• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım ayında aşılama yaptıranlar sonucu birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
22 Ekim regli 1. gün
23 Ekim regli 2. gün klomen+merional
24 Ekim regli 4. gün klomen+merional
25 Ekim regli 5. gün klomen+merional
26 Ekim regli 6. gün merional
27 Ekim regli 7. gün merional
28 Ekim merional
29 Ekim merional İLİŞKİ
30 Ekim merional 18 mm yumurta
31 Ekim
1 Kasım --overtille--
2kasım --aşılama--
3 Kasım İLİŞKİ
4kasım İLİŞKİ
5kasım
6 Kasım İLİŞKİ
7 Kasım
8 Kasım İLİŞKİ
9 Kasım
10 Kasım
11 Kasım
12 Kasım
13 Kasım
14 Kasım NEGATİF

BAT 18 Kasım
Çıkmadık candan ümit kesilmez geç döllenme falan olmuştur gibi bir ihtimal var mıdır sizce 🤗

22 Ekim regli 1. gün
28 Ekim merional
29 Ekim merional İLİŞKİ
31 Ekim
1 Kasım --overtille--
2kasım --aşılama--
3 Kasım İLİŞKİ
4kasım İLİŞKİ
5kasım
6 Kasım İLİŞKİ
7 Kasım
8 Kasım İLİŞKİ
9 Kasım
10 Kasım
11 Kasım
12 Kasım
13 Kasım
14 Kasım NEGATİF

BAT 18 Kasım
Çıkmadık candan ümit kesilmez geç döllenme falan olmuştur gibi bir ihtimal var mıdır sizce 🤗
Umut hep var 🙏🏻 yumurtalarınızın boyutları nasıldı? Benim doktorum 16 mm olan yumurtam için ilişkiye devam edin ki onu da yakalayabilelim kaçırmayalım demişti. Belki sizde de öyle bir durum söz konusuysa aşılamadan sonra küçük olan yumurtanız büyüyüp çatlayıp döllenmiş olabilir 😍

22 Ekim regli 1. gün
28 Ekim merional
29 Ekim merional İLİŞKİ
31 Ekim
1 Kasım --overtille--
2kasım --aşılama--
3 Kasım İLİŞKİ
4kasım İLİŞKİ
5kasım
6 Kasım İLİŞKİ
7 Kasım
8 Kasım İLİŞKİ
9 Kasım
10 Kasım
11 Kasım
12 Kasım
13 Kasım
14 Kasım NEGATİF

BAT 18 Kasım
Kusura bakmayın 18 mm yumurta yazmışsınız yeniden okuyunca farkettim. Bat'ımız aynı gün, inşallah gelmez 🙈

Kusura bakmayın 18 mm yumurta yazmışsınız yeniden okuyunca farkettim. Bat'ımız aynı gün, inşallah gelmez 🙈
İnşallah canım bende baya yumurta vardı solda 1 tane 18 mm sagda en büğü 18 mm olan 3-4 tane var demişti inşallah tutmuştur. Cuma günü aşırı bi karın ağrım vardı adet olucam sandım olmadım hala

İnşallah canım bende baya yumurta vardı solda 1 tane 18 mm sagda en büğü 18 mm olan 3-4 tane var demişti inşallah tutmuştur. Cuma günü aşırı bi karın ağrım vardı adet olucam sandım olmadım hala
İnşallah olmazsınız, olmam, olmayız 🙏🏻 iki gün var benim de. Belirtiler yavaş yavaş kaybolup yerini adete bırakıyor gibi hissediyorum 😔😔😔

İnanır mısınız ben de şu an regl oldum. Nasip değilmiş demek ki. Soğan suyu kürü yapıcam bu ay inşallah önümüzdeki ay hamile kalırız 🙏🏻
Gecmis olsun. Rahatlmıssınızdır. Bende iki gün önce kan verdim negatif cıktı. Ama hala olmadım. Olsam inan ki rahatlıcam böyle olamamakta kötü belirti de yok olacağıma dair.

İnanır mısınız ben de şu an regl oldum. Nasip değilmiş demek ki. Soğan suyu kürü yapıcam bu ay inşallah önümüzdeki ay hamile kalırız 🙏🏻
Hayırlısı olsun canım ben daha önce dış gebelik yaşadığım için tekrar olmasından korkuyordum en azından o tekrar etmediği için sevindim . Ama insan bir yandan da sorguluyor o kadar iğne ilaç takip vs yani neden olmuyor neden olmuyor anlamıyorum

Gecmis olsun. Rahatlmıssınızdır. Bende iki gün önce kan verdim negatif cıktı. Ama hala olmadım. Olsam inan ki rahatlıcam böyle olamamakta kötü belirti de yok olacağıma dair.
Bende cumartesi kan verdim negatifti pazartesi regli olana kadar hala bir umut vardı içimde ama kısmet değilmiş

Bu ayin 4 de asilama olmustum 15.gun bugun test yaptim evde hamileyim🤩🤩🤩🤩🤩🥳🥳🥳🥳 yarin kan verecem dua edin insallah kimyasal gebelik olmaz insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin

Eklentiler

• 20201118_160845.webp
    20201118_160845.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 27
Soğan kürü ü anlatır mısın ne zaman başlanıyor nasıl ypılıyor
Normalde soğan suyuna adetin 7.günü başla 15 gün devam et şeklinde okudum hep ama ben adet olduğum gün başladım. Bence önemli olan içini temizlemesi o yüzden ne zaman olduğunun pek önemi yoktur diye düşündüm bu tamamen kendi şahsi fikrim tabii 🙈❤️

Back
X