• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aşılama tutmayınca bende çok üzülmüştüm belli etmemeye çalışsam da tüm umutlarım, hayallerim yıkılmıştı ama daha sonra araştırma yapınca aslında aşılamanın tutma olasılığının çok düşük olduğunu öğrendim. yarın ikinci aşılamaya başlamak için hastaneye gideceğim ama umudum olduğu için değil devlet hastanesinde tüp bebek için iki kez aşılama şartı olduğundan.. hakkımızda hayırlısı olur inşallah.. rabbim isteyen herkese nasip etsin :dua:
yaşınız kaç acaba birde sorun ne özel değilse

İnşalla
Sebep bulunmus iste ve cogu kiside olan bir sorun o ignede de hic birsey yok o igne ile gebe kalan cok kisi biliyorum bence de sıkma canini clexane diye bir igne
h ama hep bir sorun cıkıyor 25 yaşındayım daha ya

İnşalla

h ama hep bir sorun cıkıyor 25 yaşındayım daha ya

Olsun gencsin de artik oyle kolay degil maalesef bu isler hamile kalmak da gebelikte sıkınti yasamamak da zor
Eski devirler gibi dusunmemek lazim bu zamanda cevrenden de burdan da biliyorsundur maalesef kolay degil cevre kosullari degisen.genetik yapilar yediklerimiz ictiklerimiz...Her seyin hayırlısi olsun bence sıkma canını...Bu isler zor da olsa bi suru tedavi yontemi de var oyle dusun

KIzlar benimde genetik testimde pıhtılaşmam da sorun olduğu söylendi iğne kullanmam gerekiyormuş hamile olursam :KK43: bu ay cok kötü bir ay geçiriyorum mahvolmuş durumdayım .önce hormonlarımın yükseldiğini öğrendim şimdi de düşük sebebi bulundu iğne olmam gerekecekmiş
Canım en azından sorun belli olmuş sıkma canını bundan sonra hangi yolu izleyeceğini biliyorsun en azından

canlarım lütfen bana yardımcı olun. biraz uzun olacak ama sizlere danışmak istedim. Son adet tarihim 5 ekim. Doktorum bana letu isimli bir ilaç verdi beş gün kullanmamı söyledi. ve düzenli şekilde denedik. kontrole gittigimde yumurtaların istediğimiz boyuta gelmediğini bir dahaki ay deneyebileceğimizi söyledi. bende soğan kürü yaptım. ama midem bulandığı için çok düzenli yapamadım. Normalde adet döngüm 24 gün. bu şartlarda en geç 29 ekim gibi adet olmam lazımdı. fakat adet olmadım. 3 kasımda ilişki oldu. 13 kasımda açık pembe şeklinde leke geldi peçeteye. Ümitlendim yeleşme kanaması mı acaba diye. birkaç kere test yaptım evde. hepsi tek çizgi. iki gündür sol kasığımdan sol bacağıma inen bir ağrım var. yüzümü sivilceler bastı. kan testine gitmek istemiyorum idrarda cift cizgi görmeden ama idrar testi yapmaktan da yoruldum. sabırla okuduğunuz için tesekkürler kızlar. sizce ne olabilir deneyimli ablalarım kardeslerim ?

canlarım lütfen bana yardımcı olun. biraz uzun olacak ama sizlere danışmak istedim. Son adet tarihim 5 ekim. Doktorum bana letu isimli bir ilaç verdi beş gün kullanmamı söyledi. ve düzenli şekilde denedik. kontrole gittigimde yumurtaların istediğimiz boyuta gelmediğini bir dahaki ay deneyebileceğimizi söyledi. bende soğan kürü yaptım. ama midem bulandığı için çok düzenli yapamadım. Normalde adet döngüm 24 gün. bu şartlarda en geç 29 ekim gibi adet olmam lazımdı. fakat adet olmadım. 3 kasımda ilişki oldu. 13 kasımda açık pembe şeklinde leke geldi peçeteye. Ümitlendim yeleşme kanaması mı acaba diye. birkaç kere test yaptım evde. hepsi tek çizgi. iki gündür sol kasığımdan sol bacağıma inen bir ağrım var. yüzümü sivilceler bastı. kan testine gitmek istemiyorum idrarda cift cizgi görmeden ama idrar testi yapmaktan da yoruldum. sabırla okuduğunuz için tesekkürler kızlar. sizce ne olabilir deneyimli ablalarım kardeslerim ?

çok fazla bi bilgim yok ama ilaçları aldığımızda vücudumuza dışarıdan hormon almış oluyoruz ve doğal olarak dengemiz değişiyo. eğer şikayetleriniz çok rahatsız ediciyse doktorunuzla görüşün derim..

Kızlar pazar günü klomen kullanmaya başlamıştım. Yarın bitecek kutu. Bugün doktor randevum var. Neye bakılacak hangi durumda olması gerekiyor bilen var mı

Kızlar bu aralar kendi derdimden cok fazla bakamıyorum topiğe inşallah her biriniz bu yıl içinde şu son ay içinde hamiş kalırsınız benim sıkıntılı allah hepimizin yardımcısı olsun

Back