Anlatamamışım canım. Geçen sene haziran ayında dış gebelik yaşadım. 6 ay korundum. Yaklaşık bir yıldır da bebeğimiz olsun diye uğraşıyoruz. Dün regl olmam gerekiyordu olmadım. Bir yanım hemen test yap diyor bir yanım 4 5 gün bekle diyor. Sizce ne yapmalıyımBişey anlamadım canım ne demek istiyorsun??
Bence biraz daha bekle canımAnlatamamışım canım. Geçen sene haziran ayında dış gebelik yaşadım. 6 ay korundum. Yaklaşık bir yıldır da bebeğimiz olsun diye uğraşıyoruz. Dün regl olmam gerekiyordu olmadım. Bir yanım hemen test yap diyor bir yanım 4 5 gün bekle diyor. Sizce ne yapmalıyım
Kac aydir deniyorsunuz canim? Benim onikinci ayim gecen ay kimyasal oldu. Bugun yumurtlamanin onuncu gunu Sabah yaptigim testte dort saat sonra ikinci cizgi cikti kafam karisti ki sormaEvet canım benimde ilk olacak inşallah
Aynen tatlim bekliycem biraz zaten 4 günlüğüne tatile çıkıyorum bu gece kafamı dağıtıcam yani takmamaya çalışıyorum inşallah güzel haberlerle dönerim hepimiz mutlu haberler veririzİnşallah canım bende öyleyim ama korkuyorum psikolojiktir diye 1 hafta bekle emin ol ondan sonra yap
Seni okadar iyi anliyorum ki bende oyleyim
Evet tatlım benimde ilk olucak inşallah güzel haberler veririz hepimiz
Bende 31 yasindayim kizlar sizinde ilk bebek mi????
Benim 15 ay oldu nerdeyseKac aydir deniyorsunuz canim? Benim onikinci ayim gecen ay kimyasal oldu. Bugun yumurtlamanin onuncu gunu Sabah yaptigim testte dort saat sonra ikinci cizgi cikti kafam karisti ki sorma
İnşallah canımAynen tatlim bekliycem biraz zaten 4 günlüğüne tatile çıkıyorum bu gece kafamı dağıtıcam yani takmamaya çalışıyorum inşallah güzel haberlerle dönerim hepimiz mutlu haberler veririz
Bir kaç gün bekle canım hemen yapma...Anlatamamışım canım. Geçen sene haziran ayında dış gebelik yaşadım. 6 ay korundum. Yaklaşık bir yıldır da bebeğimiz olsun diye uğraşıyoruz. Dün regl olmam gerekiyordu olmadım. Bir yanım hemen test yap diyor bir yanım 4 5 gün bekle diyor. Sizce ne yapmalıyım
Sanırım hepimiz böyleyiz ama bu günler geçecek inşallah canım bende 32 yaşındayım oyüzden acele ediyorum galiba keşke daha erken evlenseymişim bilseydim ah bilseydimmSeni okadar iyi anliyorum ki bende oyleyim
Bende 31 yasindayim kizlar sizinde ilk bebek mi????
Evet ama düşük yaptım benSen ikinci için mi uğraşıyorsun canım?? Akıntında mı yoktu 2 gün var akıntı olmayınca tamamen adet olmaya odaklandım..
Öyle düşünme bence en güzel yaşta evlenmişiz mantıklıyız en azından bebek konusunda da asla karamsar olma bizden çok genç olanların da olmayabiliyorhatta bizden yaşlıların da olabiliyorSanırım hepimiz böyleyiz ama bu günler geçecek inşallah canım bende 32 yaşındayım oyüzden acele ediyorum galiba keşke daha erken evlenseymişim bilseydim ah bilseydimm
Stresten ve beslenmeden benceEvet yaşla aslında çok ilgisi Yok o yüzden karamsar olmayın bu bebek olmamama işi çok arttı önceden kim evlenirse hemen olurdu şimdi kolay kolay kimsenin bebeği olmuyor
Ondan mı neden bilmiyorum ama benim çalıştım yerde 3 4 kişinin daha olmuyor bekle allah bekle onlarda Benim gbi .Stresten ve beslenmeden bence
Benimde bir arkadaşım var onunda olmuyor benimde hatta birde ablamız var 3. Yü istiyor onunda olmadı geçen ay kimyasal gebeliği oldu hergün soruyorlar bana var mı bir şey diyeOndan mı neden bilmiyorum ama benim çalıştım yerde 3 4 kişinin daha olmuyor bekle allah bekle onlarda Benim gbi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?