorluyorum kendimiBiri buyuk gobek mi dedi :))) Benimde gecen hafta 3 gun icinde epeyce buyudu ve ben henuz 3 kilo aldim..Bu arada asiri ödemim var..Daha simdiden elim ayagim sisti..Bol su icmem lazim ama su mide bulantisi yapiyo bende..Baska yapabilecegim bisey varmidir.Birde carpintim var cok..Normal mi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?