- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 173
- 39
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #2.881
Kızlar uzun zamandır paylaşımda bulunmuyordum. Ama çoğu zaman takip ediyorum sizi. 2li testimin sonucu çok şükür güzel çıktı. Sizde kullanıyormusunuz bilmiyorum ama doktorum 1 hafta önce Elevit Pronatal yazdı kullanmaya başladım 4. Gün internette araştırırken bu vitamin desteğinin içeriğinde domuz jelatini olduğunu öğrendim.. İçim huzursuzlandı ve içmeyi bıraktım. Siz vitamin olarak ne kullanıyorsunuz. ???????
Kızlar uzun zamandır paylaşımda bulunmuyordum. Ama çoğu zaman takip ediyorum sizi. 2li testimin sonucu çok şükür güzel çıktı. Sizde kullanıyormusunuz bilmiyorum ama doktorum 1 hafta önce Elevit Pronatal yazdı kullanmaya başladım 4. Gün internette araştırırken bu vitamin desteğinin içeriğinde domuz jelatini olduğunu öğrendim.. İçim huzursuzlandı ve içmeyi bıraktım. Siz vitamin
canim ben i mom kullaniyorum
Hatırladım canım ablam hamileyken de yazmıştı dr aldı ama hiç kullanmadi o zaman ogrenmistik biz bunu. bence kullanma mutlaka eşdeğeri vardır dr a sor onu kullanKızlar uzun zamandır paylaşımda bulunmuyordum. Ama çoğu zaman takip ediyorum sizi. 2li testimin sonucu çok şükür güzel çıktı. Sizde kullanıyormusunuz bilmiyorum ama doktorum 1 hafta önce Elevit Pronatal yazdı kullanmaya başladım 4. Gün internette araştırırken bu vitamin desteğinin içeriğinde domuz jelatini olduğunu öğrendim.. İçim huzursuzlandı ve içmeyi bıraktım. Siz vitamin olarak ne kullanıyorsunuz. ???????
Ilk dogumdan harita gibi karnim. Badem.yagi bebe yagi surmustum yinede catladimkizlar yavas yavas buyuyo kuzular.karninizda catlak olusmasin diye neler yapicaksiniz
Kızlar uzun zamandır paylaşımda bulunmuyordum. Ama çoğu zaman takip ediyorum sizi. 2li testimin sonucu çok şükür güzel çıktı. Sizde kullanıyormusunuz bilmiyorum ama doktorum 1 hafta önce Elevit Pronatal yazdı kullanmaya başladım 4. Gün internette araştırırken bu vitamin desteğinin içeriğinde domuz jelatini olduğunu öğrendim.. İçim huzursuzlandı ve içmeyi bıraktım. Siz vitamin olarak ne kullanıyorsunuz. ???????
gercekten miibendee
gercekten mii
İstasyon dayim ben sen??
canim ya sen doktorunu yazmistin ama hangisiydi medipol mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?