• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

1- @ceydaaaa erkek
2- @tolgaseda kız
3-@bebeğim seni bekliyorum erkek
4- @nilistan kız
5- @eskaram erkek
6- @minnaks kiz
7- @Zynppp38 kız
8- E Euqenie erkek

listemizde eksik varmı hanımlar. bu arada herkese hayırlı sabahlar

E Euqenie canım hayırlı olsun oğluşun. ilk bebeğinmi senin
kızlar cumartesi doktoruma gittim yine cinsiyeti tam öğrenemedim.doktorum kıza benziyor ama bacak bacak üstüne atmış göremiyorum yam olarak dedi . 2 şubatta da amniyosentez yaptırıcam çok korkuyorum benim için dua edin....

ben ikili test yapmadim.otekini de yapmiycam.tedavi mümkün olmadığına gore aldirmayi da dusunmeyecegime gore..gidip kafami karistirmalarini istemedim.cunku bi sürü tanidigima sorun var deyip hayati zindan ettiler sonra sagsalim dogdu cok sukur bebekler.daga bi cinsiyeti biletereddutlu soyluyolar.bu stresi kaldiramam.Allah sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin insallah

ben ikili test yapmadim.otekini de yapmiycam.tedavi mümkün olmadığına gore aldirmayi da dusunmeyecegime gore..gidip kafami karistirmalarini istemedim.cunku bi sürü tanidigima sorun var deyip hayati zindan ettiler sonra sagsalim dogdu cok sukur bebekler.daga bi cinsiyeti biletereddutlu soyluyolar.bu stresi kaldiramam.Allah sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin insallah
AYNEN ÖYLE ARKADAŞIM BİZE DE ENSE KALINLIĞI 4,7MM DEDİLER ÇOK YÜKSEK KESİN PROBLEMİ BEBEK DİYORLAR ONUN İÇİN AMNİYOSENTEZ YAPTIRACAĞIZ. ASLA ALDIRMAYI DÜŞÜNMÜYORUM AMA İÇİMİZ RAHAT ETSİN. CUMARTESİ DOKTORA GİTTİM GELİŞİMİ NORMAL BEBEĞİMİN HATTA 1 GÜN ÖNDEN GİDİYOR. BÖYLE BİR BEBEK NASIL NORMAL OLMAZ ANLAMIYORUM ONUN İÇİN GİDİCEM AMNİYOSENTEZ AYPTIRICAM BAKALIM.İNŞALLAH SAĞLIKLI BEBEKLERİMİZ OLUR HEPİMİZİN. BÜYÜK HARFL YAZMIŞIM KUSURA BAKMAYIN.

kızlar cumartesi doktoruma gittim yine cinsiyeti tam öğrenemedim.doktorum kıza benziyor ama bacak bacak üstüne atmış göremiyorum yam olarak dedi . 2 şubatta da amniyosentez yaptırıcam çok korkuyorum benim için dua edin....

İnşallah hayirlisi ile temiz cikar sonuclarin cnmm... İçini ferah tut dualarımız seninle... Hepimiz sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza alalım bebeklerimizi

AYNEN ÖYLE ARKADAŞIM BİZE DE ENSE KALINLIĞI 4,7MM DEDİLER ÇOK YÜKSEK KESİN PROBLEMİ BEBEK DİYORLAR ONUN İÇİN AMNİYOSENTEZ YAPTIRACAĞIZ. ASLA ALDIRMAYI DÜŞÜNMÜYORUM AMA İÇİMİZ RAHAT ETSİN. CUMARTESİ DOKTORA GİTTİM GELİŞİMİ NORMAL BEBEĞİMİN HATTA 1 GÜN ÖNDEN GİDİYOR. BÖYLE BİR BEBEK NASIL NORMAL OLMAZ ANLAMIYORUM ONUN İÇİN GİDİCEM AMNİYOSENTEZ AYPTIRICAM BAKALIM.İNŞALLAH SAĞLIKLI BEBEKLERİMİZ OLUR HEPİMİZİN. BÜYÜK HARFL YAZMIŞIM KUSURA BAKMAYIN.
canim benim.insallah saglikla alirsin kuzunu kucagina.insallah hepimiz aliriz saglikla.koklariz...ben hic itibar etmiyorum onlarin teshisine.cunku 4kisiye oyle soylediler.cok sukur 4u de sapasaglam cocuklar dogurdu.Allah yardimcimiz olsun insallah

canim benim.insallah saglikla alirsin kuzunu kucagina.insallah hepimiz aliriz saglikla.koklariz...ben hic itibar etmiyorum onlarin teshisine.cunku 4kisiye oyle soylediler.cok sukur 4u de sapasaglam cocuklar dogurdu.Allah yardimcimiz olsun insallah
Çok teşekkür ederim... böyle sonuçları kötü çıkanların sağlıklı bebekleri doğduğunu duyduğumda çok mutlu oluyorum umudum artıyor....

Ben 15. Haftadayim. 16ya girmek uzereyim :) tesekkur ederim arkadaslar umarim saglikli aliriz kucagimiza. Ikili test olayi dinir bozucu. Benim sonucum 846 cikti. Hayati zindan ettiler bana. Dusunun yani. Keske yaptirmasaydum dedim. Amniyosentez riskli diyorlar.

Ben 15. Haftadayim. 16ya girmek uzereyim :) tesekkur ederim arkadaslar umarim saglikli aliriz kucagimiza. Ikili test olayi dinir bozucu. Benim sonucum 846 cikti. Hayati zindan ettiler bana. Dusunun yani. Keske yaptirmasaydum dedim. Amniyosentez riskli diyorlar.
amniyosentezi çok araştırdım canım risk 1000 de5 yani 200 de 1 e denk geliyor bu çok yüksek bir risk değil. birde ben bir profesöre yaptıracağım o konuda içim rahat ama korkuyorum işte:(senin sonucun bence kötü değil anladığım kadarıyla 846 da 1 çıkmış birde beni düşün 6 da 1 down sendromlu çıktı bebeğim ne kadar korkuyorum tahmin bile edemezsin...:((

Allahim korusun insallah hic bir cikmayacak
Ben cok tanik oldum doktorlarin kesin down sendromlu diyip de sapasaglam dogn bebeklere. Insallah Allahim korusun yavrunu. Sen kalbini ferah tut.

Kizlar doktor erkek dedi. Ama malum gibek kordonuyla karıştırma olaylari oluyor ya. Szden de yorum bekliyorum. Erkek dimi ? Masallahlarinizi esirgemeyin

Eklentiler

• 20160126_222122-1-1-1.jpg
    20160126_222122-1-1-1.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 46
amniyosentezi çok araştırdım canım risk 1000 de5 yani 200 de 1 e denk geliyor bu çok yüksek bir risk değil. birde ben bir profesöre yaptıracağım o konuda içim rahat ama korkuyorum işte:KK43:senin sonucun bence kötü değil anladığım kadarıyla 846 da 1 çıkmış birde beni düşün 6 da 1 down sendromlu çıktı bebeğim ne kadar korkuyorum tahmin bile edemezsin...:KK43:(
Inşallah sonuc temiz cikar

Merhaba arkadaşlar.
Benim dün randevum vardı. Ikili tarama testi yaptırdım. Ultrasonda bebeğin ense kalınlığı yine cok kötü çıktı. 9 mm.
Eski doktora gitmedim. Başka doktora gittim. Ama sonuc yine kötü. :KK61:
Amniyosentez testi daha detaylı sonuc verir diye onu önerdi. Bunun için 16 haftalik olmak gerek. Randevu yaptik bakalım inşallah sonuc temiz cikar inşallah.
Temiz cikmazsa kurtaj yapilmiyormus. Normal dogum şeklinde ölü dogum yaptiriyorlarmis. ALLAHIM insallah sonuc temiz cikar buna gerek kalmaz inşallah.
Dünden beri cok kötüyüm. Bütün gün ağladım . Gece uyuyamadim. Çok kötü durumdayım cok :KK61::KK61::KK61:

Merhaba arkadaşlar.
Benim dün randevum vardı. Ikili tarama testi yaptırdım. Ultrasonda bebeğin ense kalınlığı yine cok kötü çıktı. 9 mm.
Eski doktora gitmedim. Başka doktora gittim. Ama sonuc yine kötü. :KK61:
Amniyosentez testi daha detaylı sonuc verir diye onu önerdi. Bunun için 16 haftalik olmak gerek. Randevu yaptik bakalım inşallah sonuc temiz cikar inşallah.
Temiz cikmazsa kurtaj yapilmiyormus. Normal dogum şeklinde ölü dogum yaptiriyorlarmis. ALLAHIM insallah sonuc temiz cikar buna gerek kalmaz inşallah.
Dünden beri cok kötüyüm. Bütün gün ağladım . Gece uyuyamadim. Çok kötü durumdayım cok :KK61::KK61::KK61:
Canim gecen sene arkadasimin ogluna da ayni seyi dediler 9mm olctuler. Bastan cok korktu harmony felan dusnduler. Sonra Allah bilir diyip pesini biraktilar. Simdi 2 aylik oldu hicbir sıkinti yok. Bosuna moralini bozma. Bu arada dogdugunda da ensesi kalin dogmus yani yapisi oyleymis bebegin. Herhangibir sıkinti yok.

Back