Çok geçmiş olsun inşallah bebeğin sağlıklı doğarKeseyi gördük Çarşamba günü. Bakalım inşallah 2 hafta sonra kalp atışı için gidicem. Bu arada bir de kan pıhtılaşması var bende . Yani Yok yok. Ama rabbim ol deyince oluyor
Maşallah canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...Ben de pko var. 4 yıldır bir sürü tedavi denedik . En son 2 ay klomen kullandım sonra soğan kürü yaptım. Soğan küründen sonra bir ay daha klomen kullandım. Çatlatma iğnesi de kullandık o ay kimyasal gebelik yaşadım sonuç hüsran. Ama Sonra yumurta geliştirici iğnelere başlıcaktık ki dr um yurt dışına çıktı. Kontrole gidemedim. Doktorum da bu ay ilaçsız kendi halinizde takılın dedi. Aylardır folik asit de kullandığım için onu bile kullanma dedi. Ve tedaviye ara verdiğimiz ayda hamile kaldım. O yüzden hiç umutsuzluğa düşmeyin. Ben regl olmayı bekliyordum ki tedaviye başlayalım ama kısmet
Ayy hadi inşallah hamilesindirBenim 4 gün kaldi
Inşallah kuzumAyy hadi inşallah hamilesindir
Sence erken gebelik testi yapsam çıkar mıInşallah kuzum
Bana soruyorsun sanırım... bence yapma bekle az kalmış zaten gününde adet olmazsan yap canım...Sence erken gebelik testi yapsam çıkar mı
Haklısın yaa bekleyim az kaldı zatenBana soruyorsun sanırım... bence yapma bekle az kalmış zaten gününde adet olmazsan yap canım...
4 yıldır test yapınca artık benim hiç hevesim yok testlere...
Yinede sen bilirsin...
Silik çizgi çıkmış var sanki hadi inşEki Görüntüle 2071577 kızlae erken gebelik testim adete 3 gun var ne diyorsunuz ???
Silik çizgi çıkmış var sanki hadi inş
Benimde 4 gün varMerhaba kızlar,
Benim de bata 4 gün kaldı, bu ay ilk denememiz. Dün normal hamilelik testi yaptım ve negatif çıktı. Ovulasyon testleri erken gösteriyor diyenler var diye bugün onu denedim ve hayalet çizgi çıktı. Bi anlamı olabilir mi?
Silik çizgi mi yaniBenimde 4 gün var
Evet silik çizgi ama baya silik :)Silik çizgi mi yani
Bi kaç gün sonra tekrarla bnce canım:) bnce çok yeni daha bnde su an acayip usuyorum sol kasığımda atmalar var adet san cim hiç yok göğüs ağrım yok normalde her ikiside olurdu hayırlısı olsnya bekliyorum isde :))Evet silik çizgi ama baya silik :)
Sizde bir belirti var mı?
Ovulasyon testlerinde her zaman cift çizgi çıkar zaten...Merhaba kızlar,
Benim de bata 4 gün kaldı, bu ay ilk denememiz. Dün normal hamilelik testi yaptım ve negatif çıktı. Ovulasyon testleri erken gösteriyor diyenler var diye bugün onu denedim ve hayalet çizgi çıktı. Bi anlamı olabilir mi?
Baya belli ikinci çizgi inşallah hamilesinizdirEki Görüntüle 2071577 kızlae erken gebelik testim adete 3 gun var ne diyorsunuz ???
Baya belli ikinci çizgi inşallah hamilesinizdir
Insan dayanamiyoki☺ dusunun ki benim iki gün oldu tedaviye başlayalı ne zaman aşılama yapılabilir ne zaman belli olur onun hesabını yapıyorumİnsallah canim erken yaptim gunumu bekleyemedim halbuki erken yapmayacam demistim kendime ama hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?