- 8 Ağustos 2017
- 442
- 174
- 18
yaşınız kaç acaba birde sorun ne özel değilseaşılama tutmayınca bende çok üzülmüştüm belli etmemeye çalışsam da tüm umutlarım, hayallerim yıkılmıştı ama daha sonra araştırma yapınca aslında aşılamanın tutma olasılığının çok düşük olduğunu öğrendim. yarın ikinci aşılamaya başlamak için hastaneye gideceğim ama umudum olduğu için değil devlet hastanesinde tüp bebek için iki kez aşılama şartı olduğundan.. hakkımızda hayırlısı olur inşallah.. rabbim isteyen herkese nasip etsin
h ama hep bir sorun cıkıyor 25 yaşındayım daha yaSebep bulunmus iste ve cogu kiside olan bir sorun o ignede de hic birsey yok o igne ile gebe kalan cok kisi biliyorum bence de sıkma canini clexane diye bir igne
İnşalla
h ama hep bir sorun cıkıyor 25 yaşındayım daha ya
Canım en azından sorun belli olmuş sıkma canını bundan sonra hangi yolu izleyeceğini biliyorsun en azındanKIzlar benimde genetik testimde pıhtılaşmam da sorun olduğu söylendi iğne kullanmam gerekiyormuş hamile olursambu ay cok kötü bir ay geçiriyorum mahvolmuş durumdayım .önce hormonlarımın yükseldiğini öğrendim şimdi de düşük sebebi bulundu iğne olmam gerekecekmiş
yaşınız kaç acaba birde sorun ne özel değilse
allah yardımcınız olsun.30 yaşındayım cnm.. tüplerden birinin içinde kist olduğu için alındı, tek tüpüm var yani :)
Aminn.. hepimizin inşallah :)allah yardımcınız olsun.
canlarım lütfen bana yardımcı olun. biraz uzun olacak ama sizlere danışmak istedim. Son adet tarihim 5 ekim. Doktorum bana letu isimli bir ilaç verdi beş gün kullanmamı söyledi. ve düzenli şekilde denedik. kontrole gittigimde yumurtaların istediğimiz boyuta gelmediğini bir dahaki ay deneyebileceğimizi söyledi. bende soğan kürü yaptım. ama midem bulandığı için çok düzenli yapamadım. Normalde adet döngüm 24 gün. bu şartlarda en geç 29 ekim gibi adet olmam lazımdı. fakat adet olmadım. 3 kasımda ilişki oldu. 13 kasımda açık pembe şeklinde leke geldi peçeteye. Ümitlendim yeleşme kanaması mı acaba diye. birkaç kere test yaptım evde. hepsi tek çizgi. iki gündür sol kasığımdan sol bacağıma inen bir ağrım var. yüzümü sivilceler bastı. kan testine gitmek istemiyorum idrarda cift cizgi görmeden ama idrar testi yapmaktan da yoruldum. sabırla okuduğunuz için tesekkürler kızlar. sizce ne olabilir deneyimli ablalarım kardeslerim ?
Rabbim hayırlısıyla gönlünüzdekini yaşamayı nasip etsinkızlar son 8 gün dua edin bana :) gögüslerim de cok acı ve agrı var
amin inş hepimize :)Rabbim hayırlısıyla gönlünüzdekini yaşamayı nasip etsin
kızlar son 8 gün dua edin bana :) gögüslerim de cok acı ve agrı var
benim de karnımda asırı şişlik varInsallah canım ya benim de son 5 gün bakalim karin ve kasik agrim goguslerimde hasassiyet acı sık idrara gitme hazimsizlik hepsi var ama adet oncesi belirtileri iste ben abartiyorum
benim de karnımda asırı şişlik var
aynen öyle kuzumBenim de ya ...Hepimiz beklemekten baska care olmadigini biliyoruz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?