• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Canim gecen sene arkadasimin ogluna da ayni seyi dediler 9mm olctuler. Bastan cok korktu harmony felan dusnduler. Sonra Allah bilir diyip pesini biraktilar. Simdi 2 aylik oldu hicbir sıkinti yok. Bosuna moralini bozma. Bu arada dogdugunda da ensesi kalin dogmus yani yapisi oyleymis bebegin. Herhangibir sıkinti yok.
Ay inşallah bizde de mucize olur ve bebek sağlıklı olur

M meltem8686 M melekler-engelchen
Arkadaşlar, cok zor biliyorum ama içinizi ferah tutun nolur, stres de bebeğe zarar veriyor biliyorsunuz, üzülsek de üzülmesek de şu an bebeklerin durumu belli zaten, sadece biz bilmiyoruz, iyi düşünelim beklerken nolur...Biliyorsunuz ben de panorama testi sonucumu bekliyorum, 1 hafta içinde belli olacak inşallah. ..Umarım hepimizin bebekleri sağlıklıdır, hayırlısıyla kucaklarımıza alırız ;)

Merhaba arkadaşlar.
Benim dün randevum vardı. Ikili tarama testi yaptırdım. Ultrasonda bebeğin ense kalınlığı yine cok kötü çıktı. 9 mm.
Eski doktora gitmedim. Başka doktora gittim. Ama sonuc yine kötü. :KK61:
Amniyosentez testi daha detaylı sonuc verir diye onu önerdi. Bunun için 16 haftalik olmak gerek. Randevu yaptik bakalım inşallah sonuc temiz cikar inşallah.
Temiz cikmazsa kurtaj yapilmiyormus. Normal dogum şeklinde ölü dogum yaptiriyorlarmis. ALLAHIM insallah sonuc temiz cikar buna gerek kalmaz inşallah.
Dünden beri cok kötüyüm. Bütün gün ağladım . Gece uyuyamadim. Çok kötü durumdayım cok :KK61::KK61::KK61:

Canım içini ferah tut. İnşallah kötü çıkmayacak. Allah yardımcın olsun.
Sağlıklı sıhhatli doğacak inşallah.

M meltem8686 M melekler-engelchen
Arkadaşlar, cok zor biliyorum ama içinizi ferah tutun nolur, stres de bebeğe zarar veriyor biliyorsunuz, üzülsek de üzülmesek de şu an bebeklerin durumu belli zaten, sadece biz bilmiyoruz, iyi düşünelim beklerken nolur...Biliyorsunuz ben de panorama testi sonucumu bekliyorum, 1 hafta içinde belli olacak inşallah. ..Umarım hepimizin bebekleri sağlıklıdır, hayırlısıyla kucaklarımıza alırız :KK66:
Panoroma testinin fiyati ne acaba. Nerde yaptirdin ?

Ay inşallah bizde de mucize olur ve bebek sağlıklı olur
korkma nolur.ben hic inanmiyorum onlarin sonucuna.bugune kadarhic dogru cikan bi sonuca sahit olmafim hicc.ben o testi yaptirmadim.bugun gittiğim dr da bizi korkuttu.bebegin cinsiyetini gormedi.uyuyodu.kimildamadi.bekledik tekrar baktik kimildamadi.yani sonlara dohru kimildadigini gördüm.ama randevuya biraz gec kaldim diye bi kapris bi tafra...resmen sinirini benden bu sekilde cikardi.dedi ki sikinti olabilir.bu kadar hareketsiz olmsmasi lazim falan..

resmen basima agrilar girdi.dedi ki ayrintili ultrasona erken girmen gerek.bu gibi durumlarda falan filan..sanki durumumda ne varsa..sonra ciktik ordan.eve gidemem dedim.baska bi hastaneye gittim.dr bakti dedi ki suyu normal kalp atisi normal boyu da.daha ne olsun.fazlasini goremeyiz ki.o hastanede pozisyonunu degistirmisti.agzini kipirdatiyodu.

Merhaba arkadaşlar.
Benim dün randevum vardı. Ikili tarama testi yaptırdım. Ultrasonda bebeğin ense kalınlığı yine cok kötü çıktı. 9 mm.
Eski doktora gitmedim. Başka doktora gittim. Ama sonuc yine kötü. :KK61:
Amniyosentez testi daha detaylı sonuc verir diye onu önerdi. Bunun için 16 haftalik olmak gerek. Randevu yaptik bakalım inşallah sonuc temiz cikar inşallah.
Temiz cikmazsa kurtaj yapilmiyormus. Normal dogum şeklinde ölü dogum yaptiriyorlarmis. ALLAHIM insallah sonuc temiz cikar buna gerek kalmaz inşallah.
Dünden beri cok kötüyüm. Bütün gün ağladım . Gece uyuyamadim. Çok kötü durumdayım cok :KK61::KK61::KK61:

Canını sıkma kuzum. Yazık bebisinde üzülür. İyi dusunelim iyi olsun. Bunlara güven olmuyor %100 down sendromlu denen 2kardes biliyorum sapasağlam hatta çok zeki çocuklar. Sen takma kafani kuxunu dusun

Kızlar merhaba biz cumartesiye kadar dayanamadık, dün bi doktora muayene oldum iş çıkışı.
Eşim o kadar merak içersindeki'' doktor bey söyleyin artık cinsiyetini cumartesi alışveriş yapıcaz eminönünden pembe mi alalım mavi mi deyin artık'' dedi. :KK53::KK53::KK70::KK70:
Doktor koptu tabii :KK45:
Ultrason cihazı çok kötüydü şu eski tip renksiz olanlardan bide özel hastaneydi yani İş çıkışı aç karnıma gittiğim için ilk defa bebeğim çok hareketsizdi yazık yavrumda açlıktan bayılmış heralde:kk77:
Baya uzun baktı dr göstermiyor bacaklarını sıkı sıkı kapamış kerata utangaç baya dedi haftaya tok karnına gelmeden çikolata yiyip öyle gel dedi. Eşimin moral sıfır tabi napalım bu haftada sarılı yeşilli alıcaz artık diyo :KK53::confused:

Kızlar merhaba biz cumartesiye kadar dayanamadık, dün bi doktora muayene oldum iş çıkışı.
Eşim o kadar merak içersindeki'' doktor bey söyleyin artık cinsiyetini cumartesi alışveriş yapıcaz eminönünden pembe mi alalım mavi mi deyin artık'' dedi. :KK53::KK53::KK70::KK70:
Doktor koptu tabii :KK45:
Ultrason cihazı çok kötüydü şu eski tip renksiz olanlardan bide özel hastaneydi yani İş çıkışı aç karnıma gittiğim için ilk defa bebeğim çok hareketsizdi yazık yavrumda açlıktan bayılmış heralde:kk77:
Baya uzun baktı dr göstermiyor bacaklarını sıkı sıkı kapamış kerata utangaç baya dedi haftaya tok karnına gelmeden çikolata yiyip öyle gel dedi. Eşimin moral sıfır tabi napalım bu haftada sarılı yeşilli alıcaz artık diyo :KK53::confused:
canim.cok sanslisin.ben de dun bu soylediklerinin aynisini yasadim.ama doktorum biraz gec kaldigim icin resmen cocugun kipirdamayisini bi hastalık belirtisi olarak gosterdi.gece yarisi hastane hastane dolandim.cok yol yurumustum onun o kiytirik hastanesine ulasabilmek icin.sirf normal doguma çabalıyormus diye.gitmez olsaydik.yemek yememistim uorgundum is cikisi yol yurudum o kadar..bebrk uyuyodu.kadin da dedi ki biseyler atistir da gel.o salak hastanenin yakininda bi yer yoktu diye yarim saat kadar geciktim.yemekyedim geldim.vay sen misin beni bekleten..ilk girdigimde hersey cok iyi suyu kalp atışı boyu derken ikinci girisimde cocuguma resmen uyuyo diye ileri geri konustu.bi daha asla gitmicem.herseyde bi hayir vardir

dedi ki zaten ikili test yaptirmamissin.bebegin de kipirdamiyor.hala uyuyor.boyle durumlarda ayrintili ultrason erken yapilmali.baya vahim bi durum gibi konustu.ben tamam yapariz sorun degil deyince rahatladi uslubunu duzeltti.300tl icin...yaziklar olsun.500tl alsaydi da boyle konusmasaydi.korkuttu bizi uc kurus için

kızlar aradım hastaneyi dayanamadım verdim veriştirdim.ayrıntılı ultrason randevusunu da iptal ettim.şimdi artık nisa hastanesi seçeneği de ortadan kalktı...medipol araştırıcam.arkadaşlar geçen okumuştum medipolde mürvet hanım demiştiniz galiba.normal doğumu tercih edip sdc zorunlu şartlarda sezaryen diyen bi doktor arıyorum.bildiğiniz gittiğiniz yakınlarınızın gittiği bi hastane var mı?

Back