• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kızlar uzun zamandır paylaşımda bulunmuyordum. Ama çoğu zaman takip ediyorum sizi. 2li testimin sonucu çok şükür güzel çıktı. Sizde kullanıyormusunuz bilmiyorum ama doktorum 1 hafta önce Elevit Pronatal yazdı kullanmaya başladım 4. Gün internette araştırırken bu vitamin desteğinin içeriğinde domuz jelatini olduğunu öğrendim.. İçim huzursuzlandı ve içmeyi bıraktım. Siz vitamin olarak ne kullanıyorsunuz. ???????

Ama oglumda elevit icmistim ama pronatal midyi bilemiyorum... Dr un verdiyse ve guveniosan bence icmelisin

Kızlar uzun zamandır paylaşımda bulunmuyordum. Ama çoğu zaman takip ediyorum sizi. 2li testimin sonucu çok şükür güzel çıktı. Sizde kullanıyormusunuz bilmiyorum ama doktorum 1 hafta önce Elevit Pronatal yazdı kullanmaya başladım 4. Gün internette araştırırken bu vitamin desteğinin içeriğinde domuz jelatini olduğunu öğrendim.. İçim huzursuzlandı ve içmeyi bıraktım. Siz vitamin

canim ben i mom kullaniyorum

cep tlf dan yaziyorum diye bi turlu adam akilli mesaj yollayamiuorum
ben i mom kullaniyorum canim
doktorum cok begendigini soledi 12.haftadan itibaren başladım devam ediyorum

Iyi geceler kizlar. Banada dt elevit verdi almadım ben icinde domuz jelatini vardı eskiden hala varmi bilmiyorum o yüzden almadim. Sadece ferrum içiyorum ben. Bide 12. Haftada imom yazmisti onuda icmiyorum ama slcam onu icicem. Vitamine karsiyim ben biraz herseyi yersek gerek kalmiyo

Kızlar uzun zamandır paylaşımda bulunmuyordum. Ama çoğu zaman takip ediyorum sizi. 2li testimin sonucu çok şükür güzel çıktı. Sizde kullanıyormusunuz bilmiyorum ama doktorum 1 hafta önce Elevit Pronatal yazdı kullanmaya başladım 4. Gün internette araştırırken bu vitamin desteğinin içeriğinde domuz jelatini olduğunu öğrendim.. İçim huzursuzlandı ve içmeyi bıraktım. Siz vitamin olarak ne kullanıyorsunuz. ???????
Hatırladım canım ablam hamileyken de yazmıştı dr aldı ama hiç kullanmadi o zaman ogrenmistik biz bunu. bence kullanma mutlaka eşdeğeri vardır dr a sor onu kullan

doktorum decavit verdi ama iki kere içitikten sonra bıraktım. çünkü tekrar kusmaya başladım cnm. şimdi hiç bir şey içmiyorum

Back