Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kimsenin fsh lh yüksek değil heralde burda ?

Kızlar kimsenin fsh lh yüksek değil heralde burda ?
Canım testlerde sıkıntı görünmüyor demişti doktor bnde özellikle ona bakmadım açıkçası.

Muayenede polip tespit edildi. Önümüzdeki ay o alıncak. O ay gebelik olmuyormuş.. benim ümidim azalıyor giderek

Benimde azalıyr ama hersey allahtan napalım bizimde hayattaki çekeceğimiz şey buymus buna baska yapacak bisey yok hersey allahtan ya ne kadar yırtınsakda

Ben yine de bat sayacagım bat 17 aralık inşallah yeni yıla girmeden güzel haberler alırım rabbimden

SOğan küründen memnun kalan oldu mu kızlar sonucları ne oldu

Benimde 29 kasimm kızlar bugün çok minnacık bi kahverengi leke gördüm önceden 15 gün öncesinden başlardı adet sancilarim su an çok az var arada geliyo ağrı sürekli agrimiyo karnım göğüslerime arada sancı giriyor hassas değiller sivilcelerim olurdu su an yok anlamadım gitti inşallah hamileyizdir kızlarrr

SOğan küründen memnun kalan oldu mu kızlar sonucları ne oldu
Ben de pko var. 4 yıldır bir sürü tedavi denedik . En son 2 ay klomen kullandım sonra soğan kürü yaptım. Soğan küründen sonra bir ay daha klomen kullandım. Çatlatma iğnesi de kullandık o ay kimyasal gebelik yaşadım sonuç hüsran. Ama Sonra yumurta geliştirici iğnelere başlıcaktık ki dr um yurt dışına çıktı. Kontrole gidemedim. Doktorum da bu ay ilaçsız kendi halinizde takılın dedi. Aylardır folik asit de kullandığım için onu bile kullanma dedi. Ve tedaviye ara verdiğimiz ayda hamile kaldım. O yüzden hiç umutsuzluğa düşmeyin. Ben regl olmayı bekliyordum ki tedaviye başlayalım ama kısmet

Pufff hepimiz aralığa kaldık yani
Benimde 29 kasimm kızlar bugün çok minnacık bi kahverengi leke gördüm önceden 15 gün öncesinden başlardı adet sancilarim su an çok az var arada geliyo ağrı sürekli agrimiyo karnım göğüslerime arada sancı giriyor hassas değiller sivilcelerim olurdu su an yok anlamadım gitti inşallah hamileyizdir kızlarrr

Benim yumurtalıgim tembel calisiyo ama doktor düzelir dedi 1 aralık da kontrolum var adetimin 3.gunu gidicem ama inşallah adet olmam

Benim yumurtalıgim tembel calisiyo ama doktor düzelir dedi 1 aralık da kontrolum var adetimin 3.gunu gidicem ama inşallah adet olmam
Ben de de vardı. Yumurta tembelliği. Pko. Rahim tersliği... herşey üst üsteydi yani
Daha önce bir Mol gebelik ( üzün gebeliği) bir gelişim durması sebebiyle 2 kürtaj bir de kimyasal gebelik yaşadım.

Hadiyaa şimdi varmı bebegin
Keseyi gördük Çarşamba günü. Bakalım inşallah 2 hafta sonra kalp atışı için gidicem. Bu arada bir de kan pıhtılaşması var bende . Yani Yok yok. Ama rabbim ol deyince oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…