• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de pko var. 4 yıldır bir sürü tedavi denedik . En son 2 ay klomen kullandım sonra soğan kürü yaptım. Soğan küründen sonra bir ay daha klomen kullandım. Çatlatma iğnesi de kullandık o ay kimyasal gebelik yaşadım sonuç hüsran. Ama Sonra yumurta geliştirici iğnelere başlıcaktık ki dr um yurt dışına çıktı. Kontrole gidemedim. Doktorum da bu ay ilaçsız kendi halinizde takılın dedi. Aylardır folik asit de kullandığım için onu bile kullanma dedi. Ve tedaviye ara verdiğimiz ayda hamile kaldım. O yüzden hiç umutsuzluğa düşmeyin. Ben regl olmayı bekliyordum ki tedaviye başlayalım ama kısmet :KK66:
Maşallah canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...
Bende 4 yıldır evliyim dr banada pko var diyor ama ben inanmıyorum düzenli olarak adet olabiliyorum ben çok şükür sadece şu son iki aydır birinde 5 gün gecikti birinde 7 gün...
Artık dr.uda bıraktım zaten:))))
Senin adetlerin çok mu düzensizdi..??

20171124_201804.jpg kızlae erken gebelik testim adete 3 gun var ne diyorsunuz ???

Merhaba kızlar,
Benim de bata 4 gün kaldı, bu ay ilk denememiz. Dün normal hamilelik testi yaptım ve negatif çıktı. Ovulasyon testleri erken gösteriyor diyenler var diye bugün onu denedim ve hayalet çizgi çıktı. Bi anlamı olabilir mi?

Merhaba kızlar,
Benim de bata 4 gün kaldı, bu ay ilk denememiz. Dün normal hamilelik testi yaptım ve negatif çıktı. Ovulasyon testleri erken gösteriyor diyenler var diye bugün onu denedim ve hayalet çizgi çıktı. Bi anlamı olabilir mi?
Benimde 4 gün var

Evet silik çizgi ama baya silik :)

Sizde bir belirti var mı?
Bi kaç gün sonra tekrarla bnce canım:) bnce çok yeni daha bnde su an acayip usuyorum sol kasığımda atmalar var adet san cim hiç yok göğüs ağrım yok normalde her ikiside olurdu hayırlısı olsnya bekliyorum isde :))

Merhaba kızlar,
Ovulasyon testlerinde her zaman cift çizgi çıkar zaten...

Back