Ben istesemde yapamıyorum eşimle gidip almam lazım çarşı uzak bize o da almıyor bekle 1 hafta geçsin kan testi yaptırız hastanede diyorMesela test yapmıcam dıyorum hiç kafamda yokken test yapıyorum 3-5 gün. Var yada geçti ovülasyona göre ama negatif çıktı test moralim bozuldu keşke böyle imkanımız olmasa elimizde şimdi moralim aşırı derecede bozuk gerçi üç beş gün kala çıkmayabilir de işte beyin kabullenemiyor
Banada bide düşük yaptım be kardeşim su saçma soruyu bana ne dıyor sorarsınız insanlar o kadar kötü ki belkide allah. Bu kötüleri görmem için henüz vermiyor bebeğimi bana diyorumBenimde bir arkadaşım var onunda olmuyor benimde hatta birde ablamız var 3. Yü istiyor onunda olmadı geçen ay kimyasal gebeliği oldu hergün soruyorlar bana var mı bir şey diye
Böyle düşünme canım sakin ol zamanı gelince hepimizin olacak ben inanıyorum haklısın beklemek zor ama elimizden gelen başka ne var kiValla kızlar canım o kadar yanıyor ki heralde benim. Bu ayda olmadı içim böyle değişik ya ağlayasın geliyor zamanda gecmiyor olacaksam olayım adet bir an önce beklemek zorlaşıyor çünkü vakit gecmiyor geçse ne olacak yine adet olacam yine sil baştan bir ay daha bekle allahım sen yardım et duy sesimi psikolojim de yer kalmadı artık. Kaldıramıyorum
En iyisi varya ben alıyorum netten elimde oluyor keşke olmasa valla ya şimdi vakit hiç geçmez nasıl olsa adet olcam beklentisi ne zman olcam hadi olayım da yeni ay başlasın bir an önce dıyorumBen istesemde yapamıyorum eşimle gidip almam lazım çarşı uzak bize o da almıyor bekle 1 hafta geçsin kan testi yaptırız hastanede diyor
Hergün mesaj atıyor bana ablam var mı bulantın filan belin ağrıyor mu diye sürekli böyle soruyor sinir oluyorum bana korunuyoruz dedi geçen hafta bu haftada hamile olabilirim diyor ay birde bunlarla uğraşıyorum kocaman kadın her gün bana soruyor amaç ne anlamadım yaniBanada bide düşük yaptım be kardeşim su saçma soruyu bana ne dıyor sorarsınız insanlar o kadar kötü ki belkide allah. Bu kötüleri görmem için henüz vermiyor bebeğimi bana diyorum
Alma canım parana yazık strese de giriyorsun boşverEn iyisi varya ben alıyorum netten elimde oluyor keşke olmasa valla ya şimdi vakit hiç geçmez nasıl olsa adet olcam beklentisi ne zman olcam hadi olayım da yeni ay başlasın bir an önce dıyorum
Hayırlısı olsun canım üzülmeVe kan testi yaptırdım negatif...
Öyle bn hamile kaldım an yaptıgım teste inanamadım da kaç kişiye sordum doğru mu bu test diye aman dedim yap gitsin nasıl olsa negatif çıkacak sonra bi baktım çift çizgi ağlamaktan gözlerim şişmişti mutluluktan o an sanki yeniden doğmuştum hayatımı ona adamıştım herşeyimi ama olmadı gitti beni bıraktı onkadar kötü bir şey ki rabbim kimseye evlat acısı vermesinBöyle düşünme canım sakin ol zamanı gelince hepimizin olacak ben inanıyorum haklısın beklemek zor ama elimizden gelen başka ne var ki
Amin canım yine olur üzülmeÖyle bn hamile kaldım an yaptıgım teste inanamadım da kaç kişiye sordum doğru mu bu test diye aman dedim yap gitsin nasıl olsa negatif çıkacak sonra bi baktım çift çizgi ağlamaktan gözlerim şişmişti mutluluktan o an sanki yeniden doğmuştum hayatımı ona adamıştım herşeyimi ama olmadı gitti beni bıraktı onkadar kötü bir şey ki rabbim kimseye evlat acısı vermesin
Doktora gittin mi canımNeden olmuyor bilmiyorum geçen sene Aralık ayından beri deniyoruz.. Hayırlısı bu muhakkak ancak üzülüyor insan...
Ah canım seni çok iyi anlıyorum üzülme desem bile bana sen ne diyorsun diyebilirsin benim negatif çıkınca dünyadan soğutuyorum kendimi kafamı yorganın altına gömesim hiç çıkmayasım hunharca ağlayasın geliyorVe kan testi yaptırdım negatif...
gitmedim canım , gideceğimDoktora gittin mi canım
Aynen ben de çok üzgünüm canım. .Ah canım seni çok iyi anlıyorum üzülme desem bile bana sen ne diyorsun diyebilirsin benim negatif çıkınca dünyadan soğutuyorum kendimi kafamı yorganın altına gömesim hiç çıkmayasım hunharca ağlayasın geliyor
Insallah canim gececek :) ben erken evlendim aslinda ama cocuk yapmadik bazen bende diyorum keske o kadar zaman korunmasaydik diye ama sonrada diyorum bakacak durumumuz yoktu hazir degildik.. Hersey vaktini bekler canim bizimde anne olma zamanimz gelecek.. 30 ustu olunca ister istemez yasa takiliyoruz ama okadar cok ki bizim gibi olan benim universteden liseden bir suru arkadasim daha bekarSanırım hepimiz böyleyiz ama bu günler geçecek inşallah canım bende 32 yaşındayım oyüzden acele ediyorum galiba keşke daha erken evlenseymişim bilseydim ah bilseydimm
Git canım mutlaka belki çok basit bir sebebi vardır diğer ay hemen olurgitmedim canım , gideceğim
Aynen ben de çok üzgünüm canım. .
Valla kızlar canım o kadar yanıyor ki heralde benim. Bu ayda olmadı içim böyle değişik ya ağlayasın geliyor zamanda gecmiyor olacaksam olayım adet bir an önce beklemek zorlaşıyor çünkü vakit gecmiyor geçse ne olacak yine adet olacam yine sil baştan bir ay daha bekle allahım sen yardım et duy sesimi psikolojim de yer kalmadı artık. Kaldıramıyorum
İnşallah canımGit canım mutlaka belki çok basit bir sebebi vardır diğer ay hemen olur
İnşallahİnşallah canım
Hemde nasil uzuluyor ama elden gelen bisey yok isteNeden olmuyor bilmiyorum geçen sene Aralık ayından beri deniyoruz.. Hayırlısı bu muhakkak ancak üzülüyor insan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?