- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #2.841
InşallahArkadasimm insallah sonucun teniz cikacak
Sen aklina kotu bir sey getirme. Allah korusun.
Kan sonucu iki haftaya zor çıkarmış. Ense kalınlığına göre durum berbatRiskin kac cikti ikili taramada?
Ay inşallah bizde de mucize olur ve bebek sağlıklı olurCanim gecen sene arkadasimin ogluna da ayni seyi dediler 9mm olctuler. Bastan cok korktu harmony felan dusnduler. Sonra Allah bilir diyip pesini biraktilar. Simdi 2 aylik oldu hicbir sıkinti yok. Bosuna moralini bozma. Bu arada dogdugunda da ensesi kalin dogmus yani yapisi oyleymis bebegin. Herhangibir sıkinti yok.
Merhaba arkadaşlar.
Benim dün randevum vardı. Ikili tarama testi yaptırdım. Ultrasonda bebeğin ense kalınlığı yine cok kötü çıktı. 9 mm.
Eski doktora gitmedim. Başka doktora gittim. Ama sonuc yine kötü.
Amniyosentez testi daha detaylı sonuc verir diye onu önerdi. Bunun için 16 haftalik olmak gerek. Randevu yaptik bakalım inşallah sonuc temiz cikar inşallah.
Temiz cikmazsa kurtaj yapilmiyormus. Normal dogum şeklinde ölü dogum yaptiriyorlarmis. ALLAHIM insallah sonuc temiz cikar buna gerek kalmaz inşallah.
Dünden beri cok kötüyüm. Bütün gün ağladım . Gece uyuyamadim. Çok kötü durumdayım cok
Kizlar doktor erkek dedi. Ama malum gibek kordonuyla karıştırma olaylari oluyor ya. Szden de yorum bekliyorum. Erkek dimi ? Masallahlarinizi esirgemeyin
Panoroma testinin fiyati ne acaba. Nerde yaptirdin ?M meltem8686 M melekler-engelchen
Arkadaşlar, cok zor biliyorum ama içinizi ferah tutun nolur, stres de bebeğe zarar veriyor biliyorsunuz, üzülsek de üzülmesek de şu an bebeklerin durumu belli zaten, sadece biz bilmiyoruz, iyi düşünelim beklerken nolur...Biliyorsunuz ben de panorama testi sonucumu bekliyorum, 1 hafta içinde belli olacak inşallah. ..Umarım hepimizin bebekleri sağlıklıdır, hayırlısıyla kucaklarımıza alırız
Cok teşekür ederim aminn hepimizin yavrusuna masallah :)) insallah hepsi saglikli sihhatli olsun da....Bence basbaya erkek. Bu saatten sonra değişmez bu görüntü.
Maşallah sübhanallah..
korkma nolur.ben hic inanmiyorum onlarin sonucuna.bugune kadarhic dogru cikan bi sonuca sahit olmafim hicc.ben o testi yaptirmadim.bugun gittiğim dr da bizi korkuttu.bebegin cinsiyetini gormedi.uyuyodu.kimildamadi.bekledik tekrar baktik kimildamadi.yani sonlara dohru kimildadigini gördüm.ama randevuya biraz gec kaldim diye bi kapris bi tafra...resmen sinirini benden bu sekilde cikardi.dedi ki sikinti olabilir.bu kadar hareketsiz olmsmasi lazim falan..Ay inşallah bizde de mucize olur ve bebek sağlıklı olur
Başınız sağ olsunCok gecmis olsun sizlere... Bizde kayinpederimi kaybettik dun malesef rahatsizdi zaten... Allah kurtardi diyoruz
Merhaba arkadaşlar.
Benim dün randevum vardı. Ikili tarama testi yaptırdım. Ultrasonda bebeğin ense kalınlığı yine cok kötü çıktı. 9 mm.
Eski doktora gitmedim. Başka doktora gittim. Ama sonuc yine kötü.
Amniyosentez testi daha detaylı sonuc verir diye onu önerdi. Bunun için 16 haftalik olmak gerek. Randevu yaptik bakalım inşallah sonuc temiz cikar inşallah.
Temiz cikmazsa kurtaj yapilmiyormus. Normal dogum şeklinde ölü dogum yaptiriyorlarmis. ALLAHIM insallah sonuc temiz cikar buna gerek kalmaz inşallah.
Dünden beri cok kötüyüm. Bütün gün ağladım . Gece uyuyamadim. Çok kötü durumdayım cok
Başınız sağ olsun
canim.cok sanslisin.ben de dun bu soylediklerinin aynisini yasadim.ama doktorum biraz gec kaldigim icin resmen cocugun kipirdamayisini bi hastalık belirtisi olarak gosterdi.gece yarisi hastane hastane dolandim.cok yol yurumustum onun o kiytirik hastanesine ulasabilmek icin.sirf normal doguma çabalıyormus diye.gitmez olsaydik.yemek yememistim uorgundum is cikisi yol yurudum o kadar..bebrk uyuyodu.kadin da dedi ki biseyler atistir da gel.o salak hastanenin yakininda bi yer yoktu diye yarim saat kadar geciktim.yemekyedim geldim.vay sen misin beni bekleten..ilk girdigimde hersey cok iyi suyu kalp atışı boyu derken ikinci girisimde cocuguma resmen uyuyo diye ileri geri konustu.bi daha asla gitmicem.herseyde bi hayir vardirKızlar merhaba biz cumartesiye kadar dayanamadık, dün bi doktora muayene oldum iş çıkışı.
Eşim o kadar merak içersindeki'' doktor bey söyleyin artık cinsiyetini cumartesi alışveriş yapıcaz eminönünden pembe mi alalım mavi mi deyin artık'' dedi.
Doktor koptu tabii
Ultrason cihazı çok kötüydü şu eski tip renksiz olanlardan bide özel hastaneydi yani İş çıkışı aç karnıma gittiğim için ilk defa bebeğim çok hareketsizdi yazık yavrumda açlıktan bayılmış heralde
Baya uzun baktı dr göstermiyor bacaklarını sıkı sıkı kapamış kerata utangaç baya dedi haftaya tok karnına gelmeden çikolata yiyip öyle gel dedi. Eşimin moral sıfır tabi napalım bu haftada sarılı yeşilli alıcaz artık diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?