- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #2.861
canım yaa o kadar haklıymıssın ki...resmen dün akşamı zehir etti bana o kadın.bir daha ta tövbeler tövbesi o hastanenin kapısından geçmicem inşallahcnm ben ona bi kere gittim bi daha tövbe. beni bi dövmediği kaldı. ne sorsam ters ters cevap verdi. bazı doktorlor niye dayak yiyor o zaman anladımRabbim inşallah o hastanaye mecbur bırakmaz . ben medipol megaya nagihan hanıma gidiyorum. çok pozitif ve normal doğum yanlısı. suna hanım daha süper ama muyene ücreti 190 TL. diğeri 80 TL. hastane güzel ve temiz. çalışanlar ilgili. sorulan her soruyu cevaplamaya çalışıyorlar. beni ilgilendirmiyor dmiyor kimse. bi dene derim ben
canim.cok sanslisin.ben de dun bu soylediklerinin aynisini yasadim.ama doktorum biraz gec kaldigim icin resmen cocugun kipirdamayisini bi hastalık belirtisi olarak gosterdi.gece yarisi hastane hastane dolandim.cok yol yurumustum onun o kiytirik hastanesine ulasabilmek icin.sirf normal doguma çabalıyormus diye.gitmez olsaydik.yemek yememistim uorgundum is cikisi yol yurudum o kadar..bebrk uyuyodu.kadin da dedi ki biseyler atistir da gel.o salak hastanenin yakininda bi yer yoktu diye yarim saat kadar geciktim.yemekyedim geldim.vay sen misin beni bekleten..ilk girdigimde hersey cok iyi suyu kalp atışı boyu derken ikinci girisimde cocuguma resmen uyuyo diye ileri geri konustu.bi daha asla gitmicem.herseyde bi hayir vardir
Merhaba arkadaşlar.
Benim dün randevum vardı. Ikili tarama testi yaptırdım. Ultrasonda bebeğin ense kalınlığı yine cok kötü çıktı. 9 mm.
Eski doktora gitmedim. Başka doktora gittim. Ama sonuc yine kötü.
Amniyosentez testi daha detaylı sonuc verir diye onu önerdi. Bunun için 16 haftalik olmak gerek. Randevu yaptik bakalım inşallah sonuc temiz cikar inşallah.
Temiz cikmazsa kurtaj yapilmiyormus. Normal dogum şeklinde ölü dogum yaptiriyorlarmis. ALLAHIM insallah sonuc temiz cikar buna gerek kalmaz inşallah.
Dünden beri cok kötüyüm. Bütün gün ağladım . Gece uyuyamadim. Çok kötü durumdayım cok
üzülme bende aynı durumdayım bende ilk doktoruma ölçtürdüğümde 3 mm çıktı doktorum üniversiite hastanesine gönderdi orada 4,7 mm çıktı ölçümler arasında bile ne kadar fark var düşün gittiğim profesör 2 şubatta amniyosentez için gün verdi inşallah yaptırıcam ama sonuç kötü bile çıksa aldırmayı düşünmüyorum allahım o bebeğin canını vermiş içimde kıpır kıpır ben onun canını nasıl alırım?çok korkuyorum ama yapacak birşey yok. ihtiyacımız olan sey sadece dua etmek ve allahtan hayırlısını istemek . hem sıkma canını böyle kötü sonuçları olup sapasağlam çocuklar dünyaya getiren insanlar var...Merhaba arkadaşlar.
Benim dün randevum vardı. Ikili tarama testi yaptırdım. Ultrasonda bebeğin ense kalınlığı yine cok kötü çıktı. 9 mm.
Eski doktora gitmedim. Başka doktora gittim. Ama sonuc yine kötü.
Amniyosentez testi daha detaylı sonuc verir diye onu önerdi. Bunun için 16 haftalik olmak gerek. Randevu yaptik bakalım inşallah sonuc temiz cikar inşallah.
Temiz cikmazsa kurtaj yapilmiyormus. Normal dogum şeklinde ölü dogum yaptiriyorlarmis. ALLAHIM insallah sonuc temiz cikar buna gerek kalmaz inşallah.
Dünden beri cok kötüyüm. Bütün gün ağladım . Gece uyuyamadim. Çok kötü durumdayım cok
Ne kadar da ayip ya terbiyesizlik yapmis resmen. Ne olcakti bebek halay mi cekecek içimizde. Elbette uyuyacak dinlenecek buyuyeyeck. Tavra bakar misin doktorun. Bana da bi doktor sekr hastasison kalp hastasi cocuk dogururrsn sen demisti ters ters. Uslup ogrenmeleri gerekiyor kesinlimle.canım yaa o kadar haklıymıssın ki...resmen dün akşamı zehir etti bana o kadın.bir daha ta tövbeler tövbesi o hastanenin kapısından geçmicem inşallah
canim nerde bu senin doktor hangi hastanedeevet cnm çok haklısın Senin dr hayvanlık etmiş baya maalesef var böyle doktorlar hemde sayıları oldukça fazla Allah hepimizi böyle fırsatçılardan korusun Bunlar hiç bişey yokken adamı sezeryanada alırlar walla.
Bu benim gittiğim 3. doktor 21 sene önce kızkardeşimi doğurtan dr Adı: Tahir Tosyalı Anne tavsiyesiyle gittim yani
Bi kere nerden baksan 40 dk muayene etti çok değişik dünyalar tatlısı bi adam Diğer doktorun verdiği demir ve vitamin hapını hemen bırakıyosun önce tahlillerini sağlık ocağında yaptır getir sonra bakalım senin vitamine ve demire ihtiyacın varmı bakalım dedi Boşu başına neden ilaç alıyosun Hem onları yiyeceklerden de doğal yolla pekala alabilirsin dedi Ben çok sevdim herkese tavsiye ederim bu dr.u
İstanbul Anadolu yakasında Delta hospital, ben ilk defa gittim veznedeki kız baya bilgilendirdi beni hastanenin yenidoğan yoğun bakımı varmış normal doğum 1600 sezeryan 2000 tl dediler ama hastaneyle ilgili pek bişey diyemiycem ama dr süpercanim nerde bu senin doktor hangi hastanede
Canım benim doktorum alıyor kanı o gönderiyor Amerikaya...900 dolar...İsrael ARUH doktorum İzmirde.Panoroma testinin fiyati ne acaba. Nerde yaptirdin ?
ayy canim ya ben k.cekmecedeyimİstanbul Anadolu yakasında Delta hospital, ben ilk defa gittim veznedeki kız baya bilgilendirdi beni hastanenin yenidoğan yoğun bakımı varmış normal doğum 1600 sezeryan 2000 tl dediler ama hastaneyle ilgili pek bişey diyemiycem ama dr süper
Bende geçen seneye kadar bahçelievlerde oturuyodum acıbadem bakırköyde varujan bey vardı iyi bi dr.du duruyomu hala bilmiyorum ama doğum fiyatları yüksektir acıbademin Çok sık Dr.a gitmiyosan Anadolu yakasına gelebilirsin muayene için metrobüs metro, önünde zaten hastane metronunayy
ayy canim ya ben k.cekmecedeyim
Bende geçen seneye kadar bahçelievlerde oturuyodum acıbadem bakırköyde varujan bey vardı iyi bi dr.du duruyomu hala bilmiyorum ama doğum fiyatları yüksektir acıbademin Çok sık Dr.a gitmiyosan Anadolu yakasına gelebilirsin muayene için metrobüs metro, önünde zaten hastane metronun[/QUO
acibademi biliyorum canim.aslinda saglik soz konudu olunca asla hesap yapilmaz ama ben düşünüyorum normal doğum yapabilmek icin bu kadar masraf..resmen daha dogmadan çocuğun rizkini goturup teslim etmeyi hazmedemiyorum
zinedila Canım ben yarın Nezahat Hanıma gidiyorum, çok heyecanlıyım, başka bir doktora gideceğim için. ..İyi biri dimi? Bir de vajinal mi bakıyor, karından mi???
Kızlar uzun zamandır paylaşımda bulunmuyordum. Ama çoğu zaman takip ediyorum sizi. 2li testimin sonucu çok şükür güzel çıktı. Sizde kullanıyormusunuz bilmiyorum ama doktorum 1 hafta önce Elevit Pronatal yazdı kullanmaya başladım 4. Gün internette araştırırken bu vitamin desteğinin içeriğinde domuz jelatini olduğunu öğrendim.. İçim huzursuzlandı ve içmeyi bıraktım. Siz vitamin olarak ne kullanıyorsunuz. ???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?