• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım ayında aşılama yaptıranlar sonucu birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın. bugun aşılama gününüde sayarsak 17.günüm ama hala adet olmadım. arada bı damla kanamam oluyor sonra kesiliyor. adet değil ama eminim. 11.günü kan testi vermiştim 1,49 çıkmıştı. sizce ne yapmalıyım ne düşünüyorsunuz olabilir mi bir ihtimal

Amin insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah kasik agrim ve alttan batmalar oluyor du hala var gerci
Benim 5 gün ben de hiçbir belirti yok morelim çok bozuk kesin tutmadı ağladım az önce bir daha aşılama olmuycam pes ediyorum ben bu çocuk konusunu da kapatıcam tamamen artık bu zamana kadar hep üzüldüm bu da sondu artık😔

Benim 5 gün ben de hiçbir belirti yok morelim çok bozuk kesin tutmadı ağladım az önce bir daha aşılama olmuycam pes ediyorum ben bu çocuk konusunu da kapatıcam tamamen artık bu zamana kadar hep üzüldüm bu da sondu artık😔
ben de aynı durumdayım. ne acı. isyan etmek istemiyorum ama çok yoruldum bıktım artık.

Gerçekten mi senin kaçıncı günün
Gerçekten mi senin kaçıncı günün
3kasımda aşılama oldum ben. C tesi kan tahlili yaptırdım negatif. Bugun 17.gun hala adet olmadım. Olsam rahatlıcam .insanlar 12 en gec 14.gunde oluyolar. Acabamı dedim bugun idrar testi yaptım oda negatif. Yoruldum valla artık

3kasımda aşılama oldum ben. C tesi kan tahlili yaptırdım negatif. Bugun 17.gun hala adet olmadım. Olsam rahatlıcam .insanlar 12 en gec 14.gunde oluyolar. Acabamı dedim bugun idrar testi yaptım oda negatif. Yoruldum valla artık
Çok üzüldüm canım benim de öyle olacak kesin çünkü 5 gün hiç belirtin yok bir arkadaşla yazışıyoruz burdan o bende 1 gün önce yaptırmış tüm belirtileri yaşıyor şu an ben artık kesin gözüyle bakıyorum negatif diye

Çok üzüldüm canım benim de öyle olacak kesin çünkü 5 gün hiç belirtin yok bir arkadaşla yazışıyoruz burdan o bende 1 gün önce yaptırmış tüm belirtileri yaşıyor şu an ben artık kesin gözüyle bakıyorum negatif diye
olsun sen yine de iyi düşün.. daha 5.günün. belirti olmaması daha iyi bence. ben tüm hamilelik belirtilerini yaşadığım aylarda sonuç negatif oluyordu

olsun sen yine de iyi düşün.. daha 5.günün. belirti olmaması daha iyi bence. ben tüm hamilelik belirtilerini yaşadığım aylarda sonuç negatif oluyordu
Bilmiyorum bakalım, ama senin içinde çok zor şu an acaba mı başlamadı adetim yoksa hamile miyim diye düşünmek çok zor

S seydabulutcan
O ORKIDE_6 kızlar umudunuzu kırmak istemem ama bnde hiç belirti hissetmemiştm iki aşılamamda da hemde 5 kasımda yapılmştı 16 kasımda adet oldm
Canım zaten ben eminim ama 3kasımda yapıldı hala adet olmadım o canımı sıkıyor negatifse olup kurtuliyim böylesi daha kötü inan

Kimse belirtim olmuyor diye üzülmesin bence. Kimse de belirtim var diye umut bağlamasın. Ben tüm belirtileri yaşadım aylarca hep negatif. Hele şu ilk aşılamamda o kadar fazlaydı ki umudum. O kadar belirtim vardı ki anlatamam. Ama maalesef yine negatif. O yüzden belirtim yok diye kendinizi üzmeyin benim tavsiyem. Hem çoğu arkadaş da yazmış zaten hiç belirtim olmayan ay hamile olduğumu öğrendim diye. İnşallah nasip olur bizlere de.

Back
X