• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bişey anlamadım canım ne demek istiyorsun??
Anlatamamışım canım. Geçen sene haziran ayında dış gebelik yaşadım. 6 ay korundum. Yaklaşık bir yıldır da bebeğimiz olsun diye uğraşıyoruz. Dün regl olmam gerekiyordu olmadım. Bir yanım hemen test yap diyor bir yanım 4 5 gün bekle diyor. Sizce ne yapmalıyım

Anlatamamışım canım. Geçen sene haziran ayında dış gebelik yaşadım. 6 ay korundum. Yaklaşık bir yıldır da bebeğimiz olsun diye uğraşıyoruz. Dün regl olmam gerekiyordu olmadım. Bir yanım hemen test yap diyor bir yanım 4 5 gün bekle diyor. Sizce ne yapmalıyım
Bence biraz daha bekle canım

Evet canım benimde ilk olacak inşallah
Kac aydir deniyorsunuz canim? Benim onikinci ayim gecen ay kimyasal oldu. Bugun yumurtlamanin onuncu gunu Sabah yaptigim testte dort saat sonra ikinci cizgi cikti kafam karisti ki sorma :(

İnşallah canım bende öyleyim ama korkuyorum psikolojiktir diye 1 hafta bekle emin ol ondan sonra yap
Aynen tatlim bekliycem biraz zaten 4 günlüğüne tatile çıkıyorum bu gece kafamı dağıtıcam yani takmamaya çalışıyorum inşallah güzel haberlerle dönerim hepimiz mutlu haberler veririz

Bir kaç gün bekle canım hemen yapma...

Seni okadar iyi anliyorum ki bende oyleyim :KK43:

Bende 31 yasindayim kizlar sizinde ilk bebek mi????
Sanırım hepimiz böyleyiz ama bu günler geçecek inşallah canım bende 32 yaşındayım oyüzden acele ediyorum galiba keşke daha erken evlenseymişim bilseydim ah bilseydimm

Sanırım hepimiz böyleyiz ama bu günler geçecek inşallah canım bende 32 yaşındayım oyüzden acele ediyorum galiba keşke daha erken evlenseymişim bilseydim ah bilseydimm
Öyle düşünme bence en güzel yaşta evlenmişiz mantıklıyız en azından bebek konusunda da asla karamsar olma bizden çok genç olanların da olmayabiliyorhatta bizden yaşlıların da olabiliyor

Evet yaşla aslında çok ilgisi Yok o yüzden karamsar olmayın bu bebek olmamama işi çok arttı önceden kim evlenirse hemen olurdu şimdi kolay kolay kimsenin bebeği olmuyor

Valla kızlar canım o kadar yanıyor ki heralde benim. Bu ayda olmadı içim böyle değişik ya ağlayasın geliyor zamanda gecmiyor olacaksam olayım adet bir an önce beklemek zorlaşıyor çünkü vakit gecmiyor geçse ne olacak yine adet olacam yine sil baştan bir ay daha bekle allahım sen yardım et duy sesimi psikolojim de yer kalmadı artık. Kaldıramıyorum

Ondan mı neden bilmiyorum ama benim çalıştım yerde 3 4 kişinin daha olmuyor bekle allah bekle onlarda Benim gbi .
Benimde bir arkadaşım var onunda olmuyor benimde hatta birde ablamız var 3. Yü istiyor onunda olmadı geçen ay kimyasal gebeliği oldu hergün soruyorlar bana var mı bir şey diye

Mesela test yapmıcam dıyorum hiç kafamda yokken test yapıyorum 3-5 gün. Var yada geçti ovülasyona göre ama negatif çıktı test moralim bozuldu keşke böyle imkanımız olmasa elimizde şimdi moralim aşırı derecede bozuk gerçi üç beş gün kala çıkmayabilir de işte beyin kabullenemiyor

Back