• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar benim bat 17 kasım beklemedeyim ama iki gündür çok hastayım alerjik astım var bende hapşırık öksürük ne ararsan var belki bebek vardır diye ilaçta içemiyorum.Sizce etkiler mi çocuğun tutunmasını falan çok stres oldum :KK43:Bide su gibi akıntım var olmazdı hiç böyle yaşayan var mı bu durumu?
Canım ilaçlar etkiliyor içme bişey hele ki antibiyotik ve türevi . Nane limon bitkisel şeylerle idare et

Insallah sende hamilesindir tatlim Allahim isteyen herkese versin hepimize versin bu duyguyu bizde yasayalim bebislerimize aldigimiz kiyafetleri gosterelim burdan
Amin canım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde olsunlar da beklememiz gerekiyorsa bekleriz napalım

Benzer ilaçlar zaten canım ama benim ilacım biteli bir hafta oldu
Aynen öyle kendime ayın 16 sına kadar süre verdim o zamana kadar adet olmazsam test yapıcam o güne kadar sağlıklı beslenmeye devam dikkat etmeye devam bakalım neler olacak

Aynen öyle kendime ayın 16 sına kadar süre verdim o zamana kadar adet olmazsam test yapıcam o güne kadar sağlıklı beslenmeye devam dikkat etmeye devam bakalım neler olacak
Evet canım beklicez mecbur hayırlısı artık

Kızlar merhaba. Bir buçuk sene önce bir dış gebelik geçirdim. Bir yışdor da kprunmuyorum. Dün adet olmam gerekiyordu hala olmadım. Göğüslerim acıyor akıntım var ama hiç eöim değilim test konusunda. Cumaya kadar bekleyeyim diyorum. Siz olsanız ne yapardımız

Kızlar merhaba. Bir buçuk sene önce bir dış gebelik geçirdim. Bir yışdor da kprunmuyorum. Dün adet olmam gerekiyordu hala olmadım. Göğüslerim acıyor akıntım var ama hiç eöim değilim test konusunda. Cumaya kadar bekleyeyim diyorum. Siz olsanız ne yapardımız
Bişey anlamadım canım ne demek istiyorsun??

Günaydın kızlar bata son 3 gün hala bi belirti yok her ay belirti sandığım şeyler yine devam ediyor. Dün akşam eşimin kuzeninin hamilelik haberini aldık 3 ay oldu evleneli... Duyduğum anki hislerimi anlatamam ama biliyorum siz anlarsınız kayınvaldemin evindeydik tam yemeğe oturmuştuk yani o an sanki birinin ölüm haberini almış gibi bişey oturdu içime boğazım düğümlendi ne yemeğe devam edebildim ne sofradan kalkabildim yanlış anlamasınlar diye neyseki eşim anladı çok fazla oturmadık zaten eve giderken arabada kendimi bıraktım ve bütün gece ağladım ilk defa eşimin yanında ağladım o da çok üzüldü ama bütün akşam zor tutmuştum kendimi tabiki onun adına çok sevindim ama bende 3 ay sonra hamile kalmıştım ve kaybettim üstünden bi sene geçti hala bekliyorum umudumu kaybediyorum sanki bilmiyorum dünki haberebukadar ağlamak sağlıklı bi durum değil sanırım hç iyi değilim :KK43:(( çok uzattım kusura bakmayın

Seni okadar iyi anliyorum ki bende oyleyim :(

Yasim 32 artik beklemek istemiyorum biran once bebis istiyorum Allahim lütfen yarabbim duy sesimizi

Benimde 32 :) hayırlısı canım
Bende 31 yasindayim kizlar sizinde ilk bebek mi????

Back