• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım ayında aşılama yaptıranlar sonucu birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok üzüldüm canım benim de öyle olacak kesin çünkü 5 gün hiç belirtin yok bir arkadaşla yazışıyoruz burdan o bende 1 gün önce yaptırmış tüm belirtileri yaşıyor şu an ben artık kesin gözüyle bakıyorum negatif diye
Canım bende bir sürü belirti vardı ama tutmadı belirtiyor değil sonuca odaklan bence

Kimse belirtim olmuyor diye üzülmesin bence. Kimse de belirtim var diye umut bağlamasın. Ben tüm belirtileri yaşadım aylarca hep negatif. Hele şu ilk aşılamamda o kadar fazlaydı ki umudum. O kadar belirtim vardı ki anlatamam. Ama maalesef yine negatif. O yüzden belirtim yok diye kendinizi üzmeyin benim tavsiyem. Hem çoğu arkadaş da yazmış zaten hiç belirtim olmayan ay hamile olduğumu öğrendim diye. İnşallah nasip olur bizlere de.
Aynen bende kesin tuttu diyorfum olmadı nasip değilmiş

Kızlar bu ay aşılama oldum, çatlama iğnenin 8. Günü yani bugün akşam idrarıyla gebelik testi yaptım.
Sizce bu iğne etkisi ne zaman geçer?
20201122_205407.webp

Ins gec dollenmedir benimde negatif bekliyorum keske olmasam yaaaaa korkarak gidip bakiyorum surekli oldummu diye sut gibi akontim var
valla benim ara ara kanamam oluyor ama miyom yüzünden o kanamalar. o yüzden bebek zaten yoktur diye düşünüyorum. bakalım hakkımızda hayırlısı

Back
X