• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Mide bulantılarında azalma olan varmı benim hala eskisi gibi devam ediyor eğilmeme çok izin vermiyor çoğunlukla eğilmenin ardından övme ve istifra geliyor

Benimde sabahlari ozellikle devam ediyor... Kahve yagli yemek vs yiyemiyorum icemiyorum cok severdim halbuki

kizlar benim bi tanıdığım dün dedi ki goguslerden baslayip taa dizkere kadar halis zeytinyagi surdum ve hic catlagim yok
Ya benim de ufak ufak çatlakların var cildin çok hassas ondn sanırım. Şimdide vazelin kullanıyorum yine çatlak oluşacak biliyorum ama işte kendince önlem almaya çalışıyorum.kaliteli bi cildiniz varsa ise yarar bende ise yarayacağini sanmiyorum

Mide bulantılarında azalma olan varmı benim hala eskisi gibi devam ediyor eğilmeme çok izin vermiyor çoğunlukla eğilmenin ardından övme ve istifra geliyor
Cn m allah sabır versin çok zor her birimiz neler çeltik bu bulantilardan. Çok sukur 14.haftadan sonra geçiyor . şimdide hazımsızlık la uğraşıyorum. Şişlik ve Kabizlik ta var. Sabah akşam yemek yiyebiliyorum ekmeği azalttım. Yemekte yarım porsiyon felan. Günde 1litre suyu ancak icebiliyorum. Midem daha fazlasını alamiyo.

3 gun once drum bulanti ve kusma icin verdigi ilaci degistirdi biras daha rahatim artik..Ara ara bulanti oluyo ama kusmadim ona da sukur ins boyle devam ederr..Ekmek yiyorum midem bulandikca..Yemek yemiyorum desem yeridir..

Ya kızlar tecrübeli olanlar daha iyi bilir. Ben bi turlu bu beşik konusunda bi karar veremiyorum. Büyüyen mobilya olan beşiklermi kullanışlı olacak yoksa şu sepet tipi olan küçük beşiklermi sizler nasıl tercih yapacaksiniz

Cnm ben oglumda ilk cocuk diye heveslenip buyuyen tahta besiklerden almistim esim cok soylemisti kullanissiz diye ama ben dinlemedim dunya kadarda para vermistik... Simdi ise parkyatak alicam nasipse... Büyüyen beşikte 6 ay bile yatamadi benim oglum... Ama parkyatagin daha kullanisli oldugunu buyuyuncede oyuncak doldurup bebegi koyabiliosun icine ben o yuzden ondan dusunuyorum cnm

Kizlar el catlamalari icin ne kullaniyorsunuz. Malum kis benim ellerim cok catliyor? Bebegimize zararli olmayacak ne kullanibilir?

Vazelinin zarari olmaz bence cnm... Ben surmuyorum ellerim hic catlamaz benim... Ama sürenler daha iyi bilir ;)

Ya kızlar tecrübeli olanlar daha iyi bilir. Ben bi turlu bu beşik konusunda bi karar veremiyorum. Büyüyen mobilya olan beşiklermi kullanışlı olacak yoksa şu sepet tipi olan küçük beşiklermi sizler nasıl tercih yapacaksiniz
Zaten 1 sene bizim yanımızda yatacağı için şu yatakların yanına konulan anne yanı yatak almayı düşünüyoruz bir kenarı açık olduğu için gece emzirmesi tekrar yatagına yerleştirmesi bebeği daha kolay oluyormuş arkadaşlarımın tavsiyesi .. 1 yaşından sonrada ona ayrı oda açmayı düşünüyoruz o Zaman tam takım bebek odası almayı düşünüyoruz .... Şimdilik sadece birde oda yapıncaya kadar kullanmak için bebeğin eşyalarını koymaya küçük bir dolap almayı düşünüyoruz onuda ucuz olduğu için ikea san almayı düşündük .. Bebek odası takımı alınca dolabı atarız diye düşündük ...

image.jpeg
image.jpeg
Bunun gibi olabilir

Kizlarr birsey daha var ya. Ultrosn sonuclari hastaneden hastabeye ya da ultrosondan ultrosona degisen var mi
Ben bi kac farkli hastaneye gttim. Aslinda 16+0 olmam grek 2 3 gun once boyle cikto simdi dün. BAska yerde daha geride cikti. Ve cok net goremedi bebegimi cinsiyetini. Boyle degisen var mi

Kizlarr birsey daha var ya. Ultrosn sonuclari hastaneden hastabeye ya da ultrosondan ultrosona degisen var mi
Ben bi kac farkli hastaneye gttim. Aslinda 16+0 olmam grek 2 3 gun once boyle cikto simdi dün. BAska yerde daha geride cikti. Ve cok net goremedi bebegimi cinsiyetini. Boyle degisen var mi
benim de oyle oldu canim bi kac gun fark etti uc ayri dr da zaten o cihazlar yaklasik olarak belirliyo + 6 - 6 diye

Back