- 8 Aralık 2015
- 778
- 1.255
- 28
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #3.701
Kızlar gobusleri paylasalimmi bugun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde aynısı olduKızlar bide benim göbeğimde aşırı bi tüylenme oldu çok rahatsız oluyorum epilasyon aletini vurmak istemiyorum zarar verirse bebişe diye.neyle almak lazım sizlerde durum nasıl??
Kizlaaar nasılsınız kac gundur giremiyorum. Islerim cok yogun evde olmama ragmen. Ben 5 kilo aldim simdiden cok mutsuzum diyetmi yapsam bebekte önden gidiyor 2 hafta iri olmamasi icin ne yapmaliyim
Ben de aynı şeyi yaşıyorum.Kızlar bide benim göbeğimde aşırı bi tüylenme oldu çok rahatsız oluyorum epilasyon aletini vurmak istemiyorum zarar verirse bebişe diye.neyle almak lazım sizlerde durum nasıl??
Kızlar gobusleri paylasalimmi bugun
Tereyağ ve dut pekmezi karıştırıp ye. Bi de kirmizi turbun icini oy ve sonra icine bal doldur. Turbun altini del bir gece cay bardagina oturt beklet sabaha suyu akacak. Onu iç canım inşallah şifa olur.Hayırlı sabahlar herkese bana dua edin iki gündür kuru öksürük tutmuş beni birazdan göğüs hastalıklarına gideceğim insallah. Dunden beri bebeğin hareketleri azaldı sanki yada ben çok öksüruyorum diye mi fark etmiyorum anlamadım ve bu kuru oksuruk nasıl gecer ya .göğsümde yara var gibi cok kötü insallah bebegime zarar vermez (
Kızlar koca göbek demişsiniz de gözünüz gobus görsün. 20 haftalık ve bana 7 kilo aldırdı kızım sağolsun. Aşırı su iciyorum bu arada ve iki saatte bir tuvalete çıkıyorum. Kilo açısından halim ne olacak bilmiyorum
Kızlar koca göbek demişsiniz de gözünüz gobus görsün. 20 haftalık ve bana 7 kilo aldırdı kızım sağolsun. Aşırı su iciyorum bu arada ve iki saatte bir tuvalete çıkıyorum. Kilo açısından halim ne olacak bilmiyorum
Ilk resim benden hadi bakalim :) sata gore 17 hafta 2 gunluk hamisim :)
Sizce gobegim kiz gobusumu erkek gobusumu :) basenleri cekmedim korkmayin diye :))
Banada erkek gibi geldi..Ilk resim benden hadi bakalim :) sata gore 17 hafta 2 gunluk hamisim :)
Sizce gobegim kiz gobusumu erkek gobusumu :) basenleri cekmedim korkmayin diye :))
Evet denenebilirBen de aynı şeyi yaşıyorum.
Eskiden belli olmayan ayva tüyleri siyah siyah görünür ve uzar oldu, çok rahatsız oluyorum.
Hatta daha önce lazer epilasyon yaptırmıştım tüm vücut ama yüzde 40 ı geri geldi tüylerin.
2 haftada bir ağda bantlarıyla alıyorum göbek bölgemi, hassas cilt olanlarını tercih ettim.
Size de tavsiye edebilirim.
daha önce hiç o bölgeyi almamıştım ama denicem bende mecbur teşekkür edermBen de aynı şeyi yaşıyorum.
Eskiden belli olmayan ayva tüyleri siyah siyah görünür ve uzar oldu, çok rahatsız oluyorum.
Hatta daha önce lazer epilasyon yaptırmıştım tüm vücut ama yüzde 40 ı geri geldi tüylerin.
2 haftada bir ağda bantlarıyla alıyorum göbek bölgemi, hassas cilt olanlarını tercih ettim.
Size de tavsiye edebilirim.
Evet erkek ama onla alakası var mı bilmiyorumKillanma olanlarin bebisleri erkekmi... Erkek bbebeklerde tuylenme olur diye duymustum ama ne kdr dogru bilmem
Hem kendim rahatsız oluyorum hemde doktordan falan çok utanıyorum zor durumda kaldım vallabenimde aynısı oldu
şimdilik almıyorum kalsın öyle
bebeğe zararı olur diye bıraktım
aman olsun napalım :)