Canım testlerde sıkıntı görünmüyor demişti doktor bnde özellikle ona bakmadım açıkçası.Kızlar kimsenin fsh lh yüksek değil heralde burda ?
Benimde azalıyr ama hersey allahtan napalım bizimde hayattaki çekeceğimiz şey buymus buna baska yapacak bisey yok hersey allahtan ya ne kadar yırtınsakdaCanım testlerde sıkıntı görünmüyor demişti doktor bnde özellikle ona bakmadım açıkçası.
Muayenede polip tespit edildi. Önümüzdeki ay o alıncak. O ay gebelik olmuyormuş.. benim ümidim azalıyor giderek
MaleseffKızlar henüz topikte hamilelik müjdesi yok galiba
Ben de pko var. 4 yıldır bir sürü tedavi denedik . En son 2 ay klomen kullandım sonra soğan kürü yaptım. Soğan küründen sonra bir ay daha klomen kullandım. Çatlatma iğnesi de kullandık o ay kimyasal gebelik yaşadım sonuç hüsran. Ama Sonra yumurta geliştirici iğnelere başlıcaktık ki dr um yurt dışına çıktı. Kontrole gidemedim. Doktorum da bu ay ilaçsız kendi halinizde takılın dedi. Aylardır folik asit de kullandığım için onu bile kullanma dedi. Ve tedaviye ara verdiğimiz ayda hamile kaldım. O yüzden hiç umutsuzluğa düşmeyin. Ben regl olmayı bekliyordum ki tedaviye başlayalım ama kısmetSOğan küründen memnun kalan oldu mu kızlar sonucları ne oldu
Benim 4 gün kaldiPufff hepimiz aralığa kaldık yani
Benimde 29 kasimm kızlar bugün çok minnacık bi kahverengi leke gördüm önceden 15 gün öncesinden başlardı adet sancilarim su an çok az var arada geliyo ağrı sürekli agrimiyo karnım göğüslerime arada sancı giriyor hassas değiller sivilcelerim olurdu su an yok anlamadım gitti inşallah hamileyizdir kızlarrrPufff hepimiz aralığa kaldık yani
Benim yumurtalıgim tembel calisiyo ama doktor düzelir dedi 1 aralık da kontrolum var adetimin 3.gunu gidicem ama inşallah adet olmamBen de pko var. 4 yıldır bir sürü tedavi denedik . En son 2 ay klomen kullandım sonra soğan kürü yaptım. Soğan küründen sonra bir ay daha klomen kullandım. Çatlatma iğnesi de kullandık o ay kimyasal gebelik yaşadım sonuç hüsran. Ama Sonra yumurta geliştirici iğnelere başlıcaktık ki dr um yurt dışına çıktı. Kontrole gidemedim. Doktorum da bu ay ilaçsız kendi halinizde takılın dedi. Aylardır folik asit de kullandığım için onu bile kullanma dedi. Ve tedaviye ara verdiğimiz ayda hamile kaldım. O yüzden hiç umutsuzluğa düşmeyin. Ben regl olmayı bekliyordum ki tedaviye başlayalım ama kısmet
Ben de de vardı. Yumurta tembelliği. Pko. Rahim tersliği... herşey üst üsteydi yaniBenim yumurtalıgim tembel calisiyo ama doktor düzelir dedi 1 aralık da kontrolum var adetimin 3.gunu gidicem ama inşallah adet olmam
Keseyi gördük Çarşamba günü. Bakalım inşallah 2 hafta sonra kalp atışı için gidicem. Bu arada bir de kan pıhtılaşması var bende . Yani Yok yok. Ama rabbim ol deyince oluyorHadiyaa şimdi varmı bebegin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?