Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ilaçlar etkiliyor içme bişey hele ki antibiyotik ve türevi . Nane limon bitkisel şeylerle idare et

Insallah sende hamilesindir tatlim Allahim isteyen herkese versin hepimize versin bu duyguyu bizde yasayalim bebislerimize aldigimiz kiyafetleri gosterelim burdan
Amin canım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde olsunlar da beklememiz gerekiyorsa bekleriz napalım

Benzer ilaçlar zaten canım ama benim ilacım biteli bir hafta oldu
Aynen öyle kendime ayın 16 sına kadar süre verdim o zamana kadar adet olmazsam test yapıcam o güne kadar sağlıklı beslenmeye devam dikkat etmeye devam bakalım neler olacak

Aynen öyle kendime ayın 16 sına kadar süre verdim o zamana kadar adet olmazsam test yapıcam o güne kadar sağlıklı beslenmeye devam dikkat etmeye devam bakalım neler olacak
Evet canım beklicez mecbur hayırlısı artık

Kızlar merhaba. Bir buçuk sene önce bir dış gebelik geçirdim. Bir yışdor da kprunmuyorum. Dün adet olmam gerekiyordu hala olmadım. Göğüslerim acıyor akıntım var ama hiç eöim değilim test konusunda. Cumaya kadar bekleyeyim diyorum. Siz olsanız ne yapardımız

Bişey anlamadım canım ne demek istiyorsun??

Seni okadar iyi anliyorum ki bende oyleyim

Yasim 32 artik beklemek istemiyorum biran once bebis istiyorum Allahim lütfen yarabbim duy sesimizi

Benimde 32 :) hayırlısı canım
Bende 31 yasindayim kizlar sizinde ilk bebek mi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…