Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son 2 gün kizlarrrrBAta son 20 gün ..umutlar hayaller
Sen test yaptın mı canımmSon 2 gün kizlarrrr
Yok canim yapmadım korkuyorum birazda negatifi gormekden bekliyorm bakalım:)) ağrım az akintim çokSen test yaptın mı canımm
İyi bakalım hayırlısı olsunYok canim yapmadım korkuyorum birazda negatifi gormekden bekliyorm bakalım:)) ağrım az akintim çok
merhaba canım bnde de pko var dendi en az 5 doktor ama son gittigim doktor snde pko yok dıo ultrason goruntusunde pko gprunumu var ama bnm adetlerım duzenlı yumurtlama oluyor yumurtam kendılıgınden catlıyor klomenle dha ıyı bır yumurta elde edelım dıye basladık 3 ay kullandım ara verdım o ay ıse gırdım hamıle kaldım ama malesef kı gelısmedı bebegım sonrasında belımden emar cekıldım emarda da pko oldugu yazdı doktoruma gosterdım hayır snde kesınlıkle pko yok dıo bnde sasırdım ne yapacagımı ınan kıMaşallah canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...
Bende 4 yıldır evliyim dr banada pko var diyor ama ben inanmıyorum düzenli olarak adet olabiliyorum ben çok şükür sadece şu son iki aydır birinde 5 gün gecikti birinde 7 gün...
Artık dr.uda bıraktım zaten:))))
Senin adetlerin çok mu düzensizdi..??
Bende geçen yıl gittiğim dr pko var demedi hiç.. ama bu yıl gittiğim pko var dedi yumurtalarin büyümüyor dedi.. dr.u bıraktım ben zaten ama yumurtlama testi yaptım yumurtluyorum oyüzden gidesim gelmiyor artık dr.amerhaba canım bnde de pko var dendi en az 5 doktor ama son gittigim doktor snde pko yok dıo ultrason goruntusunde pko gprunumu var ama bnm adetlerım duzenlı yumurtlama oluyor yumurtam kendılıgınden catlıyor klomenle dha ıyı bır yumurta elde edelım dıye basladık 3 ay kullandım ara verdım o ay ıse gırdım hamıle kaldım ama malesef kı gelısmedı bebegım sonrasında belımden emar cekıldım emarda da pko oldugu yazdı doktoruma gosterdım hayır snde kesınlıkle pko yok dıo bnde sasırdım ne yapacagımı ınan kı
Canm bende de polikistik görünüm var uktrasonda ama benimde adetlerim düzneli yımurtam kaliteli değil ben klomen kullandgm ilk ay hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim o yüzden ilk etapta yumurtayı kaliteli yapmak için bişeyler yapmak lazımmerhaba canım bnde de pko var dendi en az 5 doktor ama son gittigim doktor snde pko yok dıo ultrason goruntusunde pko gprunumu var ama bnm adetlerım duzenlı yumurtlama oluyor yumurtam kendılıgınden catlıyor klomenle dha ıyı bır yumurta elde edelım dıye basladık 3 ay kullandım ara verdım o ay ıse gırdım hamıle kaldım ama malesef kı gelısmedı bebegım sonrasında belımden emar cekıldım emarda da pko oldugu yazdı doktoruma gosterdım hayır snde kesınlıkle pko yok dıo bnde sasırdım ne yapacagımı ınan kı
r canım degerlendir bugün ve yarınıkızlar ovülasyon testimde bugün iki çizgide aynı koyulukta. dün ve bugün sünen bir akıntım oldu. dün ailemin yanında olduğum için değerlendiremedik. bu akşam geç olmaz değilmi
ebe ne dedi peki sana?Bende geçen yıl gittiğim dr pko var demedi hiç.. ama bu yıl gittiğim pko var dedi yumurtalarin büyümüyor dedi.. dr.u bıraktım ben zaten ama yumurtlama testi yaptım yumurtluyorum oyüzden gidesim gelmiyor artık dr.a
Ben 3 ay ebeye gittim doktorların anlamadığını ebe ilk gidişimde anladı...
bende yumurtlama sorunu yok tstler yapıldı doktorum sadece yumurtanın kalıtesını bıraz daha guclendırelım dedı kullandım 3 ay bıraktım hamıle kaldım malesef gelısmedıgı ıcın dusuk ıle sonuclandı bu ay sonu genetık test sonuclarımı beklıorm korkuyorum acıkcası da ınsallah bısey cıkmaz 1 sene 3 ay oldu evlenelı ilk ay korundum sadece o kadar dusuk olalı 5 ay oldu nerde ıse hıc korunmadım dıyebılırım ama malesef olmuyorCanm bende de polikistik görünüm var uktrasonda ama benimde adetlerim düzneli yımurtam kaliteli değil ben klomen kullandgm ilk ay hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim o yüzden ilk etapta yumurtayı kaliteli yapmak için bişeyler yapmak lazım
Rahim ve göbek kaymasını olduğunu söyledi canım yerine getirdi... çok zayıftım kilo almaya başladım ilişki anımda karın ağrım oluyordu oda geçti... bide ne kadar uzun süre yatarsam yatayım sperm anında geri geliyordu artık oda düzeldi çok şükür ama 3 aydır gitmeme rağmen hamile kalamadım olsun en azından gelişme var inşallah bu ay güzel haberler veririm...ebe ne dedi peki sana?
Çatlamadıysa iğne ol canım sorun olmaz çatlar sonra benimkiletden biri iğneye ragmen catlamamıstı yinede sıkıntı olmamıstıKızlar doktordan geldim şimdi. Bu ay ilk defa klomen kullanmıştım. Olması gerelenden fazla tepki vermiş. Fazla büyümüş dedi. Sorun olur mu dedim olmaz dedi. Çarşamba günü çatlatma iğnesi yapılcak. Rabbim verir inşallah
Bide düşüğün bacagı içerde derler yani daha cabuk hamile kalırsın düşikten sonra derler ama olmayınca olmuyor o söz. Bizi etkilemiyır valla . Millet ilk aydan hamile kalıyor biz yırtınıyoruz olmuyor bu da bu hayattaki sınavımız demek ki . Benimde evleneli 19 ay oldu bir düşük oldu hala bişey yok ne yazık kibende yumurtlama sorunu yok tstler yapıldı doktorum sadece yumurtanın kalıtesını bıraz daha guclendırelım dedı kullandım 3 ay bıraktım hamıle kaldım malesef gelısmedıgı ıcın dusuk ıle sonuclandı bu ay sonu genetık test sonuclarımı beklıorm korkuyorum acıkcası da ınsallah bısey cıkmaz 1 sene 3 ay oldu evlenelı ilk ay korundum sadece o kadar dusuk olalı 5 ay oldu nerde ıse hıc korunmadım dıyebılırım ama malesef olmuyor
haba canım hadi bakalım yarın büyük gün deseneMerabaa kızlar adetime son 1 gün kaldı
29 kasimm adetimMer
haba canım hadi bakalım yarın büyük gün desene