• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...
Bende 4 yıldır evliyim dr banada pko var diyor ama ben inanmıyorum düzenli olarak adet olabiliyorum ben çok şükür sadece şu son iki aydır birinde 5 gün gecikti birinde 7 gün...
Artık dr.uda bıraktım zaten:))))
Senin adetlerin çok mu düzensizdi..??
merhaba canım bnde de pko var dendi en az 5 doktor ama son gittigim doktor snde pko yok dıo ultrason goruntusunde pko gprunumu var ama bnm adetlerım duzenlı yumurtlama oluyor yumurtam kendılıgınden catlıyor klomenle dha ıyı bır yumurta elde edelım dıye basladık 3 ay kullandım ara verdım o ay ıse gırdım hamıle kaldım ama malesef kı gelısmedı bebegım sonrasında belımden emar cekıldım emarda da pko oldugu yazdı doktoruma gosterdım hayır snde kesınlıkle pko yok dıo bnde sasırdım ne yapacagımı ınan kı

merhaba canım bnde de pko var dendi en az 5 doktor ama son gittigim doktor snde pko yok dıo ultrason goruntusunde pko gprunumu var ama bnm adetlerım duzenlı yumurtlama oluyor yumurtam kendılıgınden catlıyor klomenle dha ıyı bır yumurta elde edelım dıye basladık 3 ay kullandım ara verdım o ay ıse gırdım hamıle kaldım ama malesef kı gelısmedı bebegım sonrasında belımden emar cekıldım emarda da pko oldugu yazdı doktoruma gosterdım hayır snde kesınlıkle pko yok dıo bnde sasırdım ne yapacagımı ınan kı
Bende geçen yıl gittiğim dr pko var demedi hiç.. ama bu yıl gittiğim pko var dedi yumurtalarin büyümüyor dedi.. dr.u bıraktım ben zaten ama yumurtlama testi yaptım yumurtluyorum oyüzden gidesim gelmiyor artık dr.a
Ben 3 ay ebeye gittim doktorların anlamadığını ebe ilk gidişimde anladı...

kızlar ovülasyon testimde bugün iki çizgide aynı koyulukta. dün ve bugün sünen bir akıntım oldu. dün ailemin yanında olduğum için değerlendiremedik. bu akşam geç olmaz değilmi

Canm bende de polikistik görünüm var uktrasonda ama benimde adetlerim düzneli yımurtam kaliteli değil ben klomen kullandgm ilk ay hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim o yüzden ilk etapta yumurtayı kaliteli yapmak için bişeyler yapmak lazım

Hay
kızlar ovülasyon testimde bugün iki çizgide aynı koyulukta. dün ve bugün sünen bir akıntım oldu. dün ailemin yanında olduğum için değerlendiremedik. bu akşam geç olmaz değilmi
r canım degerlendir bugün ve yarını

Soğan suyu yapıyorum ben o yüzden bugün 7.günüm soğan suyunda bakalım hormonlarımı düşürecek Mi fsh lh eger düşerse size de yazarım burdan

Bende geçen yıl gittiğim dr pko var demedi hiç.. ama bu yıl gittiğim pko var dedi yumurtalarin büyümüyor dedi.. dr.u bıraktım ben zaten ama yumurtlama testi yaptım yumurtluyorum oyüzden gidesim gelmiyor artık dr.a
Ben 3 ay ebeye gittim doktorların anlamadığını ebe ilk gidişimde anladı...
ebe ne dedi peki sana?

Canm bende de polikistik görünüm var uktrasonda ama benimde adetlerim düzneli yımurtam kaliteli değil ben klomen kullandgm ilk ay hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim o yüzden ilk etapta yumurtayı kaliteli yapmak için bişeyler yapmak lazım
bende yumurtlama sorunu yok tstler yapıldı doktorum sadece yumurtanın kalıtesını bıraz daha guclendırelım dedı kullandım 3 ay bıraktım hamıle kaldım malesef gelısmedıgı ıcın dusuk ıle sonuclandı bu ay sonu genetık test sonuclarımı beklıorm korkuyorum acıkcası da ınsallah bısey cıkmaz 1 sene 3 ay oldu evlenelı ilk ay korundum sadece o kadar dusuk olalı 5 ay oldu nerde ıse hıc korunmadım dıyebılırım ama malesef olmuyor

Kızlar doktordan geldim şimdi. Bu ay ilk defa klomen kullanmıştım. Olması gerelenden fazla tepki vermiş. Fazla büyümüş dedi. Sorun olur mu dedim olmaz dedi. Çarşamba günü çatlatma iğnesi yapılcak. Rabbim verir inşallah

ebe ne dedi peki sana?
Rahim ve göbek kaymasını olduğunu söyledi canım yerine getirdi... çok zayıftım kilo almaya başladım ilişki anımda karın ağrım oluyordu oda geçti... bide ne kadar uzun süre yatarsam yatayım sperm anında geri geliyordu artık oda düzeldi çok şükür ama 3 aydır gitmeme rağmen hamile kalamadım olsun en azından gelişme var inşallah bu ay güzel haberler veririm...

Kızlar doktordan geldim şimdi. Bu ay ilk defa klomen kullanmıştım. Olması gerelenden fazla tepki vermiş. Fazla büyümüş dedi. Sorun olur mu dedim olmaz dedi. Çarşamba günü çatlatma iğnesi yapılcak. Rabbim verir inşallah
Çatlamadıysa iğne ol canım sorun olmaz çatlar sonra benimkiletden biri iğneye ragmen catlamamıstı yinede sıkıntı olmamıstı

bende yumurtlama sorunu yok tstler yapıldı doktorum sadece yumurtanın kalıtesını bıraz daha guclendırelım dedı kullandım 3 ay bıraktım hamıle kaldım malesef gelısmedıgı ıcın dusuk ıle sonuclandı bu ay sonu genetık test sonuclarımı beklıorm korkuyorum acıkcası da ınsallah bısey cıkmaz 1 sene 3 ay oldu evlenelı ilk ay korundum sadece o kadar dusuk olalı 5 ay oldu nerde ıse hıc korunmadım dıyebılırım ama malesef olmuyor
Bide düşüğün bacagı içerde derler yani daha cabuk hamile kalırsın düşikten sonra derler ama olmayınca olmuyor o söz. Bizi etkilemiyır valla . Millet ilk aydan hamile kalıyor biz yırtınıyoruz olmuyor bu da bu hayattaki sınavımız demek ki . Benimde evleneli 19 ay oldu bir düşük oldu hala bişey yok ne yazık ki

Back