Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

canım yaa o kadar haklıymıssın ki...resmen dün akşamı zehir etti bana o kadın.bir daha ta tövbeler tövbesi o hastanenin kapısından geçmicem inşallah

evet cnm çok haklısın Senin dr hayvanlık etmiş baya maalesef var böyle doktorlar hemde sayıları oldukça fazla Allah hepimizi böyle fırsatçılardan korusun Bunlar hiç bişey yokken adamı sezeryanada alırlar walla.
Bu benim gittiğim 3. doktor 21 sene önce kızkardeşimi doğurtan dr Adı: Tahir Tosyalı Anne tavsiyesiyle gittim yani
Bi kere nerden baksan 40 dk muayene etti çok değişik dünyalar tatlısı bi adam Diğer doktorun verdiği demir ve vitamin hapını hemen bırakıyosun önce tahlillerini sağlık ocağında yaptır getir sonra bakalım senin vitamine ve demire ihtiyacın varmı bakalım dedi Boşu başına neden ilaç alıyosun Hem onları yiyeceklerden de doğal yolla pekala alabilirsin dedi Ben çok sevdim herkese tavsiye ederim bu dr.u

cnm yaa hakkında hayırlı ne ise o olsun Allahın izniyle. zaman herşeyin ilacı bekle bakalım belki dedikleri gibi değildir inşallah. bu testler güvenilir değil zaten. ben o yüzden yaptırmadım. Ne diyim Allah gönlünüze göre versin

üzülme bende aynı durumdayım bende ilk doktoruma ölçtürdüğümde 3 mm çıktı doktorum üniversiite hastanesine gönderdi orada 4,7 mm çıktı ölçümler arasında bile ne kadar fark var düşün gittiğim profesör 2 şubatta amniyosentez için gün verdi inşallah yaptırıcam ama sonuç kötü bile çıksa aldırmayı düşünmüyorum allahım o bebeğin canını vermiş içimde kıpır kıpır ben onun canını nasıl alırım?çok korkuyorum ama yapacak birşey yok. ihtiyacımız olan sey sadece dua etmek ve allahtan hayırlısını istemek . hem sıkma canını böyle kötü sonuçları olup sapasağlam çocuklar dünyaya getiren insanlar var...
dualarım seninle...

canım yaa o kadar haklıymıssın ki...resmen dün akşamı zehir etti bana o kadın.bir daha ta tövbeler tövbesi o hastanenin kapısından geçmicem inşallah
Ne kadar da ayip ya terbiyesizlik yapmis resmen. Ne olcakti bebek halay mi cekecek içimizde. Elbette uyuyacak dinlenecek buyuyeyeck. Tavra bakar misin doktorun. Bana da bi doktor sekr hastasison kalp hastasi cocuk dogururrsn sen demisti ters ters. Uslup ogrenmeleri gerekiyor kesinlimle.

canim nerde bu senin doktor hangi hastanede

canim nerde bu senin doktor hangi hastanede
İstanbul Anadolu yakasında Delta hospital, ben ilk defa gittim veznedeki kız baya bilgilendirdi beni hastanenin yenidoğan yoğun bakımı varmış normal doğum 1600 sezeryan 2000 tl dediler ama hastaneyle ilgili pek bişey diyemiycem ama dr süper

ayy
ayy canim ya ben k.cekmecedeyim

ayy

ayy canim ya ben k.cekmecedeyim
Bende geçen seneye kadar bahçelievlerde oturuyodum acıbadem bakırköyde varujan bey vardı iyi bi dr.du duruyomu hala bilmiyorum ama doğum fiyatları yüksektir acıbademin Çok sık Dr.a gitmiyosan Anadolu yakasına gelebilirsin muayene için metrobüs metro, önünde zaten hastane metronun

ac

zinedila Canım ben yarın Nezahat Hanıma gidiyorum, çok heyecanlıyım, başka bir doktora gideceğim için. ..İyi biri dimi? Bir de vajinal mi bakıyor, karından mi???

Cnm ben cok begeniyorum nezahat hanimi... Karindan bakıyor cnm bana ilk aylar bile vaginal bakmadi icin rahat olsun... Ben cok memnunum sende kalirsin bence :) bu aada senin cinsiyet bellimiydi

Kızlar uzun zamandır paylaşımda bulunmuyordum. Ama çoğu zaman takip ediyorum sizi. 2li testimin sonucu çok şükür güzel çıktı. Sizde kullanıyormusunuz bilmiyorum ama doktorum 1 hafta önce Elevit Pronatal yazdı kullanmaya başladım 4. Gün internette araştırırken bu vitamin desteğinin içeriğinde domuz jelatini olduğunu öğrendim.. İçim huzursuzlandı ve içmeyi bıraktım. Siz vitamin olarak ne kullanıyorsunuz. ???????

Gozun aydin cnm... Ben hala folikasit iciyorum henuz baska vitamin vermedi dr bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…