• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de pko var. 4 yıldır bir sürü tedavi denedik . En son 2 ay klomen kullandım sonra soğan kürü yaptım. Soğan küründen sonra bir ay daha klomen kullandım. Çatlatma iğnesi de kullandık o ay kimyasal gebelik yaşadım sonuç hüsran. Ama Sonra yumurta geliştirici iğnelere başlıcaktık ki dr um yurt dışına çıktı. Kontrole gidemedim. Doktorum da bu ay ilaçsız kendi halinizde takılın dedi. Aylardır folik asit de kullandığım için onu bile kullanma dedi. Ve tedaviye ara verdiğimiz ayda hamile kaldım. O yüzden hiç umutsuzluğa düşmeyin. Ben regl olmayı bekliyordum ki tedaviye başlayalım ama kısmet :KK66:
Yaa ne güzel cok sevşndim senin adına allah kucagına da almayı nasip etsin inşallah rabbim banada nasip eder belki soğan kürü fayda eder ben hamile kalıp tekrar süşük yapmaktan korkuyorum olacaksa eger saglıklı olsun diyorum allahım inşallah saglıklı bir hamşlelik yasayayım

Ovül
Merhaba kızlar,
Benim de bata 4 gün kaldı, bu ay ilk denememiz. Dün normal hamilelik testi yaptım ve negatif çıktı. Ovulasyon testleri erken gösteriyor diyenler var diye bugün onu denedim ve hayalet çizgi çıktı. Bi anlamı olabilir mi?
asyon testleri hep böyle cıkıyor hamilelik oldugunda ikinci çizgi kopkoyu oluyor canm

Keseyi gördük Çarşamba günü. Bakalım inşallah 2 hafta sonra kalp atışı için gidicem. Bu arada bir de kan pıhtılaşması var bende . Yani Yok yok. Ama rabbim ol deyince oluyor
Canm kan pıhtılaşması bende de var sen bişey kullanıyor musun bana kan sulandırıcı dedi doktor hamile klırsam eger

Canm kan pıhtılaşması bende de var sen bişey kullanıyor musun bana kan sulandırıcı dedi doktor hamile klırsam eger
Evet canım iğnelere keseyi görünce başladık. 3 gündür vuruyorum. Ufak morarmalar oldu. Ama Kendim yapabiliyorum iğneyi. Acıyor ama sonu güzel olsun diye dua ede ede vuruyorum. Darısı başına :KK200:

Maşallah canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...
Bende 4 yıldır evliyim dr banada pko var diyor ama ben inanmıyorum düzenli olarak adet olabiliyorum ben çok şükür sadece şu son iki aydır birinde 5 gün gecikti birinde 7 gün...
Artık dr.uda bıraktım zaten:))))
Senin adetlerin çok mu düzensizdi..??
Bnm de adetim düzenliydi. Pko da çok ağrı olurmuş o da yoktu. Ama ultrasonda gösterdi. İnci gibi dizilmiş kistleri

Evet canım iğnelere keseyi görünce başladık. 3 gündür vuruyorum. Ufak morarmalar oldu. Ama Kendim yapabiliyorum iğneyi. Acıyor ama sonu güzel olsun diye dua ede ede vuruyorum. Darısı başına :KK200:
İnşallah canm ama ilk önce fsh lh düşmesi lazım benim yoksa hamile kalmam cok zor saglıklı gebelik olması zor ebnde istıyorumki kendiliğinden hamile kalayım ilaçsız inşallah allahım bana da yasatır tam gaz soğan kürüne devam ediyorum bakalım. Bide aspirin de kullanılabilir miş pıhtılaşma için ben hemşireyim o iğnelerde sıkıntım yok rabbim versinde

Ben yine bat sayıyorum yine yeniden bat 17 aralın diyorum

Bnm de adetim düzenliydi. Pko da çok ağrı olurmuş o da yoktu. Ama ultrasonda gösterdi. İnci gibi dizilmiş kistleri
Adet düzenliyse yumurtlama olur ama ben öyle biliyorum... geçen yıl gittiğim dr hiç bir sorun yok demişti bu yıl gittiğim başka dr pko var dedi.

İnşallah canm ama ilk önce fsh lh düşmesi lazım benim yoksa hamile kalmam cok zor saglıklı gebelik olması zor ebnde istıyorumki kendiliğinden hamile kalayım ilaçsız inşallah allahım bana da yasatır tam gaz soğan kürüne devam ediyorum bakalım. Bide aspirin de kullanılabilir miş pıhtılaşma için ben hemşireyim o iğnelerde sıkıntım yok rabbim versinde

Doktor sana da verirse morarmaması için bi Önerin olursa yazarsın o zaman... yani bnm ilkini hemşire yaptı o da morardı, kendi yaptıklarım da morardı... keseyi görene kadar corasprin veriyorlar. Sonra pıhtılaşma kriterlerine göre iğneye başlıyor.

Adet düzenliyse yumurtlama olur ama ben öyle biliyorum... geçen yıl gittiğim dr hiç bir sorun yok demişti bu yıl gittiğim başka dr pko var dedi.

Yumurtlama var zaten. Ama yeterince gelişemiyor. O yüzden tembellik olarak geçiyor zaten. Pko dan dolayı yeterince büyüme şansı olmuyor. Ben de hep acaba mı diyordum. Doktorum gösterdi... adet düzenli ama 28 günde bir değildi. 32 gün de bir oluyordum.

Doktor sana da verirse morarmaması için bi Önerin olursa yazarsın o zaman... yani bnm ilkini hemşire yaptı o da morardı, kendi yaptıklarım da morardı... keseyi görene kadar corasprin veriyorlar. Sonra pıhtılaşma kriterlerine göre iğneye başlıyor.

Yumurtlama var zaten. Ama yeterince gelişemiyor. O yüzden tembellik olarak geçiyor zaten. Pko dan dolayı yeterince büyüme şansı olmuyor. Ben de hep acaba mı diyordum. Doktorum gösterdi... adet düzenli ama 28 günde bir değildi. 32 gün de bir oluyordum.
Benimki 28 günde bir oluyor... ama son iki aydır 1 hafta gecikiyor..

Pko nun başka belirtileri de var. Sadece adet düzensizliği deil. Eğer emin olmak için diyorsan başka doktora da görün. 1 senedir devam ettiğim doktorum 4 senede 9. Doktorum... bir sürü gereksiz tedaviler uygulandı. Her doktor kafasına göre bişiler yaptı... şuankinden çok memnunum. Sen de güvenebileceğin bir doktor bul mutlaka

Arkadaşlar bende bugün erken gebelik testi yaptım sabah ilk idrarla iki çizgi de çok belirgin çıktı . Reglime en az 1 en fazla 4 gün var . Doğru mudur acaba ? İdrar çok koyuydu bende de tansiyon düşüklüğü nden başka bi belirti yok

Morarması olur bu ipnelrde oluyor alkollü pamuk ile pansuman yaparak onu dağıtabilirsin canım

Arkadaşlar bende bugün erken gebelik testi yaptım sabah ilk idrarla iki çizgi de çok belirgin çıktı . Reglime en az 1 en fazla 4 gün var . Doğru mudur acaba ? İdrar çok koyuydu bende de tansiyon düşüklüğü nden başka bi belirti yok
4 gün varken böyle cıktıysa hamilesindir canım gözün aydın:anneadayı::KK200:

Adetime son 3 gün kızlar adet san cim çok azaldı birden yükselip azalıyor anlamadım gitti akintim çok fazla yemek kaşığı kadar vardır diyebilirim beyaz renkli acaba gebelik belirtisi olabilir mi

Back