- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
Günün mü geçti canımBenim normal olarak adetim 3 gün sürer bugün 2. gün ve hala bişey yok acaip heyecan yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günün mü geçti canımBenim normal olarak adetim 3 gün sürer bugün 2. gün ve hala bişey yok acaip heyecan yaptım
Evet tatlim 2. günüm ama tık yokGünün mü geçti canım
Ovülasyonlar bizi yanılttı bildiğin ya innovita varya ben onla takip ettim ama daha etmem en güzel tali doktora gideceksin yumurtlama olmuşum ne durumda yumurta ona baktıracaksın yoksa böyle şaşkın bir şekilde beklemek zorunda kalıyoruz . Baya fark atıyor üstelik .Benimde aynı böyle ovulasyona göre 8 kasımdı ama bat ı bekliyorum işte
Canım benimkini doktor takip etti onun söylediğine göre söylüyorum ben o ovulasyon testini bende kullandım ama pek sağlıklı gelmedi bana testler biraz fazla hassas sanırımOvülasyonlar bizi yanılttı bildiğin ya innovita varya ben onla takip ettim ama daha etmem en güzel tali doktora gideceksin yumurtlama olmuşum ne durumda yumurta ona baktıracaksın yoksa böyle şaşkın bir şekilde beklemek zorunda kalıyoruz . Baya fark atıyor üstelik .
Bosver canım sen yine ağır iş falan yapma kendini hazırla da bu duruma karşı önlemini al .bebek varsa onu korumuş ol. Yediğine içtiğine dikkat et . Ben böyle yapıyorum ben bunu atlattım nasıl olsa diyorum satı da bekleyeyim diyorum zaten bugün ayın 12 si bugünü de bitti say günü yarıladık. Kaldı üç gün sabretHangisini beklemek mantıklı bilemiyorum
Hadi hayırlısı canım daha önce gecikmelerin olur muyduEvet tatlim 2. günüm ama tık yok
Ahh çok zor ama aynen dediğin gibi yapıyorum canımBosver canım sen yine ağır iş falan yapma kendini hazırla da bu duruma karşı önlemini al .bebek varsa onu korumuş ol. Yediğine içtiğine dikkat et . Ben böyle yapıyorum ben bunu atlattım nasıl olsa diyorum satı da bekleyeyim diyorum zaten bugün ayın 12 si bugünü de bitti say günü yarıladık. Kaldı üç gün sabret
Canm doktor takip ettiyse sen test yapsana ben beni yanılttığı için yapmıyorum bekliyorum sen yapsan çıkma ihtimali yüksek o zman varsaCanım benimkini doktor takip etti onun söylediğine göre söylüyorum ben o ovulasyon testini bende kullandım ama pek sağlıklı gelmedi bana testler biraz fazla hassas sanırım
Oluyordu ama bu ay tam günümde yumurtladım yani normal bu ay ama olmadım bakalım tatlımHadi hayırlısı canım daha önce gecikmelerin olur muydu
Ya ben test yapınca eşim çok heyecanlanıyor o yüzden iyice emin olmak istiyorum yoksa çok üzülüyorCanm doktor takip ettiyse sen test yapsana ben beni yanılttığı için yapmıyorum bekliyorum sen yapsan çıkma ihtimali yüksek o zman varsa
İnşallah canım bende heyecanlıyım bu ay klomen kullandım sonrasında duphaston bekliyorum işte bat ıOluyordu ama bu ay tam günümde yumurtladım yani normal bu ay ama olmadım bakalım tatlım
Ona belli etme belki varsa da sürpriz olurYa ben test yapınca eşim çok heyecanlanıyor o yüzden iyice emin olmak istiyorum yoksa çok üzülüyor
İnsallah hamileyizdir tatlim eğer hamile değilsem tedaviye başlıycaz insallah tedaviye gerek kalmaz da normal yolla kalirim doktorum öyle dedi klomen hap dimi (yumurta büyütmek için kullanılıyor yanlis bilmiyorsan)insallah hamileyizdirİnşallah canım bende heyecanlıyım bu ay klomen kullandım sonrasında duphaston bekliyorum işte bat ı
Ya biz biraz çarşıdan uzak bir yerde oturuyoruz onunla çıkıyorum dışarıya süprizyapma şansım yok o yüzdenOna belli etme belki varsa da sürpriz olur
Evet canım aynen öyle biraz ağrılı bir süreç inşallah hamilesindir de gerek kalmazİnsallah hamileyizdir tatlim eğer hamile değilsem tedaviye başlıycaz insallah tedaviye gerek kalmaz da normal yolla kalirim doktorum öyle dedi klomen hap dimi (yumurta büyütmek için kullanılıyor yanlis bilmiyorsan)insallah hamileyizdir
Anladım canım sen duphastonda mu kullandın klomen le birlikte onu neden kullandın pekiYa biz biraz çarşıdan uzak bir yerde oturuyoruz onunla çıkıyorum dışarıya süprizyapma şansım yok o yüzden
Doktor hamilelik olursa düşük ihtimali olmasın diye verdiAnladım canım sen duphastonda mu kullandın klomen le birlikte onu neden kullandın peki
Bende progesteron kullanıyorum o yüzden sordum canm aynı şekilde bende bebek olursa düşük olmaması için kullanıyorum .Doktor hamilelik olursa düşük ihtimali olmasın diye verdi
Insallah sende hamilesindir tatlim Allahim isteyen herkese versin hepimize versin bu duyguyu bizde yasayalim bebislerimize aldigimiz kiyafetleri gosterelim burdanEvet canım aynen öyle biraz ağrılı bir süreç inşallah hamilesindir de gerek kalmaz