- Konu Sahibi Princessxxx
Kızlar pozitif bugün doktora gittim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm ne durumdasınAmin insallah cnm bnm rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin tez vakitte burdaki herkese nasip etsin insallah
Canım bende bir sürü belirti vardı ama tutmadı belirtiyor değil sonuca odaklan benceÇok üzüldüm canım benim de öyle olacak kesin çünkü 5 gün hiç belirtin yok bir arkadaşla yazışıyoruz burdan o bende 1 gün önce yaptırmış tüm belirtileri yaşıyor şu an ben artık kesin gözüyle bakıyorum negatif diye
Aynen bende kesin tuttu diyorfum olmadı nasip değilmişKimse belirtim olmuyor diye üzülmesin bence. Kimse de belirtim var diye umut bağlamasın. Ben tüm belirtileri yaşadım aylarca hep negatif. Hele şu ilk aşılamamda o kadar fazlaydı ki umudum. O kadar belirtim vardı ki anlatamam. Ama maalesef yine negatif. O yüzden belirtim yok diye kendinizi üzmeyin benim tavsiyem. Hem çoğu arkadaş da yazmış zaten hiç belirtim olmayan ay hamile olduğumu öğrendim diye. İnşallah nasip olur bizlere de.
Ahırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar pozitif bugün doktora gittim
Sizin için üzüldüm İnşallah hamile kalırsınız tez zamandaCanım bende bir sürü belirti vardı ama tutmadı belirtiyor değil sonuca odaklan bence
Kaçıncı günde yaptırmıştınız ilk testi? Çatlatma iğnesinin etkisi olabilir çünküKızlar hcg düştü maalesef
Benim 11.güne kadar ovitrelle etkisi sürmüştü bebeğimKızlar bu ay aşılama oldum, çatlama iğnenin 8. Günü yani bugün akşam idrarıyla gebelik testi yaptım.
Sizce bu iğne etkisi ne zaman geçer?
Eki Görüntüle 2726366
15. Gün yaptırdım canım iğne etkisi olduğunu sanmamKaçıncı günde yaptırmıştınız ilk testi? Çatlatma iğnesinin etkisi olabilir çünkü
Kaçtı canım hcg15. Gün yaptırdım canım iğne etkisi olduğunu sanmam
Kaçtı canım hcg
Canim sonucun ne olduKızlar günaydın. bugun aşılama gününüde sayarsak 17.günüm ama hala adet olmadım. arada bı damla kanamam oluyor sonra kesiliyor. adet değil ama eminim. 11.günü kan testi vermiştim 1,49 çıkmıştı. sizce ne yapmalıyım ne düşünüyorsunuz olabilir mi bir ihtimal
Hala olmadım bekliyorum gebelik testleride negatifCanim sonucun ne oldu
Ins gec dollenmedir benimde negatif bekliyorum keske olmasam yaaaaa korkarak gidip bakiyorum surekli oldummu diye sut gibi akontim varHala olmadım bekliyorum gebelik testleride negatif
valla benim ara ara kanamam oluyor ama miyom yüzünden o kanamalar. o yüzden bebek zaten yoktur diye düşünüyorum. bakalım hakkımızda hayırlısıIns gec dollenmedir benimde negatif bekliyorum keske olmasam yaaaaa korkarak gidip bakiyorum surekli oldummu diye sut gibi akontim var
Aslknda doktora gitseydiniz keşke kanama varsa belki bebis varvalla benim ara ara kanamam oluyor ama miyom yüzünden o kanamalar. o yüzden bebek zaten yoktur diye düşünüyorum. bakalım hakkımızda hayırlısı